Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sizde de ara ara karnınızda sertlik oluyor mu? burnumda kanayınca korktum bi ama kızım hareketli çok şükür
Oluyor canım hatta sabah ayağım kasiliyordu. Bir kaç gün üst üste oldu. Magnezyum mu sabah 1 içiyordum. Akşam da içmeye başladım. Doktora sormadan ama geçti bacağim daki kasilma

Aynı fikirdeyim. Ben primadan başka kullanamadim. Diğerleri hep pişik yaptı. O sebeple bu sefer sleepy aldım. Ama dediğin doğru o da Prima kadar pahalli.
Kesinlikle canim.Neye alısılırsa maalesef o sekilde gidiliyor.
Ablam kullandı ve çok memnun kaldı . O ilk andan itibaren kullandı bu arada . Ve o da sleepy den başka bir bez kullanamadı

Aylık paketler var sanirim en güzeli onlar olacak.

Ben trendyolda istediklerimi favorıledım. İndirime giren olursa alacağım.

Primanın bazı numaraları var İlk bakışta fena değil diyorsun ama numara ve sayıya gore değişken oluyor. Yani düşünsene günde 25 -30 ₺ beze verdiğine. 7 ile 9 arası değişim olur günde ilk zamanlar.

Bir de meme emmezse mama fiyatları....
Islak mendıllerde artık ucuz degil.

Sleepy de uygun degil ama dediğim gibi aylık paketler kârlı

Canım
Ona da bakmak lazım. Sleepy ile kıyas yap, fiyat kıyası . Ben de müsait olunca bakıcam bir ara baby mee

Süngerin 2 çeşitli var aslında. Biri bildiğim sünger
Diğeri çok değişik bir sunger . Bulursam atacagım foto

Kızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Bizim aklımızda 3-4 isim var ama hiç üstünde durup karar veremedik.
Ben tasarım bir şeyler yaptırmak istiyorum ama yaptıramayacağım bu gidişle
Baktım eşim saçma sapan isimler sunuyor .
Ben de bu olacak dedim
Konuyu kapattım

Annem örer ama ipi sen araştır ben alırım sert olur dedi yeni nesil bebek siz dikkat ediyorsunuz bunlara hangi ip olacaksa soyle akşama orcem diyo da ip ne olacak onu çok yanlış kişiye soruyor ben hiç anlamam size sorayım dedim
Kızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Bizim aklımızda 3-4 isim var ama hiç üstünde durup karar veremedik.
Ben tasarım bir şeyler yaptırmak istiyorum ama yaptıramayacağım bu gidişle
Allah im yok yok yok kiz ismi bulanlar seçenekleriyle eledikleriyle birlikte bize de yazsa belki fikir olur bir türlü isim bulamadım içime sinen

Bende yapmıyım diyorum oyuzden stok ne olur ne olmaz
bazı yorumları okuyorum bazılarıda 1 numara sızdırma yaptı prima , sleppy 1 numara kullanıyoruz o küçük demişler buda işte yine bebeğimn kilosuyla orantılı, küçük olursa 1 numara sleepy olur giibi, ama büyük olursa sıkıntı elimde ptlar

Aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bittikçe alıcamm ne olur ne olmaz

Çoklu paket şeklinde aldım ben de tanesi galiba en fazla 1 lira 40 kuruşa geldi

Ben de küçük paket stoğuna karşıyım büyüğe çare bulunuyor cunku
Küçüğe yok

Allah im yok yok yok kiz ismi bulanlar seçenekleriyle eledikleriyle birlikte bize de yazsa belki fikir olur bir türlü isim bulamadım içime sinen
Bizim aklımızda Zeynep, Selin, Ece ve Eda var.
Yani son model isimlere hiç bakmıyoruz
İkimiz de bu tarz isimler seviyoruz. Ama seçmek çok zor
Sizin aklınızda neler var?

Evet ilk torun bende ondan korkayrum melek gibi olanın bile bu lafları batar düşman olur insan . kimseyi kabul etmediğimi söyledim zaten laf arasında .Ki kayınvalide -annem memleketten gelecek biz hepsinden uzak yaşıyoruz yani Allah’tan öyle akrabalar gelip yapışmasın , kaynanamda kendi doğurmuş gibi atlamasın herşeye istemiyorum karışmasın çocuğuma .gelen yemek temizlik yardıma gelsin yoksa kimse lazım değil şimdiden bi kıskançlık geldi ay vallahi ben böyle biri değildim ama engel olamıyorum bu duygularıma sadece ben değilim bence böyle düşünen ama bakalım yaşayıp görücez . İlk annem gelsin istiyorum dönüşümlü olsun ama bi yandan da diyorumki o kadınında ilk torunu oda heyecanlı gelmek istersede asla birşey demem diyemem . Ha olurda bu okuduklarımdan benzerlerini yaşarsam neye dönüşürüm onuda tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…