Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kusura bakma ama cahillik kadın cinsiyet belirlemez tıpta imkansız

Ayyy evet yaaaa pahalı bayaaa Son ay alıcam bende
Canım krem doğumdan önce sürmeye başlarım demişsin göğüs ucuna. Oyle daha mı çok faydası oluyor
1 ay önceden gerek yok 1-2 hafta önceden yeter yoksa krem dayanmaz pahallı da meret

Çoğu bayan 1/2 ay öncesinden başlıyor ..
Göbek çevreniz de çatlamalar hep 25. Haftadan sonradan başlıyor , tabi bu biraz genetik bi geçiş ..
Fakat gögüs ucu olayı bence hiç ihmale gelmez çünkü benim hafif hafif kabuklaşma başlamıştı .
Lansinoh Gögüs Ucu kremi başladım ben geçen hafta ve bayağı etkisini gördüm .
Ek olarak Bio Oil de aldım ama emici falan değil , yağ vücutta kalıyor haliyle..
Gümüş kapak aldım E bebek ten ama onu son ay kullanmayı düşünüyorum …
Çatlaktan önce gögüs daha önemli benim için ya
Bi es kaza süt gelmezse pompa işlemi olacak , hiç acı çekmek istemiyorum

Gümüş kapak değil de silikon düşünüyorum ben de göğüs hava alsın atlet temas etmesin diye bi aparat varmış az bir şey sızarsa da birikiyormus sadece o nasıl orada kalıyor anlamadım vakumlu bi sey mi acaba hani duvara yapısan silikon askilar olur ya onlar gibi vakumlu bir sey galiba tutturmak zor olur mu bilmiyorum var mi kullanan?

Galiba koru dan paket alcam. Cukurambar koru 10.500 TL. Yeni doğan yoğun bakımı olması benim için öncelik bu yüzden olanlari aradim aslında Etlik Lokman Hekim daha hesaplı ama esim orası bize uzak kalır suyun falan aniden gelirse yetişmek zor olur dedi

Hafta sonu ek ücret 500 tlymiş odalara da bakamadım doluymuş

25+2 ym canım
Sezeryan olmayacak mısın sen zaten?
Haftasonu olmazsın işte
500₺ iyimiş
Bizim hastane mesela aksam gittn eğer doktorun o anda nöbetçi değilse çağırmaya 1200₺ istiyor ben çağırmak istiyorum ondan başkasına güvenemem herhalde

Hepsini yiyorum meyve en fazla 3 porsiyon ama çok tatlı da yiyorum son zamanlarda özellikle paketli gıdalar tutamıyorum boş boğazımı
sadece 2 adt meyve yiyebilirsin vücuda şeker girdikçe iştah açılıyor diğer tatlıları kes meyveyi 2 adetle sınırla canım dr dedi bana

Canım başka mesaj mı yazdın valla sadece bunu gördüm şimdi drdan geldim durumu anlattım önce göbekten baktı her şey güzel bir de vajinal bakıcam dedi rahim ağzından geliyormuş kanama kahverengi şekilde vardı sanırım bi alan rahim ağzı şu an iyi uzunluğu ölçtü 2 kere haftaya kontrole çağırdı tekrar 2 tane fitil verdi biri vajinal progestan biri endol makattan kasılmalar olursa falan diye.. yat dinlen iş yapma dedi dikkat et bir hafta sıcak duş ilişki vs yok canım inşallah geçer gider kurtulurum ...Güzel enerji gönderin bana temmuz anaları :)

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
55 le başladım. Şu an 58.3 um boyum 162cm. 10 kilo ile bitirmek hayalim yarışması arkadaşlara başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…