Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de stok yapicam
Almadım daha
3 -4-5 -6 bunlardan baslıcam. Aylık paket olarak alıcam.

Sen nasıl stokladın mesela ?
1 paket 1 numara, 2 paket 2 numara(paketlerdeki bez sayısını bilmiyorum ama en az 128 tane vardır) Allah ne verdiyse de 3 numara marka da sleepy nin yeni cikan açık kahverengi paketi. Sadece 1 numara bio natural

Prima premium care nasıl kızlar? Bana onu önerdiler diye ben 1er büyük boy 1 numara ve 2 numara aldım. Başka da almadım henüz.

1 paket 1 numara, 2 paket 2 numara(paketlerdeki bez sayısını bilmiyorum ama en az 128 tane vardır) Allah ne verdiyse de 3 numara marka da sleepy nin yeni cikan açık kahverengi paketi. Sadece 1 numara bio natural

Zaten günde en az 8-10 arası bez değişimi olacak ilk zamanlar .

Ben 2 noyu açık halde gormeden almak istemiyorum sleepy cunku baya küçük oluyorlar . O yüzden 3 alıcam. Bebek doğsun duruma gore bakarız

Evet nasıl stokladın mesela bi bez paketin nekadar gidiceğini bilemediğim için ben sadece 1-2 numara aldım 1,5 ay idare eder belki yada 1 ay
Diğerlerini ne kadar kullanırım bilmediğim için almadım
Ayrıntılı bi şekilde yazdım Amy ye cevap olarak tekrar yazmayı beceremedim ya da etiketi

Prima premium care nasıl kızlar? Bana onu önerdiler diye ben 1er büyük boy 1 numara ve 2 numara aldım. Başka da almadım henüz.
Cocugun poposuna yapışıyor petekleri.
En gıcık tarafı o premium carenın . Misal cocuk işemiş diyelim, bezi açtın ve cıkarıcaksın.
Cocugun poposundan çekip çıkarıyorsun petekler yapışıyor.
O yüzden yeşil paket prima ile başlamanı tavsiye ederim. Heleki erkek çocuksa pipisi araya gırebılır

Zaten günde en az 8-10 arası bez değişimi olacak ilk zamanlar .

Ben 2 noyu açık halde gormeden almak istemiyorum sleepy cunku baya küçük oluyorlar . O yüzden 3 alıcam. Bebek doğsun duruma gore bakarız
1 ve 2 arasında çok fark yok. İkisi de minik. Benim kızım iki buçuk kg doğup, 4 numarada bezi bırakmıştı. Ona dayanarak ağırlıklı olarak 3 numara aldım. Sleppy de primaya göre küçük. Alacaklar onu da göz önünde bulundursun

Yok kız bizimki neyse 2 paket almış bulunduk, bi de farklı alırız, hangisi olursa artık. Bu annelik zor iş vallahi, daha anne olmadan gece yatağa yatınca müslin bezler, alt açma örtüleri ve tüm gerekli gereksiz ne varsa aklıma geliyor, 2 saat yatakta internette dolanıyorum, eşim artık telefonu saklayacak o derece

Zaten ilk baş premıum kullanıyorsun sonra yeşil paket primaya geçiyorsun herkrsın görüşü farkli yani.

Neyseki benim 2.çocuğum
Yoksa dünyaları almıştım

Evet , prima 6 ile sleepy 6arasında 2 beden küçük fark olur
Sleepy nin kalıbı küçük olduğuna gore.

Yanı prima 6, sleepy 4 e denk gelir kanımca

Kizlar bebeği süngerle yıkamak kullanışlı olmuyor ister lif alın ister yumuşak bi ipten kendiniz örün demişler, ben ip örgü işinden hic anlamam bu bebişleri yıkamak için life nasil ip oluyor ya da ören var mi ??

Beden kalıpları nasıl acaba? Çok hoş görünüyorlar. Carters gibi bir beden büyük mü almak gerekir acaba? Güle güle giydirin inşallah

Kızlar sizde de ara ara karnınızda sertlik oluyor mu? burnumda kanayınca korktum bi ama kızım hareketli çok şükür

Beden kalıpları nasıl acaba? Çok hoş görünüyorlar. Carters gibi bir beden büyük mü almak gerekir acaba? Güle güle giydirin inşallah
Çok teşekkür ederim. Bence kalıpları tam gibi ama yıkanınca kurutmada çekiyor demişler. O sebeple mesela 0-3 ay yerine 3-6 ay aldım ben. Aşağıda da kıyasladım üstteki zaranın 0-3 ayı alttaki next 3-6. Bence bir beden büyük almak mantıklı gibi

Eklentiler

• 118C098C-A272-4B3F-9E61-54B494753CC6.webp
    111,9 KB · Görüntüleme: 84
Yaa foto için çok teşekkür ederim. Ben de ona göre bakayım o halde. Gümrükteki ödeme toplam ödediğiniz tutar üzerinden hesaplanıyor sanırım değilmi?

Bio da pahalı. Onunla devam etmem
Sleepy aylık kutu alıcam canim 3 nodan başlıcam 6 ya kadar işte
Normal sleepy mi valla ben de ebebek markası baby plus mi denesem diye düşünüyorum. İlk çocukta Prima premium care den başka.almamistim. ama şimdi beze verecegom paraya açıyorum nedense hatta bir arkadaşım migrosun minnies inden kullanıp memnundu. Denemeyi düşünüyorum onları da o sebeple almadım devamini

Ve şu da bir gerçek primaya alisan popo, diğer bezleri istemiyor.

O yüzden sleppy ile başlıyorum bu sefer.
Ama indirimde prima da görürsem alırım tabii. Karişik kullanmak için
Aynı fikirdeyim. Ben primadan başka kullanamadim. Diğerleri hep pişik yaptı. O sebeple bu sefer sleepy aldım. Ama dediğin doğru o da Prima kadar pahalli.

Ya bunlar güzelmiş zamaninda bana suyun içine şeker doldurup vermişlerdi. Migdemi nasıl bulandigini unutamam
Onlardan kimse memnun kalmamis bende duymusdum şekerli su olayını. Neyse ki şimdi değişmiş öyle bişey yok çok şükür
Evet canım işte buna herkes tadı güzel dedi ben bunu içmedim benimki çok kötüydü
Aynen tadı iyiydi yani zorlamiyordu.neyseki geçmiş gitmiş seninde

Canım ben ilk çocukta sünger aldım evet sert oldu. Annem normal lif ormustu o da serbgeldi bana. Hani şu sakallı ipler var ya ondan ormesini söyledim. O yumuşacık ailede ören birileri yok mu hiç? Olmadı dolaptan filan bak vardır lif ören birileri. Onlara böyle istiyorum dersin yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…