Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay bende bundan korkuyorum ya açlığa hiç gelemem midem bulanır hemen uzun süre aç kalmak bulantı yapacak diye korkuyorum
Ya açlıktan değilde içecekten oldu benim, benim içtiğimi tası çok kötüydü, arkadaşların paylaştığı teneke kutudaki içecek sanırım daha güzelmiş tadı benimki gerçekten kötüydü.
Bide kola fanta falanda içemem ben şekerli geliyor çok ondan sanırım. Fondip yapılmalı

Benim icdigim buydu canım iyi dediğin herhalde demi.hic etkileyecek gibi bişey gelmedi bana çünkü gayet rahat icdim.

Eklentiler

• IMG_20220329_090901.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 39
Ben de stok yapicam
Almadım daha
3 -4-5 -6 bunlardan baslıcam. Aylık paket olarak alıcam.

Sen nasıl stokladın mesela ?

Öyle tabi karbonhidrat da yemiyorum genelde ama dediğin gibi boyle bir sey şeker maalesef

Ben de stok yapicam
Almadım daha

Evet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
Diğerlerini ne kadar kullanırım bilmediğim için almadım

Ben de stok yapicam
Almadım daha

Evet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
Ben geçmişte oglumda stok yapmıştım. Ama bu sefer bez konusunda kararsız kaldığım için alamadım. 0 numara bir paket 1 ve 2 numaradan 2ser paket(hepsini kullandım hatta 2 paket daha 2 numara aldım muhtemelen) 3,4, ve 5 numaradan 2ser paket almıştım. Tabi yetmeyince yeniledik. Ki büyük numaraladda yetmedi.
Şimdi sleepy bio natural almıştım onla devam edecek miyim bilmiyorum. O sebeple devamını alamadım.

İlk bebeyse yandın en melek kalplisi bile sütün yetiyor mu muhabbetine girer mama verirsen zehirliyorsun gibi davranır, ilk zamanlar bebek görmek için sülalesini toplayıp gelmesin ayarını şimdiden verin kafanız asla kaldırmaz, biraz şeytansa kilona, bebek bakma becerine falan da laf edebilir

Benim ilk bebede sütüm yetmedi emmedi mama yedi çocuk yaşına girdiğinde bile keşke emseydi diye bana vicdan azabı çektirdi.
İkincisi hep emdi mama ağzına almadı ama sütüm yaramadı kurudu çocuk çok zayıf sütün hiç yaramadı dedi durdu.
Şimdi üçüncü için diyo ki hiç emzirmeye uğraşma sütün yaramıyo mama ver
Bütün bunları diyo ama eşim 1 ay ancak emmiş mamayla büyümüş o ayrı mesele

1 hic almadım ben. Heleki sleepy ise
Çünkü baya küçük oluyor onlar. 3 no sleepy den başlarım ancak
Ben bacak sıkmamasına aşırı önem verıyorum .

2 no bio natürel aldım ama içinde 34 tane var sadece.
Alacaklarımı aylık kutu olarak alıcam. Daha kârlı olacaktır

Yanı buradaki maksat elde patlamasın.
Lazım olursa zaten 1-2 no
Alınır hemen

İnşallah güzel gelir tadı bana

Bio da pahalı. Onunla devam etmem
Sleepy aylık kutu alıcam canim 3 nodan başlıcam 6 ya kadar işte

Yok canım doktorum direk detaylı kan tahlili yaptır dedi, ben kendim gittim tüm tetkikleri istedim. Yani özel olarak saymadı şunlar olsun diye. Dolayısıyla, bu da tesadüfen bakılmış oldu.

Doktordan haber bekliyorum bakalım ne diyecek.

Ben de stok yapicam
Almadım daha

Kız o kadar da doldurma belki 6 no.ya gelmeden tuvalete alışır çocuk
Fiyatlar çok oynak ama kdv düşerse iyi olacak bence fazla alma bezden memnun kalmazsan pişik falan yaparsa elinde kalır.
Bende premium care 1 ve 2 no 1er paket aldım sadece çünkü bilemiyorum memnun kalır mıyım en iyisi bu diyoruz ama ilk kızım kaka yapınca poposuna üst file yapışıp kızartıyordu mesela. Yenidoğanlıktan çıkınca aktif bebeğe geçerim diye düşünüyorum hem fiyatından dolayı. Diğerlerini denerim belki de bilemiyorum.

Hiçbir markayı stoklamayın bence memnun kalmazsanız kar yapayım derken zarar edersiniz. Sleepy arkadaşım kullanıyor 6 aylık bebeği 3 no alıyor ama lastikleri aşırı sıkıymış koparıyor lastikleri öyle de sızdırıyor benim içime sinmedi.

Evet ben hiç 6 no kullanmadım haklısın.
Pişikte yapabilir bencede çok mantıklı değil 3den sonrasının alınması 3ü çok uzun süre kullanıyorlar zaten

Canım ben hep büyük no kullandım. Kızımda kilolu değildi. Yani ben cocugun bırebır kilosuna uygun almıyorum. Cunku hangi bezi alırsan al bacak kısımları sıkıyor
O yüzden zaten tuvalete alınacağı zaman genellikle 2-2,5 yaş arası

Ablam sleppy kullandı çocuğuna cok memnun kaldı. Kişiye göre değişir yani memnuniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…