Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Doktorunun ismi neydi acaba canım?? Etlik lokman hekim evet bi tık daha konfor kalite olarak altta gibi bi his veriyor ama özel hastane yine de nazımı niyazimi çekerler alttan hemen kesik atmadan olabildiğince kesisiz bir doğum yaptırmaya çalışırlar diye umuyorum..
Etlik ve medicalpark bize uzak koru çok yakın ama ona da kafam karıştı dun aksamdan sonra . Medicalpark daki dr ismini paylaşır mısın acaba?

Hayırlı olsun ben reflü yatağı alcam bide ana kucağı aldım sizce babyneste gerek varmı
Teşekkür ederiz hiç kullanmadığım için bir fikrim yok maalesef fiyatı baya uygundu diye dayanamadım :)) bir de alttaki bağcıkları açınca baya büyüyormuş o yüzden uzun zaman kullanırız diye düşündüm aldım. Bende küvet konusunda kararsızım almalı mıyım kullanır mıyım emin olamıyorum

Aaaaaa sen gitmessin diye düşünüyodum Tek kaldım
Kız hazirana daha dolu dolu 2 ay var
Asıl son aylarda doktor daha sık çağırıyor
Hayır nasıl sabredicen bir de

Ya bende fiyatını görünce çok uygun buldum aslında alacaktım ama bimdeki ana kucağını aldım ayrıyetten bide reflü yatağı alacağım için bilemedim açıkcası .Küvetlerden annem aldı içini açmış bakmış kaliteli baya diyor yerde kaplamaz hem bence en önemli ihtiyaçlardan birisi bizim bim ganimetleride bunlar park yatak beşiğine uygun nevresimler gelmiş 2 tane aldık bakalım

Eklentiler

• 4465DC6B-7C0F-4466-B12D-9D4B797D9F5E.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 91
  • 7AA16147-1539-4A84-9594-9976FBE52F77.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 67
  • EDF6ACAB-254A-4D76-BF8A-3F83BA623C36.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 79
  • 67BE2F25-17B6-46B2-A950-ED12D7D1BCA2.webp
    151,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 14A79BCA-49C3-41C3-A793-2BB12B8F07B2.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 81
  • F7D6CB67-D8AA-440E-A3EF-4E0D7DD9F6B8.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 86
Alışveriş yaparken 3-4 aylık kadar bir bebeği annesi kanguruda gezdiriyordu. Bebek oyuncaklara o kadar çok tepki verdi ki aldıklarımla aramda duygusal bağ oluştu. Bu arada taksitte yapıyorlar almak istediğiniz ürünler olursa aklınızda bulunsun

Canım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok var
Kuzum nasıl oldu şişkinliklerin tansiyonuna baktın mı?

Kız hazirana daha dolu dolu 2 ay var
Asıl son aylarda doktor daha sık çağırıyor
Hayır nasıl sabredicen bir de
Ne biliyim dün mesele sadece görmek ve ilaç yazdırmak için gittim 10dk kalktım he bebeğin yüzünü kendsini çok merak ediyoduk görünce rahatladım doğum zamanını bile konuştuk bişi kalmadı gibi herkesin bildiği bişi var demekki giderim

Evet küvet gayet iyi
Böyle bir set var e bebekte 500₺
Bimden file dahil her seyi alınca 270e geliyor
Ben kucakta yıkayamam ilk aylar mecbur lazımdı
Bi kaç ay kullanılacak seye de 500₺ vermeye gerek yok bence
Yer kaplamaması da çok güzel

Yok canım kart full doldu nakit de kalmadi maaş haftaya yatacak hayırlısı artık bi sonraki gelişinde alırım

Valla bende yıkayamam canım cesaret edemem kucakta yıkamaya allah etmeye düşürür ederimde ay allah esirgesin Filesini çekmeyi unutmuş caanım annecim bakalım bıcı bıcı yapmalar bizi bekler

Güle güle kullansın minnoşun annesi çok güzel görünüyorlar insanın hepsinden alası geliyor

İlk kızm yılbaşına denk geliyor du sezaryan olacagım için dr yılbaşı öncesi alalım dedi ben tatilde olacagım orda olan kimse o yapar dedi nöbetçi dr bende erken oldugunu düşündüğüm için 2020 olsun diye yılbaşı sonuna gün aldım bekledi yavrum birsey olmadı kendi doktoruma denk geldim şükür bu da bayrama denk gelebilir ama bayram sonu gün alacagım 13 temmuz istiyorum bakalım ne diyecek

Aaaaaa sen gitmessin diye düşünüyodum Tek kaldım
Yok len olur mu
Son zamanlar çok önemli
Doktorum 1 ay sonra gel dedi.
Nisan sonu giderim
Mayis sonu giderim
Haziranı 2 ye böler 10 günlük haktan faydalanırım işte

4 kere gitmiş oluyorum
4.doğum olur heralde

Ahh ahhh biz planlar yapıyoruz da işte
Her şey belli de neyse.. Hayırlısı ile doğuralım insallah

Ben de ilk dogumum da pazar günü bir sürü sıkıntı yaşamıştım. Ama bunların yanında benimkiler birnsey değilmiş., Gerçekten artık sezeryan olacağına şükrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…