- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #36.881
Hele gel bi sarılaakk bacim biz2 yaşını geçti hala ben öyleyim hiçbir yere onsuz gitmiyorum gidersem de hemen dönerim hep aklım kızımda oluyor zevk alamıyorum hiçbir aktivite den asırı düşkünüm bebelerime cok askbazı arkadaşlarım cok rahat geliyor o yüzden bana imrensemde onlar gibi olamıyorum
Aynen konunun özeti bu işteAslında çocuktan ayrılamamak 24 saat birlikte olanlar için geçerli
Çalışan ve hatta şehir dışına çıkan anneler
Zamanla alışıyor bence
Tanesi 2.07 tl oluyor.Tanesi kaça geliyor. Fıyat gözükmüyor? Şimdi gördüm
Küçültünce:)
Ben ilk hamileliğimde almıştım ama içi süngerli değil. Şimdi de onları giyiyorum. Ama alalı o kadar çok olmuş ki bakayım markasinaHayirli geceler herkese. Ben emzirme atleti ariyorum ama gögüs kısmı sütyen gibi böyle süngerli olsun istiyorum. Ama sütyen kısmı ac kapa olacak böylece ayriyeten sütyen takmadan direk onu giysem sütyen atlet bir olsa diyorum. Düzgün bildginiz marka link site var mı bildginiz? Atletin kullanışlılığı veya dikkat edilmesi gerekenler hakkında Önerilere de açığım.
Benim de kızım 20 aylık valla ben bırakıp çıkıyorumNormal degilim galiba ben ,benim gibi olan cikmadi bi tanee püü sizee
Ben gidiyommmBenim de kızım 20 aylık valla ben bırakıp çıkıyorumbabası babaannesi ananesi hangisini yakalarsam annem benden daha beter nasıl bırakıyosun diye söylenir yani çocuğunu özlüyosun ama vicdan yapamıyorum açıkcası benim buna çok ihtiyacım var. Zaten çalışmıyorum sürekli beraberiz Hem büyüdüğünde de o beni bırakıp çıkacak mesela çarşamba şeker yüklemesi yaptırıcam ve biz ilçede oturuyoruz. Hemen planı yaptık eşimle sonrasına kahvaltı başbaşa bir gezme oh mis sefam olsun akşama anca döneriz
Canım merhaba nasılsın?Özel Sağlık Sigortası olan arkadaşların Şeker Yüklemesini sigorta şirketiniz karşıladı mı acaba ?
Merhaba karşıladı. Zaten test ücreti cüzi bir tutarÖzel Sağlık Sigortası olan arkadaşların Şeker Yüklemesini sigorta şirketiniz karşıladı mı acaba ?
Aslında çocuktan ayrılamamak 24 saat birlikte olanlar için geçerli
Çalışan ve hatta şehir dışına çıkan anneler
Zamanla alışıyor bence
Hayirli geceler herkese. Ben emzirme atleti ariyorum ama gögüs kısmı sütyen gibi böyle süngerli olsun istiyorum. Ama sütyen kısmı ac kapa olacak böylece ayriyeten sütyen takmadan direk onu giysem sütyen atlet bir olsa diyorum. Düzgün bildginiz marka link site var mı bildginiz? Atletin kullanışlılığı veya dikkat edilmesi gerekenler hakkında Önerilere de açığım.
Yani bende senin gibi düşünüyorum.Bide birsey diyeceğim, şimdi benim bebeler hareketli baya baya bir yere gitsek onlarla ilgilenmekten kendimi anlamıyorum bazen, sakin olsalar fikrim degisirmiydi bilmiyorum yaniböyle olunca durum benimde ihtiyacım var bırakmaya. Zaten gelebilecekleri heryere benimle geliyorlar. Onun dışında çocuksuz olmak duygusu güzel yani bide çalışma durumum ikisinde de geç oldu zaten 2.5 yıl nerdeyse beraberiz her an. Arada kendime zaman kalsin
24+0 da durum bildirir raporu alıp kurumunuza götürüyorsunuz yazacağınız şu şu tarihli genelge kapsamında idari izini kullanmak istiyorum gibi bir dilekçeyle birlikte. Ben geçen hafta başladım izne hala devam ediyor yani. Benim de merak ettiğim 32. Haftada çalışabilir raporuyla işe dönüp doğum öncesi izinleri sonraya aktarabiliyor muyuz bu idari izni kullanınca.Merhabalar aranızda 24 haftalık hamileligi geçmiş memur arkadaşlar var mı idari izin hakkı devam ediyor mu ayrılabildiniz mi merak ediyorum
Ay nasıl özledim sıcak havayı. Birazda Sakarya tarafına yollar mısın ?Günaydın hanımlar
Hava bugün İzmir de 20°C miş nasıl keyfim yerinde anlatamam
Artık bahar gelmeden yaz gelecek diye düşünmeye başlamıştım
Ülkeye izmirden giriş yaptı hiç üzülmeyin çok yakında ısınacak bence hissediyorumAy nasıl özledim sıcak havayı. Birazda Sakarya tarafına yollar mısın ?Günaydınnnn
Günaydın dünde harikaydı bugünde öyleGünaydın hanımlar
Hava bugün İzmir de 20°C miş nasıl keyfim yerinde anlatamam
Artık bahar gelmeden yaz gelecek diye düşünmeye başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?