- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.881
Etlik Lokman hekimi biliyorum devlet gibi ve eski hastane medicalparkta pazarlık yaparım canım ilkinide orda oldum o zaman da yapmıstım aklımdaki 11 bin karta taksit yaparım onuda batıkent mi keçiören mi ona karar veremedim ama ilk doktoruma gidecegim eşimde onu tavsiye ediyor keçiören bize yakın ama ne yapayım canım koruda cok kalabalık ve uzak geldi bana
Doktorunun ismi neydi acaba canım?? Etlik lokman hekim evet bi tık daha konfor kalite olarak altta gibi bi his veriyor ama özel hastane yine deAy sana yazacagıma başkasına yazmışsın koruda iyidir canım dogum yapan arkadasım yok ama bana uzak orası Allah iyi doktorlarla karsılaştırsın ben ilk dogum yaptıgım doktora gidecegim eşim nerede istersen orası olsun diyor valla eşim gittiği her hastanede pazarlıkla indirim alır zaten yarıladık birsey kalmadı bir dogum birde ara muayeneler
Teşekkür ederizHayırlı olsunben reflü yatağı alcam bide ana kucağı aldım sizce babyneste gerek varmı
Aaaaaa sen gitmessin diye düşünüyodumNaptın kiz ne haziranı?
Hazirana kadar heralde 3 kez daha gidilir
Kız hazirana daha dolu dolu 2 ay varAaaaaa sen gitmessin diye düşünüyodumTek kaldım
Ya bende fiyatını görünce çok uygun buldum aslında alacaktım ama bimdeki ana kucağını aldım ayrıyetten bide reflü yatağı alacağım için bilemedim açıkcası .Küvetlerden annem aldı içini açmış bakmış kaliteli baya diyor yerde kaplamaz hem bence en önemli ihtiyaçlardan birisi bizim bim ganimetleride bunlarTeşekkür ederizhiç kullanmadığım için bir fikrim yok maalesef fiyatı baya uygundu diye dayanamadım :)) bir de alttaki bağcıkları açınca baya büyüyormuş o yüzden uzun zaman kullanırız diye düşündüm aldım. Bende küvet konusunda kararsızım almalı mıyım kullanır mıyım emin olamıyorum
Alışveriş yaparken 3-4 aylık kadar bir bebeği annesi kanguruda gezdiriyordu. Bebek oyuncaklara o kadar çok tepki verdi ki aldıklarımla aramda duygusal bağ oluştu. Bu arada taksitte yapıyorlar almak istediğiniz ürünler olursa aklınızda bulunsunBu bim ürünleri hep bizim para suyunu çekince ay sonuna denk geliyorben malesef alamıyorum alanlara hayirli olsun çok güzeller dun kataloğu görünce hemen buraya yazdım ihtiyacı olan eksiği olan alsın bi sonrakine alırım ben de
Kuzum nasıl oldu şişkinliklerin tansiyonuna baktın mı?Canım son zamanlar ilk zamanlardan daha mühim 2 ay gitmemekten bahsediyorsun benim doktorum artık 2/3 haftaya düşürdü sen 2 ay hiç gitmemezlik yapma en azından ayda bir git Nisan ve mayıs da hazirana daha çok var
Ne biliyim dün mesele sadece görmek ve ilaç yazdırmak için gittim 10dk kalktım he bebeğin yüzünü kendsini çok merak ediyoduk görünce rahatladımKız hazirana daha dolu dolu 2 ay var
Asıl son aylarda doktor daha sık çağırıyor
Hayır nasıl sabredicen bir de
Herkes diyosa bi bildiğiniz vsrdır giderim ozamanyoncambenim kız son aylar çok önemli suyuydu pozisyonuydu ayda bir de olsa gitmek gerek. Gitmemezlik etme bence
GöZünü Bim de açanlar
Evet küvet gayet iyiYa bende fiyatını görünce çok uygun buldum aslında alacaktım ama bimdeki ana kucağını aldım ayrıyetten bide reflü yatağı alacağım için bilemedim açıkcası .Küvetlerden annem aldı içini açmış bakmış kaliteli baya diyor yerde kaplamaz hem bence en önemli ihtiyaçlardan birisi bizim bim ganimetleride bunlarpark yatak beşiğine uygun nevresimler gelmiş 2 tane aldık bakalım
Yok canım kart full doldu nakit de kalmadi maaş haftaya yatacak hayırlısı artık bi sonraki gelişinde alırımAlışveriş yaparken 3-4 aylık kadar bir bebeği annesi kanguruda gezdiriyordu. Bebek oyuncaklara o kadar çok tepki verdi ki aldıklarımla aramda duygusal bağ oluştu. Bu arada taksitte yapıyorlar almak istediğiniz ürünler olursa aklınızda bulunsun
Ay bu nevresim takımlarını falan bim den mi aldınBiraz yürüyüş yapar bir tane de çıngırak alırım diyordumEki Görüntüle 3038765
Valla bende yıkayamam canım cesaret edemem kucakta yıkamaya allah etmeye düşürür ederimde ay allah esirgesinEvet küvet gayet iyi
Böyle bir set var e bebekte 500₺
Bimden file dahil her seyi alınca 270e geliyor
Ben kucakta yıkayamam ilk aylar mecbur lazımdı
Bi kaç ay kullanılacak seye de 500₺ vermeye gerek yok bence
Yer kaplamaması da çok güzel
Güle güle kullansın minnoşun annesiYa bende fiyatını görünce çok uygun buldum aslında alacaktım ama bimdeki ana kucağını aldım ayrıyetten bide reflü yatağı alacağım için bilemedim açıkcası .Küvetlerden annem aldı içini açmış bakmış kaliteli baya diyor yerde kaplamaz hem bence en önemli ihtiyaçlardan birisi bizim bim ganimetleride bunlarpark yatak beşiğine uygun nevresimler gelmiş 2 tane aldık bakalım
İlk kızm yılbaşına denk geliyor du sezaryan olacagım için dr yılbaşı öncesi alalım dedi ben tatilde olacagım orda olan kimse o yapar dedi nöbetçi dr bende erken oldugunu düşündüğüm için 2020 olsun diye yılbaşı sonuna gün aldım bekledi yavrum birsey olmadı kendi doktoruma denk geldim şükür bu da bayrama denk gelebilir ama bayram sonu gün alacagım 13 temmuz istiyorum bakalım ne diyecekŞok oldum kizlar ... Ben ilk bebeğimi oradan paket almıştım kalbi durunca ölü doğumu orada yapmıştım çok memnun kaldım diye tekrar gitmeyi düşündüm ama şuan vazgeçtim tabi ..
Bi de ben epidural istiyordum Allah nasip ederse normal doğuma ondan da gözüm korktu suan
Ya kizlar benim en büyük derdim şu;
Doğum 20 temmuz görünüyor ama genelde kız çocukları erken doğarmış ve hiç bir hamile zamanında doğurmaz dedi annem ... kaba taslak hesap edince benim doğum büyük olasılık kurban bayramı dönemine denk gelecek ve anlaştığım doktorun izinde olma ihtimali de çok yüksek olacak.. istediğim lokman hekim de ki dr a durumu yazdım " kurban izinleri suan belli değil net konuşamam " dedi .. hani paket almış hastanın doğumunu beklerim demedi .. korkum şu ki ya güvendiğim dr bayram da olmazsa ve çoğu deneyimsiz asistan tarzı anestezi ekibi falan kalırsa da kötü bi tecrübe yasarsam korkum o .. tabi kurban a denk gelmeyedebilir ama büyük olasılık tam o zamana denk gelecek bu garanti olmaması beni çok geriyor son dakika başka hiç bilmediğim deneyimsiz bi dr a kalmaktan korkuyorum
Yok len olur muAaaaaa sen gitmessin diye düşünüyodumTek kaldım
Ben de ilk dogumum da pazar günü bir sürü sıkıntı yaşamıştım. Ama bunların yanında benimkiler birnsey değilmiş.,9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti
geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım herşey daha iyi olur.. edit: başlık başa kalmış, ilk entry ise şöyledi. (linkler en yakın zamanda düzeltilecektir.) bir yakın arkadaşımın başına gelen rezalet g…eksisozluk.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?