Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok acıktıgın zaman
Yarım ekmek döner yetmiyorsA ve 1 tane yiyebiliyorsan evet

Canım benim arkadaşım etlik lokman hekimde doğum yaptı 2 ay kadar önce normal doğum yaptı oldukça memnundu bilgin olsun.

kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/

Ben 9 kilo aldım.
Birkaç doktora gittim hiçbiri bana sınırın bu kadar demedi. Kaldı ki hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bazı doktorlar bu konuyu çok irdeliyor bence..

Ay ben böyle bi şeyi ilk kez duyuyorum ya

Bu uygulama hep vardı ki
Fazla mesai sonuçta
Gece uykumun en tatlı yerinde doğum var diye arasalar ben fazlasını bile isterim

Bu

canta ve alt açma düzenleyici gelmişti ama açmaya fırsatım olmamisti. Canta çok güzel tam istediğim gibi geniş ince bir tel yapmışlar ağzı açık duruyor dünya kadar eşya alır zaten arabada dursun diye almıştım çok beğendim. Diğeri tahminimden küçük gelmiş ama iş görür sadece onu alıp uzun yolda vs hallederim dedim alt açma işini. Ya da gittiğim yerde kolay olur.

Bende ilk kez duydum çok şaşırdım nedense. Ama ben hep aynı hastane ve doktora gittim orada yok bu uygulama demek kimseye sormamışim

Ay bi de çağırma ücreti mi var

Canım koru’ dan uzak dur. Şehir hastanesine gitsen bile daha iyi

Ay bi de çağırma ücreti mi var
Malesef akşam mesai saatler dışında yada hfta sonu doğum olursa extra para alınıyor benim hastane yine 500 daha az ama fazla alan hastaneler var
Hatta almayan hastanelerde var siz ne olursa olsun sorun herşeyi hastanenize
Ben dedim telefonumu versem video çekseni, anlaşmalı çekim ekibimz var dedi

Bende ilk kez duydum çok şaşırdım nedense. Ama ben hep aynı hastane ve doktora gittim orada yok bu uygulama demek kimseye sormamışim

Ben ilk ablam doğum yapacağı zaman duymuştum. 15 sene önceydi

Ben gidince de arandı doktor sabah 7 de. Gece de sezaryen için gelmiş sonra eve gitmişti. 2-3 saat sonra tekrar aranmıştı
Mesaisinden erken geldi haliyle. Ama bize ekstra ücretten direk bahsetmediler. Ben zaten sancıyla uğraşırken umursamazdım. Taburcu olurken almışlardır

Canım valla ben hiç abur cubur börek hamur işi yemiyorum. Tatlı desen asla yemem. Sevmiyorum. Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Ama 12 kilo aldım. Günde bir dilim tam tahıllı ekmek harici ekmek yemiyorum. Pilav makarna patates gibi nişasta yemiyorum. Öyle yiyip almayanda var. Yiyip alanda var. Benim gibi olanda vardır eminim. Kızlar diyor ya dayanamıyorum. Yiyorum diye. Asla yemiyorum. Tabi ki hareketsizim mecburiyetten. ama az yiyorum. En azından daha az almayı beklerdim. Böyle olunca insan hiç kaçamak yapmadım bari yapsaydım diyor. Ama demek ki kaçamak yapsam daha fena olacak.

Benim doktor da bir şey demedi. Zaten çok nadir ölçüyor. Zaten zayıf olanlar hiç takmayın lütfen

Ya inanmıyorum
Bunların hiçbirini yemeyerek nasıl oluyor ama

Senin aldığın kg.lar çok adaletsiz olmuş arkadaşım ben aldığım her gramı hakediyorum.mesela
Çok acıktıgın zaman
Yarım ekmek döner yetmiyorsA ve 1 tane yiyebiliyorsan evet
İstemsizce kahkaha attım
bu gebelikte daha o konuma gelmedim ama oğlumda 30 kg aldım ve aynı tarifin gibiydim doyuyor gibi oluyordum yarım saat sonra hiçbirşey yok
Bizim hastanede hiçbir Dr.almiyor ekstra ücret
Ama Dr uzaktaysa seminer hastalık vs gibi durumlarda icapci aranıyor o geliyor ama %95 her Dr.hastasina geliyor

Teyzeleri oğluşuma bakın yaa
33cm 880 grm olmuş ponçik , plesenta göbeğimin ön tarafındaymış oyuzden bebeğin hareketleri az hissedebilirmişim ,bebeğin herşeyi orantılıymış
Masallah ya tam bir erkek suratı
Aynı şeyi bana da söyledi Dr.plesenta rahim duvarına yapışık mi dedi yakın mı dedi bebeğin hareketlerini daha az hissebilirsin diye
Ben 14.haftadan beri hissediyorum ama hala çok kuvvetli olmasına rağmen çok bariz dışardan belli olmuyor

Hanımlar ;
Hastane çıkışı alanlarınız var mı ?
Ben ınstagram üzerinden nakışlı yaptırmayı düşünüyorum ama tabi diğer marka seçeneklerine de bakıyorum …
Benim bebiş erkek olduğu için geniş yelpaze yok . Kızlar maşallah her zaman önde

Alanlarınız varsa fikir amaçlı görsel paylaşabilir mi ?

Valla çok güzel demişsin. Keşke hak ederek alsaydım. Öylesi daha zevkli olurdu eminim. Boşver hak ederek alsam zaten hiç uzulmiycektim. Oh sefam olsun yedim de aldım diyecektim. Ama böylesi çok kötü.

Anladım. Ben de bi baktıracagım ilacı kullanıp duruyorum ama ne kadar fayda ediyor dogru kullaniliyor mu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…