- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #36.861
Dedim sesi çıkmıyor,kocasida yok yemistir yiyeceginiYok ilk defa bisi yemeden döndük
Çok durmadık zaten
Eve geldim pırasa yemeği yaptim.
Eşim terasta kuzıneyı yaktı
Adini söylemeyeyim bısıler yaptık üzerinde
Yiyoruz
Ahh ahhh.Benim alt bacak baldırda oluyor. Ayyy uykudan uyanıyorum. Ama benim hamilelikten önce de oluyordu ara sıra .
Sigarayı 6.hafta falan bıraktım. Yani şanslıyım ki midem kabul etmedi
İste kahve sigara keyfimiz vardı onlar yok artık
Öyle boş boş kahve içiyoruz işteyanımda da içırmıyorum.
Evde zaten yasak
Teras var camekanlı , orda içiliyor ama icio anında havalandırmak şartıyla.
Hepsiburadada bu var. Aldım burdan sizin dediginiz siteyi de muhakkak inceleyecegim.Ben hiç görmedim oralarda da bu kadar ucuza belki aktif bebekler düşmüştür o fiyata
İş için gittim canım
Aynen katılıyorumAyrıca gerçekten gezilip tozulmazsa, çocuk oldu, hasta olur uyku düzeni kaçar arabada rahat uyuyamaz vs denirse işin sonunda eve tıkılı bir hayat ve depresyona merhaba bir durum oluyor.
Bence bol bol çıkılmalı. Çocuksuz da kesinlikle bişiler yapılmalı ama bırakılamıyorsa, aileler yakında değilse o çocuk alışmıyo bırakılamıyo, o zaman çocukla bolca etkinlik yapılmalı ama yapılmalı.. Annenin mental ve ruhsal sağlığı için bu şart bence
Sayımız artıyorİş görüşmesinde iş veren şey demişti kızınız var küçük zorlanmayacak mısınız ondan ayrı olmak zor olmayacak mı, bende dedim buna çok ihtiyacım varpara için değil sadece biraz evden uzaklaşmak için çalışmalıyım
Bende de yok sanırım
Sonra bebe degil mesaneye arşa cikar bak sana diymAz azzzzz nefsimi körükledim
Normal degilim galiba ben ,benim gibi olan cikmadi bi tanee püü sizeeSayımız artıyor
Benim annem senin gibiNormal degilim galiba ben ,benim gibi olan cikmadi bi tanee püü sizee
Ellerinden öperimmBenim annem senin gibi
Tanesi kaça geliyor. Fıyat gözükmüyor? Şimdi gördümHepsiburadada bu var. Aldım burdan sizin dediginiz siteyi de muhakkak inceleyecegim.
KorkuyommmmSonra bebe degil mesaneye arşa cikar bak sana diym
2 yaşını geçti hala ben öyleyim hiçbir yere onsuz gitmiyorum gidersem de hemen dönerim hep aklım kızımda oluyor zevk alamıyorum hiçbir aktivite den asırı düşkünüm bebelerime cok askCanim inan onu birakip biyerlere gitseniz bile içine sinmiyor bogazindan gecmiyor sanki yani ben oyle oldum bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?