- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.961
1 kere girdim sadece. Sıkılırım benBu arada doktor son ay sorun yoksa bile 2 haftada bir çağırıyordu beni. Ve her gidişimde nst ye bağlanıyordum bilginize
Hayırlı olsun güle güle kullan hepsiniYa bende fiyatını görünce çok uygun buldum aslında alacaktım ama bimdeki ana kucağını aldım ayrıyetten bide reflü yatağı alacağım için bilemedim açıkcası .Küvetlerden annem aldı içini açmış bakmış kaliteli baya diyor yerde kaplamaz hem bence en önemli ihtiyaçlardan birisi bizim bim ganimetleride bunlarpark yatak beşiğine uygun nevresimler gelmiş 2 tane aldık bakalım
Kızlar ne diyecegim benim bu kızım cok hareketli erken falan dogmaz degil mi ilk kızımda geç hareketi hissettim ve baya hareketsizdi gün içerisinde 3 kez falan tekme atardı bunu sayamıyorum o kadar cok cıkacak diye korkuyorum erken olmaz insallah
1 kere girdim sadece. Sıkılırım ben
Benim doktor 1 ocakta alırız dedi, 28 aralık kendi geldi.sezeryan olan deneyimli annelere bişi sorucam diyelim doktor gün verdi 25 .de doğum olur dedi şimdiden , ogune randevu almamız gerekmi doğum için yoksa direkmi gidiyoruz ogun.
Benim 3.9 çıkmıştı canım. Günde 1 tane 25mg verdi dahiliye doktoruTsh ilacı kullananlar
Değeriniz kaçtı?
Kaç mg verildi
Günde kaç adet içiyorsunuz ve ne sekilde içiyorsunuz?
Banada 1 temmuz dedide dün doktor dediğin geliyo aklımaaa yaaa sancım gelirse fln diye ,Benim doktor 1 ocakta alırız dedi, 28 aralık kendi geldi.
O kadar uzun bir tarihe randevu olur mu kızhic bilmiyorum. Bence haziran ayına girince almak gerek
Tabii yine de belli olmuyor.
Misal benim ılkinde normal doğum
Ocak 13 gösteriyordu. Doktorum 1 de alırız dedi. Yani 12 gün sonra
Noldu peki? 15 gün öncesinden kendi geldiyani 2 hafta önce
Vallahi insanın aklına neler sokuyorsunuzBanada 1 temmuz dedide dün doktor dediğin geliyo aklımaaa yaaa sancım gelirse fln diye ,
Dünde odalara bakmak istedim dolu dediler ozamn napıcam ben meselaofff sancım gelmeden olur bu ameliyat inşallah
Ne zamana kadar doluymuş peki anlamadım ?3 ay boyunca miBanada 1 temmuz dedide dün doktor dediğin geliyo aklımaaa yaaa sancım gelirse fln diye ,
Dünde odalara bakmak istedim dolu dediler ozamn napıcam ben meselaofff sancım gelmeden olur bu ameliyat inşallah
Valla benimde aklımda yoktuda oda dolu diyince bi aklıma geldiVallahi insanın aklına neler sokuyorsunuz
Bir de bunun endişesini yasatmayın yahu
Böyle şeyleri düşünme ve bizimde aklımıza sokmaValla benimde aklımda yoktuda oda dolu diyince bi aklıma geldiyada bana odaları göstermek sitemediler dolu diyip geçiştirdiler yok yaaa ogunluk dolu dediler dedim bugun herkesin doğurası gelmiş herhalde
Kız ne turşusu sıfır tuzAnladim canim ben galiba etlik lokman hekime gitcem arada bi kaç bin TL fark var ona başka ihtiyaçlarını alırım diye düşündüm herkes için hayırlısı olsun Rabbım pişman etmesin
Aman tuzu azalt yemeklerin yanına Turşu falan koyma canım benim de hiç tansiyon sorunum yok bildiğim kadarıyla ama gebelikte çıkan tansiiyon olabilirmiş bir de babam kronik şiddetli tansiyon hastası. Benim de tansiyon aleti almam lazım pahalı diye hep erteliyorum
Hahahahaahha tamam yaaaBöyle şeyleri düşünme ve bizimde aklımıza sokma
Omron muydu senin aldığın onlar da çok pahalı yaKız ne turşusu sıfır tuzbenim almam şarttı vala sürekli gidemem hastaneye ölçsünler diye aldım dursun köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?