- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.761
Kutusunu açmadım , kullanan arkadaşlarım çok memnun ne şekilde fayda sağlıyor kullanıp göreceğim ama bence cilde göre değişir diye düşüyorum .Gümüş kapak değil de silikon düşünüyorum ben de göğüs hava alsın atlet temas etmesin diye bi aparat varmış az bir şey sızarsa da birikiyormus sadece o nasıl orada kalıyor anlamadım vakumlu bi sey mi acaba hani duvara yapısan silikon askilar olur ya onlar gibi vakumlu bir sey galiba tutturmak zor olur mu bilmiyorum var mi kullanan?
Çünkü Otribebe , E bebek markasına göre uç kısımları bebeklerin burnuna daha uyumluymuş .Tamam canım ben de onu düşünüyordum da herkeste bir otribebe alıyor o yüzden sorayım dedim tecrübelisin sen
Aslında yeni bir sey değil, kardeşimin doğum zamanında bile varmış 23 yaşında şu anAy ben böyle bi şeyi ilk kez duyuyorum ya
2temmuz diye düşünmüştük ama artık hafta içi bi gün olurhafta içine al bari sen de :)
500 tl ye bebişe bişeyler alırsın
Ben tarih için 2 temmuz istiyodum oda hafta sonuna denk geliyo ama herhalde hafta içi bi gün olur 500 yine iyi tabi deee sezeryan olucağı için önemli değil artık napalımSezeryan olmayacak mısın sen zaten?
Haftasonu olmazsın işte
500₺ iyimiş
Bizim hastane mesela aksam gittn eğer doktorun o anda nöbetçi değilse çağırmaya 1200₺ istiyorben çağırmak istiyorum ondan başkasına güvenemem herhalde
Doktora gittinmi naptin yazmistimCanım başka mesaj mı yazdın valla sadece bunu gördüm şimdi drdan geldim durumu anlattım önce göbekten baktı her şey güzel bir de vajinal bakıcam dedi rahim ağzından geliyormuş kanama kahverengi şekilde vardı sanırım bi alan rahim ağzı şu an iyi uzunluğu ölçtü 2 kere haftaya kontrole çağırdı tekrar 2 tane fitil verdi biri vajinal progestan biri endol makattan kasılmalar olursa falan diye.. yat dinlen iş yapma dedi dikkat et bir hafta sıcak duş ilişki vs yok canım inşallah geçer gider kurtulurum ...Güzel enerji gönderin bana temmuz anaları :)
1 temmuz olabilir hem cuma gününe denk geliyo hayırlı gün:)2temmuz diye düşünmüştük ama artık hafta içi bi gün olur
Ben tarih için 2 temmuz istiyodum oda hafta sonuna denk geliyo ama herhalde hafta içi bi gün olur 500 yine iyi tabi deee sezeryan olucağı için önemli değil artık napalım
Hic birini kullanmadim ,ama ferro sanolu ıyice tokken al aç veya hafif tok olup icersen vucuduna agir gelcek.Doktor bunları verdi kullanana varmı,
mide yanması için
Demir için
Kramp için magnezyum mide için vitamin herhalde kağıttaki onu daha almadım
Sen yine de 2 hafta öncesini de hesaba kat :)2temmuz diye düşünmüştük ama artık hafta içi bi gün olur
Ben tarih için 2 temmuz istiyodum oda hafta sonuna denk geliyo ama herhalde hafta içi bi gün olur 500 yine iyi tabi deee sezeryan olucağı için önemli değil artık napalım
Ben Ferro sanol kullanıyorum. Onu içince 2 saat süt ürünü ve çay almamalisin. Devit sabah ekmeğe damlatabilirsin. Renni yi de miğde yanman olunca yudum yudum icebilirsin. Diğer kagittaki vitamin evet.Doktor bunları verdi kullanana varmı,
mide yanması için
Demir için
Galiba o geç oluyo benim için temmuz 1 yada o hafta1 temmuz olabilir hem cuma gününe denk geliyo hayırlı gün:)
7 geç olmazsa senin için 07.07.2022 de gayet uyumlu:)
Onunkullanıyodumda geçen ay kilo yaptı korkuyomHic birini kullanmadim ,ama ferro sanolu ıyice tokken al aç veya hafif tok olup icersen vucuduna agir gelcek.
Galiba dediğin gibi 38. Hafta haziran sonu gibi oluccakSen yine de 2 hafta öncesini de hesaba kat :)
Yanı 38. hafta Oluyor
Aaa ekmeğemi dediğini yapıyım ozman anlamadım onu ozman. Mide yanmam mesela gece oluyo gecemi içiyim onuBen Ferro sanol kullanıyorum. Onu içince 2 saat süt ürünü ve çay almamalisin. Devit sabah ekmeğe damlatabilirsin. Renni yi de miğde yanman olunca yudum yudum icebilirsin. Diğer kagittaki vitamin evet.
1,5 aydır kullanıyorum d vitamini ve magnezyum farklı ,demir aynı.Doktor bunları verdi kullanana varmı,
mide yanması için
Demir için
İnşallah kuzum yatıp dinlencem bol bol artık haftaya tekrar bakacak duruma işte ..Doktora gittinmi naptin yazmistim
Iyi bak onemli bisey değilmiş rahim agzi falan kapali korkma artik.
İlaclarida duzenli kullan leke olayida ozamanla gececk inşallah.
Çünkü Otribebe , E bebek markasına göre uç kısımları bebeklerin burnuna daha uyumluymuş .
Yorumlarda ve kullanan birçok anne o yüzden bunu tavsiye ediyor ..
Canım belli saatlerde icmene gerek yok. Üstüne oulyle yazarlar. Yandığı anda iç. Ben öyle yapıyordum. Her tarafta o şişelerden gezdiriyordum. Artık yetmez oldu. İlaca geçtim..Galiba o geç oluyo benim için temmuz 1 yada o haftaamy dediği gibi 38. Hafta
Onunkullanıyodumda geçen ay kilo yaptı korkuyom
Galiba dediğin gibi 38. Hafta haziran sonu gibi oluccak
Aaa ekmeğemi dediğini yapıyım ozman anlamadım onu ozman. Mide yanmam mesela gece oluyo gecemi içiyim onu
Ferro sonal aç karnına içtim öleceö sandımDoktor bunları verdi kullanana varmı,
mide yanması için
Demir için
Kramp için magnezyum mide için vitamin herhalde kağıttaki onu daha almadımFerrk
Hic birini kullanmadim ,ama ferro sanolu ıyice tokken al aç veya hafif tok olup icersen vucuduna agir gelcek.
Ben bu D yi bayadır içmiyorum ya çok gerekli bi sey mi ??Canım belli saatlerde icmene gerek yok. Üstüne oulyle yazarlar. Yandığı anda iç. Ben öyle yapıyordum. Her tarafta o şişelerden gezdiriyordum. Artık yetmez oldu. İlaca geçtim..ama ilk hamileliğimde o şişelerle bitirmiştim.
D vitamini kaşığa damlatılip da içilebilir tabi ama ekmekle daha kolay olur.
Bende medicalpark dan alacagım bir daha ki aya bakalım batıkent uzak bana aklım keçiören ama ilk dogumumdan mennun kaldımGaliba koru dan paket alcam. Cukurambar koru 10.500 TL. Yeni doğan yoğun bakımı olması benim için öncelik bu yüzden olanlari aradim aslında Etlik Lokman Hekim daha hesaplı ama esim orası bize uzak kalır suyun falan aniden gelirse yetişmek zor olur dedi
YA grubun en kilo alanı olarak kayıtlara gireceğim. Ben neden böyle oldum arkadaşlar sırrınız nedir55 le başladım. Şu an 58.3 umboyum 162cm. 10 kilo ile bitirmek hayalim yarışması arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?