- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #36.901
Dün canım nedense patetes kızartması bira istediAhh ahhh.
Özlediğim şeyler var, anason kokan sofralar mesela
Ya o kadar büyüdüğünde ben de bırakırım birkaç saat. Ben ilk 1 yaşa kadar olan süreden emin değilim. Yaşayıp göreceğiz.Benim de kızım 20 aylık valla ben bırakıp çıkıyorumbabası babaannesi ananesi hangisini yakalarsam annem benden daha beter nasıl bırakıyosun diye söylenir yani çocuğunu özlüyosun ama vicdan yapamıyorum açıkcası benim buna çok ihtiyacım var. Zaten çalışmıyorum sürekli beraberiz Hem büyüdüğünde de o beni bırakıp çıkacak mesela çarşamba şeker yüklemesi yaptırıcam ve biz ilçede oturuyoruz. Hemen planı yaptık eşimle sonrasına kahvaltı başbaşa bir gezme oh mis sefam olsun akşama anca döneriz
Fazla fazla yeter bende 7 8 tane vardı o bile yetiyordu. Şimdide muslin alacağım yine 7 8 tane sadece.Kızlar dün english home uğramıştım bebek ürünleri %50 indirimliydi ihtiyacınız varsa uğrayın ... Ağız mendili ben de 22 tane var diye almadım heralde yeterlidir 22 tane fikri olan ??
Müslini örtü mü ağız mendili olarak mı dedin canım ?? Müslin örtü olarak kaç tane yeter peki?? 5 tane yeter heralde dimiFazla fazla yeter bende 7 8 tane vardı o bile yetiyordu. Şimdide muslin alacağım yine 7 8 tane sadece.
Bu calistigin yere göre degisiyormus. Benim arkadaşlarım dönemedi. İdare madem öyle neden izin aldın demiş. Yani şuan çalışman daha da riskli anlaminda. Yasal olarak dönme hakkı varmış ama yinede idarenin elinde anladığım kadarıyla. Ama 32 de dönüp sonra devam edenleri okudum burada.24+0 da durum bildirir raporu alıp kurumunuza götürüyorsunuz yazacağınız şu şu tarihli genelge kapsamında idari izini kullanmak istiyorum gibi bir dilekçeyle birlikte. Ben geçen hafta başladım izne hala devam ediyor yani. Benim de merak ettiğim 32. Haftada çalışabilir raporuyla işe dönüp doğum öncesi izinleri sonraya aktarabiliyor muyuz bu idari izni kullanınca.
Müslin kumaştan ağiz mendili. Ben 3 tane müslin aldim ikisi normal biri büyük boy. Penye battaniye var 4 tane hastane çıkışlarından. Bir polar bide top top olandan var. Annem bide yumuşak bir tane dikmisti o var. Yeter yani.Müslini örtü mü ağız mendili olarak mı dedin canım ?? Müslin örtü olarak kaç tane yeter peki?? 5 tane yeter heralde dimi
Tamam canım teşekkür ederim bence de yeter ya :) sen deterjan aldın mı ne almayı düşünüyorsunuz deterjan konusunda kızlarrr??Müslin kumaştan ağiz mendili. Ben 3 tane müslin aldim ikisi normal biri büyük boy. Penye battaniye var 4 tane hastane çıkışlarından. Bir polar bide top top olandan var. Annem bide yumuşak bir tane dikmisti o var. Yeter yani.
Bende birkac gündür araştırıyorum ama karar veremedim karar verdiniz mi siz . Benim şimdiden çiller ve lekeler artmış durumda .Hanımlar hava ısınıyor, güneş yakıcı olmaya başlar yavaş yavaş. Lekeler oluşmasın diye hangi güneş kremini aldınız ya da alacaksınız?
Ben siveno , minoris ve green clean aldım Mart indiriminden . Deneyip hangisinden memnun kalırsam ondan devam ederim diye düşündüm. Hepsinin içeriği temiz gibiTamam canım teşekkür ederim bence de yeter ya :) sen deterjan aldın mı ne almayı düşünüyorsunuz deterjan konusunda kızlarrr??
Ben alıcam o silikonu yıkamaya gerek kalmaz hem dediğin gibi pratik benceGünaydın kızlar
Bu bime gelecek ürünleri inceledim cam rende ek gıda döneminde gerekli bir şey mi e bebekte de görmüştüm.. Bir de silikon önlük diğer önlüklerden farkı ne ki?? Daha mı pratik temizlik açısından heralde dimi?
Ben de bi tane bi alıp denemeyi düşünüyorum her yıl geliyor zaten kullanışlıysa ve lazımsa sonra da alırımBen alıcam o silikonu yıkamaya gerek kalmaz hem dediğin gibi pratik bence
Saydıkların benim de aklımda nerden aldın peki trendyoldan mı siveno leke çıkarmıyor diyolarBende birkac gündür araştırıyorum ama karar veremedim karar verdiniz mi siz . Benim şimdiden çiller ve lekeler artmış durumda .
Ben siveno , minoris ve green clean aldım Mart indiriminden . Deneyip hangisinden memnun kalırsam ondan devam ederim diye düşündüm. Hepsinin içeriği temiz gibi
Minorisi kendi sitesinden aldım hatta indirim devam ediyor ,trendyola kıyasla çok daha iyi fiyata. Birde minorisin leke cikaricisini aldım bakalım nasıl çıkaracak miSaydıkların benim de aklımda nerden aldın peki trendyoldan mı siveno leke çıkarmıyor diyolar
Haha bu gece rüyalarin teması benzer . Benimkide çok ilginç geldi , bir yol kıyısında buzağı goruyorum nasıl güzel ama çok aç . Bır anda sütum akmaya başlıyor göğsümden ,avuçlarıma doldurup doldurup buzağaya iciriyordumAyyyy rüyamda temmuz olmuş doğuruyodum, bebeği fln görüyodum ama usluymuş, bi kalkıyorum eee diyorum benim iç sezeryan dikiş yerim acımıyo. Bakıyorum dikiş yerime sadece ufak bi çizgi , ooo harika böyle olduğunu bilseydim bukadar korkmazdım diyorum
Sütüm gelmiyo gelsede azcık bebek biraz uğraştırıyodu beni fln emmiyodu
Gördüğüm rüyalara bak yaaa
Yani dememekde fayda var bencedeBen de bi tane bi alıp denemeyi düşünüyorum her yıl geliyor zaten kullanışlıysa ve lazımsa sonra da alırım
Yaaaaa anlamı nasıl birşey acaba güzele benziyorHaha bu gece rüyalarin teması benzer . Benimkide çok ilginç geldi , bir yol kıyısında buzağı goruyorum nasıl güzel ama çok aç . Bır anda sütum akmaya başlıyor göğsümden ,avuçlarıma doldurup doldurup buzağaya iciriyordum
okuyunca gülümsee geldi :) bende bugün rüyamda doğurmuşum aynı gün benzer rüyalar görmüşüz :))) ikizmiş birde 2 tane bebiş var halbuki tek, ayy bir değişikdi valla uyandığımda gülüyordum :)Ayyyy rüyamda temmuz olmuş doğuruyodum, bebeği fln görüyodum ama usluymuş, bi kalkıyorum eee diyorum benim iç sezeryan dikiş yerim acımıyo. Bakıyorum dikiş yerime sadece ufak bi çizgi , ooo harika böyle olduğunu bilseydim bukadar korkmazdım diyorum
Sütüm gelmiyo gelsede azcık bebek biraz uğraştırıyodu beni fln emmiyodu
Gördüğüm rüyalara bak yaaa
Ayyy temmuz gelsede bi görsek şu bebişleri yaokuyunca gülümsee geldi :) bende bugün rüyamda doğurmuşum aynı gün benzer rüyalar görmüşüz :))) ikizmiş birde 2 tane bebiş var halbuki tek, ayy bir değişikdi valla uyandığımda gülüyordum :)
Aynen ya hayırlısı ile gelsinler inşallahAyyy temmuz gelsede bi görsek şu bebişleri yaartık rüyalarımıza giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?