Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım. Ben de bi baktıracagım ilacı kullanıp duruyorum ama ne kadar fayda ediyor dogru kullaniliyor mu merak ediyorum.
Evet baktırmak lazım zaten anca etki etmiştir.Eskiden çok kullandım bu ilaçlardan.O zaman hatırladığım kadarıyla 3 ay sonra test yapılıyordu sonuç icin.Tabi o kadar bekleyecek vaktimiz yok
Saglik odağındaki hemşire ,doktoruna gitmeden gel testlerini tekrarlayalim dedi ama yarın bi doktoruma sorayim yaptır derse yaptircam.Son testin üzerinden 2 ay geçti nerdeyse

Haziran başı mı? Valla iyiymiş. Ben mecbur yine gitcem. Troid icin endoktrin ayda bir gel diyordu 7 hafta sonra gitcem ama hazirana kadar uzatmam zor. Ilac yazdirmaya saglik ocagina bile ugrayasim gelmiyor. Herşey bebekler için.

Kendi doktorun ne dedi plasenta icin?
Valla ben liste yaptim soracagimi unutuyorum yoksahepsini sorucam doktoruma ,kadin beni kovmazsa iyi

Ben biraz daha bekliyim o zaman 2 hafta sonra hastanede randevum var orda veriyim bari o zaman. Etkisi 3 ay sonra bakiliyorsa (ki ben bunu bilmiyordum.bana doktor bişey demedi. Saglik icagi 28. Hafta cagirmisti) Daha içeli Benim 1.5 ay oldu 2 aya tamamlayım. Boşuna saglik ocagina gidip bi kan daha vermek istemiyordum iyi oldu duydugum

Şuanlık günde bir dedi 2kere olmuştu bende oyuzden herhslde benim diren karnımın yanlsrına girmişti kramp
Haziran başı mı? Valla iyiymiş. Ben mecbur yine gitcem. Troid icin endoktrin ayda bir gel diyordu 7 hafta sonra gitcem ama hazirana kadar uzatmam zor. Ilac yazdirmaya saglik ocagina bile ugrayasim gelmiyor. Herşey bebekler için.
Ayyyy onlar için yoksa cidden gidilcek dert değil görüyim nasıl iyimi diye gidiyom
Kendi doktorun ne dedi plasenta icin?
Valla ben liste yaptim soracagimi unutuyorum yoksahepsini sorucam doktoruma ,kadin beni kovmazsa iyi
Şuanlık normal doğuma uygun değil plesante 32.haftaya kadsr çıkabilir ozaman konuşuruz bidaha bkarız dedi
Bende önemli değil zaten sezeryan istiyorum dedim bide göbeğimin ön kısmındaymış bebeğin hareketlerini oyuzden az hissedermişim
Yap yapp bende liste yaptım, bişi olmaz onlar onları cvplamak için varlar dr sonuçda

Evet bu olayi çok net hatırlıyorum. Ne kadar değişti deselerde çalışanlar zannetmiyorum. Yukarıda da yazdım bencede uzak durmak mantıklı.

Evet bu olayi çok net hatırlıyorum. Ne kadar değişti deselerde çalışanlar zannetmiyorum. Yukarıda da yazdım bencede uzak durmak mantıklı.
Şok oldum kizlar ... Ben ilk bebeğimi oradan paket almıştım kalbi durunca ölü doğumu orada yapmıştım çok memnun kaldım diye tekrar gitmeyi düşündüm ama şuan vazgeçtim tabi ..
Bi de ben epidural istiyordum Allah nasip ederse normal doğuma ondan da gözüm korktu suan

Ya kizlar benim en büyük derdim şu;
Doğum 20 temmuz görünüyor ama genelde kız çocukları erken doğarmış ve hiç bir hamile zamanında doğurmaz dedi annem ... kaba taslak hesap edince benim doğum büyük olasılık kurban bayramı dönemine denk gelecek ve anlaştığım doktorun izinde olma ihtimali de çok yüksek olacak.. istediğim lokman hekim de ki dr a durumu yazdım " kurban izinleri suan belli değil net konuşamam " dedi .. hani paket almış hastanın doğumunu beklerim demedi .. korkum şu ki ya güvendiğim dr bayram da olmazsa ve çoğu deneyimsiz asistan tarzı anestezi ekibi falan kalırsa da kötü bi tecrübe yasarsam korkum o .. tabi kurban a denk gelmeyedebilir ama büyük olasılık tam o zamana denk gelecek bu garanti olmaması beni çok geriyor son dakika başka hiç bilmediğim deneyimsiz bi dr a kalmaktan korkuyorum

Etlik lokman hekim hic onermem bildigim kadariyla yeni dogan yogun bakimi yok zubeydeye sevk ediyorlar
Etlik Lokman hekimi biliyorum devlet gibi ve eski hastane medicalparkta pazarlık yaparım canım ilkinide orda oldum o zaman da yapmıstım aklımdaki 11 bin karta taksit yaparım onuda batıkent mi keçiören mi ona karar veremedim ama ilk doktoruma gidecegim eşimde onu tavsiye ediyor keçiören bize yakın ama ne yapayım canım koruda cok kalabalık ve uzak geldi bana

Ay sana yazacagıma başkasına yazmışsın koruda iyidir canım dogum yapan arkadasım yok ama bana uzak orası Allah iyi doktorlarla karsılaştırsın ben ilk dogum yaptıgım doktora gidecegim eşim nerede istersen orası olsun diyor valla eşim gittiği her hastanede pazarlıkla indirim alır zaten yarıladık birsey kalmadı bir dogum birde ara muayeneler

Günaydın merhabalar hepsiburada da babyturco 2. 1tl kampanyası başlamış. Almak isteyenlere bilgi olsun baya güzel bir fiyata denk geliyor. Bende alacağım ama 320 adet newborn çok mu fazla olur? 1 paket newborn(160) 1 paket mini(160) mi alsam? Fikir verebilir misiniz?

Kızlar günaydın gece kramplarınız için şu hareketi yapabilirsiniz kumaşa gerek yok kendiniz ayak parmaklarını kendinize doğru çekseniz de hemen açılıyor gece çok kramp girerse eşim kendi yaptırıyor bu hareketi bana halısahada da çok oluyormuş orda da işe yarıyor dedi

Eklentiler

• v4-460px-Eliminate-Leg-Cramps-at-Night-Step-1-Version-3.jpg.webp
    8 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar merhaba gecelik konusunda hani danışanlar olmuş..ben daha önce özelde sezeryan oldum hani 3 tarz gecelik almış biri olarak belki fikir olur ise..öncelikle boydan elbise gibi olanı aldım fakat hiç gelemedim sezeryanda sürekli yataklar yüksek oluyor ve karın acısıyla yat kalk yaparken çok sıkıntılı hiç giymedim.satene gelince sadece resim çekerken giyin çıkar olayı oluyor.fakat hani o pandalı kedili yada daha değişik yumuşak penye ikili takımlarla hastanede 2 gününüzü geçiriyorsunuz.birde mecbur yelek giyiyorsunuz çünkü sezeryanda sırt ağrısı oluyor.ben şuan iki tane penye önden düğmeli o pjama takımından aldım asla elbise almak bu sefer çünkü hasta bezinizle çok sıkıntı heyeti beyaz hiç almam bi kerede çıkar valize sok ufacık leke de hem o pijama takımlarını evdede çok rahat kullanıyorsunuz emzirirken..o saten ve tüllüleri evde hiç gelemedim yıka kaldır hala yatıyorlar çekmecede dikişlerimede ikili takımlar mesela hiç zarar vermedi dikişiniz kapalı oluyor zaten bide hasta bezi giyince nasıl değsin

Ahh benimde şu uyku düzenimi düzeltmem gerek. Çok acıkıyor insan gece

Benim de tam tersi çok uykum geliyor.
Son bir aydır çalışmadığım ve erken kalkmadığım halde sabah uykum çok. Alarm kuruyorum çok uyumamak için. Gebeliğe bağlıyorum ben bu durumu
Son haftalar değişebilir tabi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…