- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.221
Ya açlıktan değilde içecekten oldu benim, benim içtiğimi tası çok kötüydü, arkadaşların paylaştığı teneke kutudaki içecek sanırım daha güzelmiş tadı benimki gerçekten kötüydü.Ay bende bundan korkuyorum ya açlığa hiç gelemem midem bulanır hemen uzun süre aç kalmak bulantı yapacak diye korkuyorum
Benim icdigim buydu canım iyi dediğin herhalde demi.hic etkileyecek gibi bişey gelmedi bana çünkü gayet rahat icdim.Ya açlıktan değilde içecekten oldu benim, benim içtiğimi tası çok kötüydü, arkadaşların paylaştığı teneke kutudaki içecek sanırım daha güzelmiş tadı benimki gerçekten kötüydü.
Bide kola fanta falanda içemem ben şekerli geliyor çok ondan sanırım. Fondip yapılmalı
Ben de stok yapicamGünaydın kizlarrr24. Haftayı doldurdum ve bir süre daha çalışmaya karar verdim. Niyeyse çocuklara kiyamadim. Kimselere emanet edemedim hormonlar kaynaklı yarın ben de şeker yüklemesi için gideceğim ins. Kan, idrar, rutin taramalar yapılır. İns da bir şey çıkmaz bu arada deli gibi bez stoğu yapıyorum. Tahminen bir yıllık kadar aldım ve gece haberlerde bezdeki KDV oranının düşeceğini okudum. Hayattaki şansım
Takip edeceksen sadece sabah açlık. Yemeklerden 1 saat sonra tokluk bakSeninkide enteresan gerçektenben henüz şeker yuklemeside yaptirmadim , boyle takip edeyim bi sure doktorumda takip edelim demisti bakalim ne varsa cikar ilerde
Öyle tabi karbonhidrat da yemiyorum geneldeAma şeker denen şey tam olarak öyle bişi.
Çok şekerli beslenmeyle ilgili de değil beni karbonhidrat tetikliyor mesela ben bunu hissediyorum.
Ekmek ve türevi ağırlıklı beslenirsem sabah o günüm full inişli çıkışlı geçiyor yulaf yersem tık yok
Günaydın kizlarrr24. Haftayı doldurdum ve bir süre daha çalışmaya karar verdim. Niyeyse çocuklara kiyamadim. Kimselere emanet edemedim hormonlar kaynaklı yarın ben de şeker yüklemesi için gideceğim ins. Kan, idrar, rutin taramalar yapılır. İns da bir şey çıkmaz bu arada deli gibi bez stoğu yapıyorum. Tahminen bir yıllık kadar aldım ve gece haberlerde bezdeki KDV oranının düşeceğini okudum. Hayattaki şansım
Ben de stok yapicam
Almadım daha
3 -4-5 -6 bunlardan baslıcam. Aylık paket olarak alıcam.
Sen nasıl stokladın mesela ?
Ya bunlar güzelmiş zamaninda bana suyun içine şeker doldurup vermişlerdi.Benim icdigim buydu canım iyi dediğin herhalde demi.hic etkileyecek gibi bişey gelmedi bana çünkü gayet rahat icdim.
Ben de stok yapicam
Almadım daha
Ben geçmişte oglumda stok yapmıştım. Ama bu sefer bez konusunda kararsız kaldığım için alamadım. 0 numara bir paket 1 ve 2 numaradan 2ser paket(hepsini kullandım hatta 2 paket daha 2 numara aldım muhtemelen) 3,4, ve 5 numaradan 2ser paket almıştım. Tabi yetmeyince yeniledik. Ki büyük numaraladda yetmedi.Evet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
Diğerlerini ne kadar kullanırım bilmediğim için almadım
İlk bebeyse yandın en melek kalplisi bile sütün yetiyor mu muhabbetine girer mama verirsen zehirliyorsun gibi davranır, ilk zamanlar bebek görmek için sülalesini toplayıp gelmesin ayarını şimdiden verin kafanız asla kaldırmaz, biraz şeytansa kilona, bebek bakma becerine falan da laf edebilirGünaydın herkese
Öyle bir içimden geldi
Yazdıklarınızı okudumda kimi hazırlıkları tamamlıyor kimi testlerle ilgili birşeyler yazıyor . Kızlar valla ben son iki haftadır lohusalıkta kaynana yazıları okuyorum ilk happy Mom da denk geldim başlık açılmıştı ay yazılanları okuyunca sardım bu ve benzer başlıklardakileri okumaya . Kaynanamla iyi anlaşırız ama şu yazdıklarının bi tanesini yaşasam boğacak gibiyim şimdiden lohusa kafasınımı yaşıyorum nedir engelde olamıyorum kendime durduk yere cinlerimi tepeme çıkarıyorum
1 hic almadım ben. Heleki sleepy iseEvet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
İnşallah güzel gelir tadı banaYa açlıktan değilde içecekten oldu benim, benim içtiğimi tası çok kötüydü, arkadaşların paylaştığı teneke kutudaki içecek sanırım daha güzelmiş tadı benimki gerçekten kötüydü.
Bide kola fanta falanda içemem ben şekerli geliyor çok ondan sanırım. Fondip yapılmalı
Bio da pahalı. Onunla devam etmemBen geçmişte oglumda stok yapmıştım. Ama bu sefer bez konusunda kararsız kaldığım için alamadım. 0 numara bir paket 1 ve 2 numaradan 2ser paket(hepsini kullandım hatta 2 paket daha 2 numara aldım muhtemelen) 3,4, ve 5 numaradan 2ser paket almıştım. Tabi yetmeyince yeniledik. Ki büyük numaraladda yetmedi.
Şimdi sleepy bio natural almıştım onla devam edecek miyim bilmiyorum. O sebeple devamını alamadım.
Bu değer kalp damar için bakılır çok nadir bakılan bir değerdir sende neden bakti doktorun bilmiyorum bi bacak ağrın falan var miydi pıhtılaşma varis vb ihtimale göre bakmış olabilir damarda kalinlasma sertleşme demek seker hastalarında bakılır ama öyle uçuk çıkmamış korkma insallah dr un daha doğru bilgi verir
Kız o kadar da doldurma belki 6 no.ya gelmeden tuvalete alışır çocukBen de stok yapicam
Almadım daha
Fiyatlar çok oynak ama kdv düşerse iyi olacak bence fazla alma bezden memnun kalmazsan pişik falan yaparsa elinde kalır.Evet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
Bende premium care 1 ve 2 no 1er paket aldım sadece çünkü bilemiyorum memnun kalır mıyım en iyisi bu diyoruz ama ilk kızım kaka yapınca poposuna üst file yapışıp kızartıyordu mesela. Yenidoğanlıktan çıkınca aktif bebeğe geçerim diye düşünüyorum hem fiyatından dolayı. Diğerlerini denerim belki de bilemiyorum.Ben geçmişte oglumda stok yapmıştım. Ama bu sefer bez konusunda kararsız kaldığım için alamadım. 0 numara bir paket 1 ve 2 numaradan 2ser paket(hepsini kullandım hatta 2 paket daha 2 numara aldım muhtemelen) 3,4, ve 5 numaradan 2ser paket almıştım. Tabi yetmeyince yeniledik. Ki büyük numaraladda yetmedi.
Şimdi sleepy bio natural almıştım onla devam edecek miyim bilmiyorum. O sebeple devamını alamadım.
Evet canım işte buna herkes tadı güzel dedi ben bunu içmedim benimki çok kötüydüBenim icdigim buydu canım iyi dediğin herhalde demi.hic etkileyecek gibi bişey gelmedi bana çünkü gayet rahat icdim.
Evet ben hiç 6 no kullanmadım haklısın.Kız o kadar da doldurma belki 6 no.ya gelmeden tuvalete alışır çocuk
Fiyatlar çok oynak ama kdv düşerse iyi olacak bence fazla alma bezden memnun kalmazsan pişik falan yaparsa elinde kalır.
Bende premium care 1 ve 2 no 1er paket aldım sadece çünkü bilemiyorum memnun kalır mıyım en iyisi bu diyoruz ama ilk kızım kaka yapınca poposuna üst file yapışıp kızartıyordu mesela. Yenidoğanlıktan çıkınca aktif bebeğe geçerim diye düşünüyorum hem fiyatından dolayı. Diğerlerini denerim belki de bilemiyorum.
Hiçbir markayı stoklamayın bence memnun kalmazsanız kar yapayım derken zarar edersiniz. Sleepy arkadaşım kullanıyor 6 aylık bebeği 3 no alıyor ama lastikleri aşırı sıkıymış koparıyor lastikleri öyle de sızdırıyor benim içime sinmedi.
Canım ben hep büyük no kullandım. Kızımda kilolu değildi. Yani ben cocugun bırebır kilosuna uygun almıyorum. Cunku hangi bezi alırsan al bacak kısımları sıkıyorKız o kadar da doldurma belki 6 no.ya gelmeden tuvalete alışır çocuk
Fiyatlar çok oynak ama kdv düşerse iyi olacak bence fazla alma bezden memnun kalmazsan pişik falan yaparsa elinde kalır.
Bende premium care 1 ve 2 no 1er paket aldım sadece çünkü bilemiyorum memnun kalır mıyım en iyisi bu diyoruz ama ilk kızım kaka yapınca poposuna üst file yapışıp kızartıyordu mesela. Yenidoğanlıktan çıkınca aktif bebeğe geçerim diye düşünüyorum hem fiyatından dolayı. Diğerlerini denerim belki de bilemiyorum.
Hiçbir markayı stoklamayın bence memnun kalmazsanız kar yapayım derken zarar edersiniz. Sleepy arkadaşım kullanıyor 6 aylık bebeği 3 no alıyor ama lastikleri aşırı sıkıymış koparıyor lastikleri öyle de sızdırıyor benim içime sinmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?