- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.261
Oluyor canım hatta sabah ayağım kasiliyordu. Bir kaç gün üst üste oldu. Magnezyum mu sabah 1 içiyordum. Akşam da içmeye başladım. Doktora sormadanKızlar sizde de ara ara karnınızda sertlik oluyor mu?burnumda kanayınca korktum bi ama kızım hareketli çok şükür
Yok canım son kanı 11 i çeyrek geçe verdim zaten, yarın gidicem sonuç için de yine akşama doğru falan görürüm herhalde e nabizda.Sonuçlar çıktı mı peki
O kadar kalmaz belki de çıkmıştır sen bak enabizdan ara araYok canım son kanı 11 i çeyrek geçe verdim zaten, yarın gidicem sonuç için de yine akşama doğru falan görürüm herhalde e nabizda.
Valla bizde de 2-3 isim vardı. Gözümü karattim seçtim.Kızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Bizim aklımızda 3-4 isim var ama hiç üstünde durup karar veremedik.
Ben tasarım bir şeyler yaptırmak istiyorum ama yaptıramayacağım bu gidişle
Kesinlikle canim.Neye alısılırsa maalesef o sekilde gidiliyor.Aynı fikirdeyim. Ben primadan başka kullanamadim. Diğerleri hep pişik yaptı. O sebeple bu sefer sleepy aldım. Ama dediğin doğru o da Prima kadar pahalli.
Seçerken neye dikkat ettinValla bizde de 2-3 isim vardı. Gözümü karattim seçtim.
CanımNormal sleepy mi valla ben de ebebek markası baby plus mi denesem diye düşünüyorum.İlk çocukta Prima premium care den başka.almamistim. ama şimdi beze verecegom paraya açıyorum nedense hatta bir arkadaşım migrosun minnies inden kullanıp memnundu. Denemeyi düşünüyorum onları da o sebeple almadım devamini
Süngerin 2 çeşitli var aslında. Biri bildiğim süngerCanım ben ilk çocukta sünger aldım evet sert oldu. Annem normal lif ormustu o da serbgeldi bana. Hani şu sakallı ipler var ya ondan ormesini söyledim. O yumuşacık ailede ören birileri yok mu hiç? Olmadı dolaptan filan bak vardır lif ören birileri. Onlara böyle istiyorum dersin yaparlar.
İnşallah çıkar bakıyorum aradaO kadar kalmaz belki de çıkmıştır sen bak enabizdan ara ara
Baktım eşim saçma sapan isimler sunuyor .Kızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Annem örer ama ipi sen araştır ben alırım sert olur dedi yeni nesil bebek siz dikkat ediyorsunuz bunlara hangi ip olacaksa soyle akşama orcem diyo da ip ne olacak onu çok yanlış kişiye soruyor ben hiç anlamamCanım ben ilk çocukta sünger aldım evet sert oldu. Annem normal lif ormustu o da serbgeldi bana. Hani şu sakallı ipler var ya ondan ormesini söyledim. O yumuşacık ailede ören birileri yok mu hiç? Olmadı dolaptan filan bak vardır lif ören birileri. Onlara böyle istiyorum dersin yaparlar.
Allah im yok yok yok kiz ismi bulanlar seçenekleriyle eledikleriyle birlikte bize de yazsa belki fikir olur bir türlü isim bulamadım içime sinenKızlar bebişlerin isimlerine nasıl karar verdiniz
Aynen bende bundan içtim gayet güzeldi , yaptıracak olanlar ,seçenek varsa özellikle bunu isteyebilirsiniz bence .Benim icdigim buydu canım iyi dediğin herhalde demi.hic etkileyecek gibi bişey gelmedi bana çünkü gayet rahat icdim.
Bende yapmıyım diyorum oyuzden stok ne olur ne olmazBen geçmişte oglumda stok yapmıştım. Ama bu sefer bez konusunda kararsız kaldığım için alamadım. 0 numara bir paket 1 ve 2 numaradan 2ser paket(hepsini kullandım hatta 2 paket daha 2 numara aldım muhtemelen) 3,4, ve 5 numaradan 2ser paket almıştım. Tabi yetmeyince yeniledik. Ki büyük numaraladda yetmedi.
Şimdi sleepy bio natural almıştım onla devam edecek miyim bilmiyorum. O sebeple devamını alamadım.
bazı yorumları okuyorum bazılarıda 1 numara sızdırma yaptı prima , sleppy 1 numara kullanıyoruz o küçük demişler buda işte yine bebeğimn kilosuyla orantılı, küçük olursa 1 numara sleepy olur giibi, ama büyük olursa sıkıntı elimde ptlar1 hic almadım ben. Heleki sleepy ise
Çünkü baya küçük oluyor onlar. 3 no sleepy den başlarım ancak
Ben bacak sıkmamasına aşırı önem verıyorum .
2 no bio natürel aldım ama içinde 34 tane var sadece.
Alacaklarımı aylık kutu olarak alıcam. Daha kârlı olacaktır
Yanı buradaki maksat elde patlamasın.
Lazım olursa zaten 1-2 no
Alınır hemen
Aynen dediğin gibi yapmayı düşünüyorum bittikçe alıcamm ne olur ne olmazKız o kadar da doldurma belki 6 no.ya gelmeden tuvalete alışır çocuk
Fiyatlar çok oynak ama kdv düşerse iyi olacak bence fazla alma bezden memnun kalmazsan pişik falan yaparsa elinde kalır.
Bende premium care 1 ve 2 no 1er paket aldım sadece çünkü bilemiyorum memnun kalır mıyım en iyisi bu diyoruz ama ilk kızım kaka yapınca poposuna üst file yapışıp kızartıyordu mesela. Yenidoğanlıktan çıkınca aktif bebeğe geçerim diye düşünüyorum hem fiyatından dolayı. Diğerlerini denerim belki de bilemiyorum.
Hiçbir markayı stoklamayın bence memnun kalmazsanız kar yapayım derken zarar edersiniz. Sleepy arkadaşım kullanıyor 6 aylık bebeği 3 no alıyor ama lastikleri aşırı sıkıymış koparıyor lastikleri öyle de sızdırıyor benim içime sinmedi.
Çoklu paket şeklinde aldım ben deKesinlikle canim.Neye alısılırsa maalesef o sekilde gidiliyor.
Ablam kullandı ve çok memnun kaldı . O ilk andan itibaren kullandı bu arada . Ve o da sleepy den başka bir bez kullanamadı
Aylık paketler var sanirim en güzeli onlar olacak.
Ben trendyolda istediklerimi favorıledım. İndirime giren olursa alacağım.
Primanın bazı numaraları var İlk bakışta fena değil diyorsun ama numara ve sayıya gore değişken oluyor. Yani düşünsene günde 25 -30 ₺ beze verdiğine. 7 ile 9 arası değişim olur günde ilk zamanlar.
Bir de meme emmezse mama fiyatları....
Islak mendıllerde artık ucuz degil.
Sleepy de uygun degil ama dediğim gibi aylık paketler kârlı
Ben de küçük paket stoğuna karşıyımBende yapmıyım diyorum oyuzden stok ne olur ne olmaz
bazı yorumları okuyorum bazılarıda 1 numara sızdırma yaptı prima , sleppy 1 numara kullanıyoruz o küçük demişler buda işte yine bebeğimn kilosuyla orantılı, küçük olursa 1 numara sleepy olur giibi, ama büyük olursa sıkıntı elimde ptlar
Bizim aklımızda Zeynep, Selin, Ece ve Eda var.Allah im yok yok yok kiz ismi bulanlar seçenekleriyle eledikleriyle birlikte bize de yazsa belki fikir olur bir türlü isim bulamadım içime sinen
Evet ilk torun bende ondan korkayrumİlk bebeyse yandın en melek kalplisi bile sütün yetiyor mu muhabbetine girer mama verirsen zehirliyorsun gibi davranır, ilk zamanlar bebek görmek için sülalesini toplayıp gelmesin ayarını şimdiden verin kafanız asla kaldırmaz, biraz şeytansa kilona, bebek bakma becerine falan da laf edebilir
Benim ilk bebede sütüm yetmedi emmedi mama yedi çocuk yaşına girdiğinde bile keşke emseydi diye bana vicdan azabı çektirdi.
İkincisi hep emdi mama ağzına almadı ama sütüm yaramadı kurudu çocuk çok zayıf sütün hiç yaramadı dedi durdu.
Şimdi üçüncü için diyo ki hiç emzirmeye uğraşma sütün yaramıyo mama ver
Bütün bunları diyo ama eşim 1 ay ancak emmiş mamayla büyümüş o ayrı mesele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?