Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmmm haziranda 2kere öyle dediğin gibi gitmek mantıklı bencede hiç kullanmıyoz o hakkı valla
Ayyyy inşallah hayırlısıyla ciddennnn yaklaşıyo

Etlik de Elif terziye gitti arkadasım mennundu batıkentte ahmet süha özer eşim doktor arkadaslarının eşi gitmiş mennun kaldılar bende mennun kaldım ama bir arkadasım gitti o begenmemişti cok pimpirikli herseyi anlatan bir doktor örnegin ben bu huyunu sevmiyorum kötüyü söylemesi beni geriyor ama ben nasıl istersem öyle ilerliyoruz normal istemedim ısrar etmesi ama normal doguracagıma inancı vardı sezaryan tarihimi kendim seciyorum istediğim zaman ulaşmam iyi oluyor cerrahisinin iyi olması önemliydi benim için elleri cok büyük normal istesem bayan tercih ederdim çatı muayenesi falan hiç olmadın alttan muayeneyi hoş bulmuyorum valla bir spiral taktırdım özelde öldüm normal asla doguramazmısım

Bunun garantisini hic kimse veremez sana. Bende bunu doktorla konuştum. İki doğumda beklenenden önce oldu benimde buda öyle olabilir. 14 temmuz son tarih ama 9 temmuz bayram. Normalde doktor gece gündüz geliyor mutlaka ama bu durum ne olur bilmiyorum. Bu neresi olursa olsun risk. Ama illa deneyimsiz birine denk geleceksin demek değil bu. Anestezi ekibi içinde bu geçerli. Sen bunu düşünerek kendini yorma doğuma odaklan. Ayrıca benim erkekti ama erken geldiler arkadaşımın iki kızı var normal doğum 41.hafta sonunda geldiler.

Kızlar ne diyecegim benim bu kızım cok hareketli erken falan dogmaz degil mi ilk kızımda geç hareketi hissettim ve baya hareketsizdi gün içerisinde 3 kez falan tekme atardı bunu sayamıyorum o kadar cok cıkacak diye korkuyorum erken olmaz insallah

Bende doktora sordum dün iznini tekrar belli olmuş allahdan temmuz sonu ağustos başıymış izniii sana denk gelmiyo burdayım dedi rahatladım cidden

Zaten haziran ortası gibi olur bence doğumun senin
Doktoruma haziran 20 dem sonra dedi. İnşallah
Benimki de aşırı hareketli. Doktor bu konuda olumsuz hicbir şey söylemedi. Ölçümleri zor yapıyor her gittiğimde
Ve garip ama aşırı erken hissettim hareketlerini. Gaz dedim önce.
Kısacası çakinin gelini geliyor

Benim banyom zemin hizasında bir duşakabin şeklinde ben 1.5/2 yaşına kadar içine oturtup yıkadım,
İçine su doldurdum oyuncak bıraktım içinde oynattım.
Yani başucu beşiklerinden ana kucaklarından falan daha uzun kullanışlı bence çok şart iyiki aldın.

Kızlar, küveti ben dün trendyoldan aldım.indirim vardı tam takım 238 TL ye dusmusdu.muhtenelen bim e ürün geleceği için önden indirim yapdilar ordan alacak kişileri kendilerine çekebilmek için bugün artmış azcik fiyatı çünkü.bende dedik alamam belki geçen sefer saldırmışlardi çünkü küvete kalmamisdi netten aldım aynı ürün zaten.filesini de bim den aldım ipler de çok uygundu aldım biraz biseyler orerim inşallah bakalım silikon önlük alcakdim kalmadı ben alana kadar

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-01-11-40-26-443_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20220401_104855.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 85
Silikon önlüğünü ben beğenmedim zaten boşver bence alınmazdı
Önünde bi sey var ya dökülenler duruyo
O çok küçük
Normalleri gibi değil

Kızlar
Kumar oynuyorum
Bu doktorun ilk yazdığı. Bunda bisi olmamıştı. Denemeden duramayacağım

Eklentiler

• 20220401_115525.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20220401_115221.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 71
Kredi kartım hala gelmedi. Dün bi ayakkabıya 700 ₺ verdim
İçime oturdu birden hepsini verince
Şimdi eşim gelınce başlar yine " savaş çıkacak, açlık olacak..." diye nutuk çekmelere

Kredi kartım hala gelmedi. Dün bi ayakkabıya 700 ₺ verdim
İçime oturdu birden hepsini verince
Şimdi eşim gelınce başlar yine " savaş çıkacak, açlık olacak..." diye nutuk çekmelere
hahhahaa
Benimki de sürekli " nolur bensiz alma, beraber alalım" diyor. Hep kandırıyorlar beni bu daha iyi diye pahalısını satıyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…