Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah kızlar bende ya. Şahane bir kahvaltı yapıyorum akşama kadar ıvır zıvır gidiyor, bu sefer yemeği güzel yemiyorum bu sefer gece içim kıyılıyor.
Bu kısır döngüden hafta sonları çıktığımı farkettim eşimde olduğu için yapmak yemek keyifli oluyor sanırım.
Napıcaz bilmiyorum +16hala
Son 1 ayda almamış olsamda 6ayds 16kilo cidden çok!

Benim de iştahım giderek kapandı az daha kilo verecek gibiyim doğal olarak bebek de kilo almazsa diye tedirginim ama inan hic içim almıyor sadece meyve yemek istiyorum onu da doktor insülin direnci var diye günde 1 dediği için eve aldırmıyorum yoksa hepsini bi seferde yerim diye meyve hariç canım hiç bir şey istemiyor sağlıklı beslenmek şöyle dursun ağzıma iki lokma koyarsam kâr. İnsaflı doktora denk geliriz insallah inan doktor un vicdansizi çok yaygınlaştı
Bugun devlet hastanesi gittim bi konuşturmadı belim kasık ellerim uyuşuyor dedim başka bişi kaldımı deyınce sustum kilosunu boyunu suyu falan iyimi diyemedim ögrenemedim normal se Ramazan'a niyetlendim
Sırf bu yüzden durumum olmamasına rağmen özele gitcem insan muamelesi yok inan ki rahim ağzını söylememe rağmen bile ölçturtemedim.. suyum azmış hiç haberim olmadı.. bebeği bi kez olsun göstermedi bi tane bile ultrason vermediler devlet diye neden bize ilgi sıfır anlamiuorum bu kadar ayrım çok saçma yine ultrasonu çevirebilir bir tanecik bile olsa usg çıktısı verebilir ama yok
Yaaaaaaa sen cansın üşenmemiş yazmış

Temmuzdan sonra bizim evin halleri

İlk zamanlarda hep migden hassasti. İyice hassaslasti demek. Neyse boşver içme bir daha bence.

Hahahhaha ay sesli güldüm çok da tatlı maşallah

Ben de 1 içiyordum. Aynı d3digin gibi sağ bacagimda uyuşma sızlama 2 ye çıkardım. Doktora sormadan gectii şimdilik.

Yüzleşince moralim bozuldu

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Pas
Ben de 1 içiyordum. Aynı d3digin gibi sağ bacagimda uyuşma sızlama 2 ye çıkardım. Doktora sormadan gectii şimdilik.
Ayyy o zaman ben de iki içeyim ya malum devlete gidiyorum telefonu yok mesaj atsam dun resmen uyuyamadım esim de aksi gibi her uyandığımda uyanıp nooldu nooldu başımın etini yedi Kuyruk sokumum da kitlendi ilk oldu böyle . Suya karışan mi kullanıyorsun?

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Ben 62 kilo hamile kaldım, geçen aya kadar hep 64/65tim. Geçen haftaki kontrolümde 68 olmuşum, son bir ayda 3 kilo birden almışım
Dün de zaten beslenmem berbat diye yakındım burada Evde videolara bakıp pilates mi yapsam diyorum

Su iç canım tatlıları da azalt meyve çok mu yiyorsun ya da tatlı şeyler ..

Ben de 14kilo aldım toplamda zaten kiloyla başlamıştım gebeliğe de 67den 81e çıktım boyum 167 bana da fazla dedi doktorum ama yediklerime dikkat edemiyorum çok acıkıyorum havalar ısınıyor neyse ki yürüyüşe ağırlık vereceğim biraz

66-56=10 kilo toplamda

Bence çok kasmanın manası yok şeker falan yoksa. Ama tabii abartmamakta gerekli.

Ben ilk zamanlar aldım bu kiloları
Sebebi ise mide bulantısı bastırmak için.

Son düzenleme:
Ben 24. Haftaya yeni girdim ..
64 ile transfer oldum , şuan 70 kg ‘yum ..
Toplamda 6 kg ile ilerliyorum …

Şu var , herkesin sitem ettiği konu bende de var , sabahları şahane güzel vitaminli kahvaltı yapıyorum sonrasın da ekmek arası nutella , bisküvi , meyve , akşam çay yanı ıvır zıvırla kapıyorum. Dengesiz bi döngüyle gidiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…