- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.861
Evet baktırmak lazım zaten anca etki etmiştir.Eskiden çok kullandım bu ilaçlardan.O zaman hatırladığım kadarıyla 3 ay sonra test yapılıyordu sonuç icin.Tabi o kadar bekleyecek vaktimiz yokAnladım. Ben de bi baktıracagım ilacı kullanıp duruyorum ama ne kadar fayda ediyor dogru kullaniliyor mu merak ediyorum.
Haziran başı mı?Dimi evet bende bormal hayatımda hiç hastaneye gitmezdimmm sevmezdim, şimdi bebek için gidince cidden gitmek istemesekde mecbur arada gidiyoruz, bende daha haziran başına kadar gitmem herhalde , oda doğum tarihi almak için giderim
Kendi doktorun ne dedi plasenta icin?Mesela bugun gittim sadece kilosunu öğrendim ve ilaçlarımı yazdı, artık sanki görmek için sadece gidiyorum gibi
Annemlerin zamanında bi cinsiyet öğrenmeye bide doğum tarihi almaya gidiyolarmış ben2ayda gitmeme rağmen laf yiyorum
19. Nisamda devlete randevum var plesantama bakıcaklar çıktımı yukarı diye ozamanda giderim biHastane ortamlsrını bi sevemedim
Ben biraz daha bekliyim o zaman 2 hafta sonra hastanede randevum var orda veriyim bari o zaman. Etkisi 3 ay sonra bakiliyorsa (ki ben bunu bilmiyordum.bana doktor bişey demedi. Saglik icagi 28. Hafta cagirmisti) Daha içeli Benim 1.5 ay oldu 2 aya tamamlayım. Boşuna saglik ocagina gidip bi kan daha vermek istemiyordum iyi oldu duydugumEvet baktırmak lazım zaten anca etki etmiştir.Eskiden çok kullandım bu ilaçlardan.O zaman hatırladığım kadarıyla 3 ay sonra test yapılıyordu sonuç icin.Tabi o kadar bekleyecek vaktimiz yok
Saglik odağındaki hemşire ,doktoruna gitmeden gel testlerini tekrarlayalim dedi ama yarın bi doktoruma sorayim yaptır derse yaptircam.Son testin üzerinden 2 ay geçti nerdeyse
Şuanlık günde bir dedi 2kere olmuştu bendeIc canim tabi demir çok önemli.hem şimdi hem de doğumda lazım olacak
Ben de hiç bi yan etki yapmiyo bu arada,sabah kalktıgımda alıyorum 2 saat sonra da kahvaltımı yapıyorum.
Magnezyum günde kaç kere dedi doktor.ben bi tane kullanıyorum ama sabah feci şekilde krampla uyandım bacagimin arkası fena ağrıdı.Yarin doktora söylim 2 ye çıkarır belki ,hala sizliyo valla.Cocugumu da uyandırdım o acıyla
Ayyyy onlar için yoksa cidden gidilcek dert değil görüyim nasıl iyimi diye gidiyomHaziran başı mı?Valla iyiymiş. Ben mecbur yine gitcem. Troid icin endoktrin ayda bir gel diyordu 7 hafta sonra gitcem ama hazirana kadar uzatmam zor. Ilac yazdirmaya saglik ocagina bile ugrayasim gelmiyor. Herşey bebekler için.
Şuanlık normal doğuma uygun değil plesante 32.haftaya kadsr çıkabilir ozaman konuşuruz bidaha bkarız dediKendi doktorun ne dedi plasenta icin?
Valla ben liste yaptim soracagimi unutuyorum yoksahepsini sorucam doktoruma ,kadin beni kovmazsa iyi
Evet bu olayi çok net hatırlıyorum. Ne kadar değişti deselerde çalışanlar zannetmiyorum. Yukarıda da yazdım bencede uzak durmak mantıklı.9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti
geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım herşey daha iyi olur.. edit: başlık başa kalmış, ilk entry ise şöyledi. (linkler en yakın zamanda düzeltilecektir.) bir yakın arkadaşımın başına gelen rezalet g…eksisozluk.com
9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti
geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım herşey daha iyi olur.. edit: başlık başa kalmış, ilk entry ise şöyledi. (linkler en yakın zamanda düzeltilecektir.) bir yakın arkadaşımın başına gelen rezalet g…eksisozluk.com
Şok oldum kizlar ... Ben ilk bebeğimi oradan paket almıştım kalbi durunca ölü doğumu orada yapmıştım çok memnun kaldım diye tekrar gitmeyi düşündüm ama şuan vazgeçtim tabi ..Evet bu olayi çok net hatırlıyorum. Ne kadar değişti deselerde çalışanlar zannetmiyorum. Yukarıda da yazdım bencede uzak durmak mantıklı.
Etlik Lokman hekimi biliyorum devlet gibi ve eski hastane medicalparkta pazarlık yaparım canım ilkinide orda oldum o zaman da yapmıstım aklımdaki 11 bin karta taksit yaparım onuda batıkent mi keçiören mi ona karar veremedim ama ilk doktoruma gidecegim eşimde onu tavsiye ediyor keçiören bize yakın ama ne yapayım canım koruda cok kalabalık ve uzak geldi banaEtlik lokman hekim hic onermem bildigim kadariyla yeni dogan yogun bakimi yok zubeydeye sevk ediyorlar
Ay sana yazacagıma başkasına yazmışsın koruda iyidir canım dogum yapan arkadasım yok ama bana uzak orası Allah iyi doktorlarla karsılaştırsın ben ilk dogum yaptıgım doktora gidecegim eşim nerede istersen orası olsun diyor valla eşim gittiği her hastanede pazarlıkla indirim alır zaten yarıladık birsey kalmadı bir dogum birde ara muayenelerE Eylulece02 medicalpark 11.500 12.500 arasi dedi doktoruna göre demişti bana . Koru 10.500 bilezik ucu ucuna yeter inşallah diye koru ya daha sıcak baktım tek kuruş ek verecek durum yok şuan çünkü esimin maaşı 2 kredi ödüyor zatenetlik lokman hekim çok hesaplı geldi 9.000 TL ama esim tutturdu çok uzak diye bi de bayrama denk gelirse doktorlar olmayabilirmis etlik doktor olmazsa biraz kalitesiz olabilir deneyimsiz dr larda
Naptın kiz ne haziranı?Dimi evet bende bormal hayatımda hiç hastaneye gitmezdimmm sevmezdim, şimdi bebek için gidince cidden gitmek istemesekde mecbur arada gidiyoruz, bende daha haziran başına kadar gitmem herhalde , oda doğum tarihi almak için giderim
Ahh benimde şu uyku düzenimi düzeltmem gerek. Çok acıkıyor insan gece
Biraz yürüyüş yapar bir tane de çıngırak alırım diyordumGöZünü Bim de açanlar
Zehir oluyor geceler inan uyuyamiyorum(mide yanmasiyla uyanildi soda iciliyor)
Hayırlı olsunBiraz yürüyüş yapar bir tane de çıngırak alırım diyordumEki Görüntüle 3038765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?