- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.801
Çok acıktıgın zamanİştah kilo deyince aklima geçen gün gördüğüm bir poz geldi .Kiz hamile resim paylaşmış önünde koca bir tabak börek vardı. Yani öyle bildiğimiz börek tabağı gibi değildi. Kız kilo almış bayağı. Yani dedim ben bunun çeyreğini yiyemem .çok kilo alan böyle mi alıyor acabaa ???
Canım benim arkadaşım etlik lokman hekimde doğum yaptı 2 ay kadar önce normal doğum yaptı oldukça memnundu bilgin olsun.@Eylulece02 medicalpark 11.500 12.500 arasi dedi doktoruna göre demişti bana . Koru 10.500 bilezik ucu ucuna yeter inşallah diye koru ya daha sıcak baktım tek kuruş ek verecek durum yok şuan çünkü esimin maaşı 2 kredi ödüyor zatenetlik lokman hekim çok hesaplı geldi 9.000 TL ama esim tutturdu çok uzak diye bi de bayrama denk gelirse doktorlar olmayabilirmis etlik doktor olmazsa biraz kalitesiz olabilir deneyimsiz dr larda
kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Ay ben böyle bi şeyi ilk kez duyuyorum ya
Ben +7 yimkızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan kaç kilosunuz acaba :):) moralim bozuldu doktor son 5 kilon dedi. şuan 69 kiloyum toplam 12 kilo aldım daha 26. haftadayımmmmm :/:/
Bende ilk kez duydumBen 9 kilo aldım.
Birkaç doktora gittim hiçbiri bana sınırın bu kadar demedi. Kaldı ki hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bazı doktorlar bu konuyu çok irdeliyor bence..
Bu uygulama hep vardı ki
Fazla mesai sonuçta
Gece uykumun en tatlı yerinde doğum var diye arasalar ben fazlasını bile isterim
Ay bi de çağırma ücreti mi varSezeryan olmayacak mısın sen zaten?
Haftasonu olmazsın işte
500₺ iyimiş
Bizim hastane mesela aksam gittn eğer doktorun o anda nöbetçi değilse çağırmaya 1200₺ istiyorben çağırmak istiyorum ondan başkasına güvenemem herhalde
Canım koru’ dan uzak dur. Şehir hastanesine gitsen bile daha iyiIyi ettin tabi ki canım benim bunca zaman paket alamama sebebim de bu yüzden zaten .. mecbur bilezik feda etcem bozdurup alcam paketi bari değsin onca paraya rezil olmayalım istiyorum sırf bu yüzden karar veremiyorumya bir kaybım olunca korkarız elimiz ayağımıza dolanır diye tedirginiz altında araba olunca yetişilir de işte trafik ankara da malum o da var.. hafta sonu esime diyeyim de bi medicalpark a bi de etlik lokman hekime gidelim bakayım bi ne kadar uzun sürüyor kizlar şu korudan paket alan kimdi ya profil fotoğrafı aklımda ama nicki hatırlayamadım
Malesef akşam mesai saatler dışında yada hfta sonu doğum olursa extra para alınıyorAy bi de çağırma ücreti mi var
Bende ilk kez duydumçok şaşırdım nedense. Ama ben hep aynı hastane ve doktora gittim orada yok bu uygulama demek kimseye sormamışim
Canım valla ben hiç abur cubur börek hamur işi yemiyorum. Tatlı desen asla yemem. Sevmiyorum. Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Ama 12 kilo aldım. Günde bir dilim tam tahıllı ekmek harici ekmek yemiyorum. Pilav makarna patates gibi nişasta yemiyorum. Öyle yiyip almayanda var. Yiyip alanda var. Benim gibi olanda vardır eminim. Kızlar diyor ya dayanamıyorum. Yiyorum diye. Asla yemiyorum.İştah kilo deyince aklima geçen gün gördüğüm bir poz geldi .Kiz hamile resim paylaşmış önünde koca bir tabak börek vardı. Yani öyle bildiğimiz börek tabağı gibi değildi. Kız kilo almış bayağı. Yani dedim ben bunun çeyreğini yiyemem .çok kilo alan böyle mi alıyor acabaa ???
Benim doktor da bir şey demedi. Zaten çok nadir ölçüyor. Zaten zayıf olanlar hiç takmayın lütfenBen 9 kilo aldım.
Birkaç doktora gittim hiçbiri bana sınırın bu kadar demedi. Kaldı ki hamile kaldığımda 68 kiloydum. Bazı doktorlar bu konuyu çok irdeliyor bence..
Bu uygulama hep vardı ki
Fazla mesai sonuçta
Gece uykumun en tatlı yerinde doğum var diye arasalar ben fazlasını bile isterim
Ya inanmıyorumCanım valla ben hiç abur cubur börek hamur işi yemiyorum. Tatlı desen asla yemem. Sevmiyorum. Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Ama 12 kilo aldım. Günde bir dilim tam tahıllı ekmek harici ekmek yemiyorum. Pilav makarna patates gibi nişasta yemiyorum. Öyle yiyip almayanda var. Yiyip alanda var. Benim gibi olanda vardır eminim. Kızlar diyor ya dayanamıyorum. Yiyorum diye. Asla yemiyorum.Tabi ki hareketsizim mecburiyetten. ama az yiyorum. En azından daha az almayı beklerdim. Böyle olunca insan hiç kaçamak yapmadım bari yapsaydım diyor. Ama demek ki kaçamak yapsam daha fena olacak.
Senin aldığın kg.lar çok adaletsiz olmuş arkadaşımCanım valla ben hiç abur cubur börek hamur işi yemiyorum. Tatlı desen asla yemem. Sevmiyorum. Yediklerime aşırı dikkat ediyorum. Ama 12 kilo aldım. Günde bir dilim tam tahıllı ekmek harici ekmek yemiyorum. Pilav makarna patates gibi nişasta yemiyorum. Öyle yiyip almayanda var. Yiyip alanda var. Benim gibi olanda vardır eminim. Kızlar diyor ya dayanamıyorum. Yiyorum diye. Asla yemiyorum.Tabi ki hareketsizim mecburiyetten. ama az yiyorum. En azından daha az almayı beklerdim. Böyle olunca insan hiç kaçamak yapmadım bari yapsaydım diyor. Ama demek ki kaçamak yapsam daha fena olaca
İstemsizce kahkaha attımÇok acıktıgın zaman
Yarım ekmek döner yetmiyorsA ve 1 tane yiyebiliyorsan evet
Bizim hastanede hiçbir Dr.almiyor ekstra ücretMalesef akşam mesai saatler dışında yada hfta sonu doğum olursa extra para alınıyorbenim hastane yine 500 daha az ama fazla alan hastaneler var
Hatta almayan hastanelerde var siz ne olursa olsun sorun herşeyi hastanenize
Ben dedim telefonumu versem video çekseni, anlaşmalı çekim ekibimz var dedi
Masallah ya tam bir erkek suratıTeyzeleri oğluşuma bakın yaa
33cm 880 grm olmuş ponçik , plesenta göbeğimin ön tarafındaymış oyuzden bebeğin hareketleri az hissedebilirmişim ,bebeğin herşeyi orantılıymış
Bir bilsemYa inanmıyorum
Bunların hiçbirini yemeyerek nasıl oluyor ama
Valla çok güzel demişsin.Senin aldığın kg.lar çok adaletsiz olmuş arkadaşımben aldığım her gramı hakediyorum.mesela
İstemsizce kahkaha attım
bu gebelikte daha o konuma gelmedim ama oğlumda 30 kg aldım ve aynı tarifin gibiydim doyuyor gibi oluyordum yarım saat sonra hiçbirşey yok
Bizim hastanede hiçbir Dr.almiyor ekstra ücret
Ama Dr uzaktaysa seminer hastalık vs gibi durumlarda icapci aranıyor o geliyor ama %95 her Dr.hastasina geliyor
Anladım. Ben de bi baktıracagım ilacı kullanıp duruyorum ama ne kadar fayda ediyor dogru kullaniliyor mu merak ediyorum.Kabızlık bende de oluyor bazen.Bol su içmeye çalışıyorum günde yarım saat yürüyorum.Kayısı özellikle gün kurusu iyi geliyor dene derim:)
pazartesi günü tetanoz 2.doz için gidicem sağlık ocağına , kan testimi de yaptırırım.Faydası oldu mu bilmiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?