- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.701
Ah kızlar bende ya. Şahane bir kahvaltı yapıyorum akşama kadar ıvır zıvır gidiyor, bu sefer yemeği güzel yemiyorum bu sefer gece içim kıyılıyor.Bende de var bu dert kahvaltılarım çok iyi yumurta, süt, peynir, mevsim sebzeleri, meyve, tahin pekmez ceviz iyi ne varsa azar azar tüketiyorum ama öğleden sonra bişey oluyor canım yatana kadar hep tatlı, abur cubur çekiyor hiç doymuyorum sürekli yemek yiyesim var kilom da çok artıyor +14deyim
Bu tatlı ihtiyacını nasıl bastırabilirim kızlar vitaminlerim de iyi bebek de gelişiyor ama kendimi doyuramıyorum
Benim de iştahım giderek kapandı az daha kilo verecek gibiyim doğal olarak bebek de kilo almazsa diye tedirginim ama inan hic içim almıyor sadece meyve yemek istiyorum onu da doktor insülin direnci var diye günde 1 dediği için eve aldırmıyorum yoksa hepsini bi seferde yerim diye meyve hariç canım hiç bir şey istemiyor sağlıklı beslenmek şöyle dursun ağzıma iki lokma koyarsam kâr. İnsaflı doktora denk geliriz insallah inan doktor un vicdansizi çok yaygınlaştıInsallah doktordan doktora degisiyor. Bazisi iyi diyor bazisi az bazisi normal diyor bazisi asagida. Deme şekilleri bile degisiyor bazen. Içini ferah tut da. Eger bi kac güne hareketleri artmazsa degismezse olmadi gidip baktirirsin.
Bu arada ben 23+5 de gitmistim. Benimkine 503 gram demisti. Benim bebiş hep zayıf. Anlayamadim gitti
Sırf bu yüzden durumum olmamasına rağmen özele gitcem insan muamelesi yok inan ki rahim ağzını söylememe rağmen bile ölçturtemedim.. suyum azmış hiç haberim olmadı.. bebeği bi kez olsun göstermedi bi tane bile ultrason vermediler devlet diye neden bize ilgi sıfır anlamiuorum bu kadar ayrım çok saçma yine ultrasonu çevirebilir bir tanecik bile olsa usg çıktısı verebilir ama yokBugun devlet hastanesi gittim bi konuşturmadı belim kasık ellerim uyuşuyor dedim başka bişi kaldımı deyınce sustum kilosunu boyunu suyu falan iyimi diyemedim ögrenemedim normal se Ramazan'a niyetlendim
Yaaaaaaa sen cansınIslak mendil yenidoğan herhangi bir marka alırım.
LANSİNOH göğüs ucu kremi alırım doğumdan önce sürmeye başlarım.
Göğüs pedi herhangi bir marka alırım gümüş kapak ben hiç kullanmadım lazım olursa alırım.
Emzirme sütyenlerinin penye olanlarından 1 tane vardı hiç kullanmadım ben normalde de sütyen sevmem sıcaklarda çok bunalırım yarım atlet veya normal atlet bakabilirim lcw de göğüs kısmı süngerli atletler gördüm onlardan da olabilir.
Gecelik taç terlik vs foto çektirecekseniz güzel birşeyler bakarsınız benim hiç öyle şeylerle işim yok açıkçası bebekle dikişle ilgilenirken süslenip poz vermek hiçbirinde aklıma gelmedi sonrasında mevlüt okutacaksanız o zaman da kullanırsınız ben düşünmüyorum hastalıklar vs eve insan toplamak istemiyorum normal anam babam usülü doğurup evime döneyim yeter
Sezaryen olacaksanız ameliyat önlüğü giyiyorsunuz biraz kendinize gelince geceliği giyiyorsunuz ama normal doğum yapacaksanız sancı doğum süresince giymek için basit pamuklu koyu renk bir gecelik alın sonrasında süslüleri giyersiniz. Pijama gereksiz gecelik alın çünkü normal doğumda alt zaten fora olacakSezaryende de hasta pedi, sonda, dikiş falan gecelik en rahatı.
Hastane hasta pedi veriyor normalde ama 1 paket depend kilot bez almayı düşünüyorum daha rahat olur sanırım gerçi diğerlerinde kanamam pek olmamıştı normal gece boy ped yeterli gelmişti hastaneden çıktıktan sonra.
Aklıma gelenler bunlar cnm özellikle senin için güncelledim markaları yazdımyildizsavascisi
İlk zamanlarda hep migden hassasti. İyice hassaslasti demek.Sabahtan beri 5 kere kustum. Simdi de kustum midem rahatladı, uyuyayım bari bir an önce .
Yatıyordum koltukta. Şimdi yatağa geçtim.
İnşallah yarın bişi kalmaz.
Berbat bir gün geçirdim.
Yediğim midede kalmadı yani.
Aslında ılkinde doğuma kadar kullandım
Bunda da 1 aylık demir kullandım.
Ama niye böyle oldu bu bilemiyorum
Hahahhaha ay sesli güldümÇocuk Bakıcısı | Bebek Bakıcısı | insanbul.com, Instagram: "Yeni annelerin en sık yaşadığı problem 😅 Bu videoyu kesinlikle bir anne çekmeliydi bence😂Sizin eşiniz Bebeğinizin altını hiç değiştirdi mi? 👏🏻Yorumlarınızı bekliyorum 🥰 Gerçekten böyle babal
12K likes, 248 comments - insanbul_com, March 28, 2022: "Yeni annelerin en sık yaşadığı problem 😅 Bu videoyu kesinlikle bir anne çekmeliydi bence😂Sizin eşiniz Bebeğinizin altını hiç değiştirdi mi? 👏🏻Yorumlarınızı bekliyorum 🥰 Gerçekten böyle babaların olup olmadığını merak ettim 😁😁😁 🎥...www.instagram.com
Temmuzdan sonra bizim evin halleri
Ben de 1 içiyordum. Aynı d3digin gibi sağ bacagimda uyuşma sızlama 2 ye çıkardım.Herkese günaydın,
Kizlar dun sağ bacak sızlaması uyuşması ve kuyruk sokumu batmasından çok zor uyudum dr randevuma daha var dr a sormadan magnezyum u günde 2 ye çıkarsam bir şey olur mu sizce aranızda günde 2 kullanan var mı?? Dr bana günde 1 demişti.
Allahtan yaz olucak bir zıbın çıkartıcaz kışın on kat soy giydir daha zor olurduHahahhaha ay sesli güldümçok da tatlı maşallah
Yüzleşince moralim bozulduÇocuk Bakıcısı | Bebek Bakıcısı | insanbul.com, Instagram: "Yeni annelerin en sık yaşadığı problem 😅 Bu videoyu kesinlikle bir anne çekmeliydi bence😂Sizin eşiniz Bebeğinizin altını hiç değiştirdi mi? 👏🏻Yorumlarınızı bekliyorum 🥰 Gerçekten böyle babal
12K likes, 248 comments - insanbul_com, March 28, 2022: "Yeni annelerin en sık yaşadığı problem 😅 Bu videoyu kesinlikle bir anne çekmeliydi bence😂Sizin eşiniz Bebeğinizin altını hiç değiştirdi mi? 👏🏻Yorumlarınızı bekliyorum 🥰 Gerçekten böyle babaların olup olmadığını merak ettim 😁😁😁 🎥...www.instagram.com
Temmuzdan sonra bizim evin halleri
Paskızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Ayyy o zaman ben de iki içeyim ya malum devlete gidiyorum telefonu yok mesaj atsam dun resmen uyuyamadım esim de aksi gibi her uyandığımda uyanıp nooldu nooldu başımın etini yediBen de 1 içiyordum. Aynı d3digin gibi sağ bacagimda uyuşma sızlama 2 ye çıkardım.Doktora sormadan gectii şimdilik.
Ben 62 kilo hamile kaldım, geçen aya kadar hep 64/65tim. Geçen haftaki kontrolümde 68 olmuşum, son bir ayda 3 kilo birden almışımkızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Anladım canım burun aspiratörünü hangi marka aldın ?Benim sütüm pek yaramıyor canım diğer 2 bebeden biliyorum muhtemelen mama destekli gideceği için kaynamış su ihtiyacımız olacak dışarıda falan.
Bende de var bu dert kahvaltılarım çok iyi yumurta, süt, peynir, mevsim sebzeleri, meyve, tahin pekmez ceviz iyi ne varsa azar azar tüketiyorum ama öğleden sonra bişey oluyor canım yatana kadar hep tatlı, abur cubur çekiyor hiç doymuyorum sürekli yemek yiyesim var kilom da çok artıyor +14deyim
Bu tatlı ihtiyacını nasıl bastırabilirim kızlar vitaminlerim de iyi bebek de gelişiyor ama kendimi doyuramıyorum
Değerlerim de yerlerde valla. Aç katına pekmez galan yiyeyim bakalım sabahları. Sonra kan veririm yine. Olmadı arkadaşların dediği sekilde yapılırİlk zamanlarda hep migden hassasti. İyice hassaslasti demek.Neyse boşver içme bir daha bence.
Canım ben bu takımı aldım cok güzel :)Kızlar bebek odası olarak şunu düşünüyorum sizce
Ben de 14kilo aldım toplamda zaten kiloyla başlamıştım gebeliğe de 67den 81e çıktım boyum 167 bana da fazla dedi doktorum ama yediklerime dikkat edemiyorum çok acıkıyorum havalar ısınıyor neyse ki yürüyüşe ağırlık vereceğim birazkızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
66-56=10 kilo toplamdakızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Ben 24. Haftaya yeni girdim ..kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?