Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bim kataloğuna baktım da hiç ihtiyacım olmadığını farkettim. 2 ay önce bim den baya bir şey almıştım.

Katlanan küvet için de zamanla silikon kısımları çatlıyor demişlerdi. O yüzden almaktan vazgeçtim. Ben katlanan sepet almıştım kullanıyorum. Yer kaplamaması güzel.

Eşim geçen A101 de 10₺ ye badi görmüş 6-9 beden aldı. Bim de 17,5₺. Ebebekte 17,8₺ zaten

Hayırlı olsun güle güle kullan hepsini
Ana kucağı kademeli mi acaba?

Benim bu da çok hareketli. Oğlum da hareket ederdi ama gece uyandırmazdı. Bu haftalarda bir yerde toplanıp gerilmezdi. Son ayda karnım yamulurdu o da gün içinde sayıyla. Bundan gözüm korktu şimdiden

Ben gece geç yatarsam sanki benimle oturup tv seyrediyor sıpa kıpır kıpır. Uyumadığımı anlıyor sanki boş boş otururken

Biraz önce cam siliyordum ara verdim oturdum. Oturunca hemen başladı harekete. Sanki hareketi kesince kalk diyor sincap

Kızlar, bundan memnun kaldım.
Bunu kullanıcam . Doktorumun ilk yazdığı

Eklentiler

• 20220401_140400.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 42
sezeryan olan deneyimli annelere bişi sorucam diyelim doktor gün verdi 25 .de doğum olur dedi şimdiden , ogune randevu almamız gerekmi doğum için yoksa direkmi gidiyoruz ogun.eşim ona göre izin alıcak çünkü kesinleştirmek adına.
Dün oda bakmak istedim hepsi dolu dediler pek inanmadım ama

sezeryan olan deneyimli annelere bişi sorucam diyelim doktor gün verdi 25 .de doğum olur dedi şimdiden , ogune randevu almamız gerekmi doğum için yoksa direkmi gidiyoruz ogun.
Benim doktor 1 ocakta alırız dedi, 28 aralık kendi geldi.

O kadar uzun bir tarihe randevu olur mu kız hic bilmiyorum. Bence haziran ayına girince almak gerek
Tabii yine de belli olmuyor.
Misal benim ılkinde normal doğum
Ocak 13 gösteriyordu. Doktorum 1 de alırız dedi. Yani 12 gün sonra
Noldu peki? 15 gün öncesinden kendi geldi yani 2 hafta önce

Banada 1 temmuz dedide dün doktor dediğin geliyo aklımaaa yaaa sancım gelirse fln diye ,
Dünde odalara bakmak istedim dolu dediler ozamn napıcam ben mesela offf sancım gelmeden olur bu ameliyat inşallah

Banada 1 temmuz dedide dün doktor dediğin geliyo aklımaaa yaaa sancım gelirse fln diye ,
Dünde odalara bakmak istedim dolu dediler ozamn napıcam ben mesela offf sancım gelmeden olur bu ameliyat inşallah
Vallahi insanın aklına neler sokuyorsunuz
Bir de bunun endişesini yasatmayın yahu

Vallahi insanın aklına neler sokuyorsunuz
Bir de bunun endişesini yasatmayın yahu
Valla benimde aklımda yoktuda oda dolu diyince bi aklıma geldi yada bana odaları göstermek sitemediler dolu diyip geçiştirdileryok yaaa ogunluk dolu dediler dedim bugun herkesin doğurası gelmiş herhalde

Kız ne turşusu sıfır tuz benim almam şarttı vala sürekli gidemem hastaneye ölçsünler diye aldım dursun köşede

Kız ne turşusu sıfır tuz benim almam şarttı vala sürekli gidemem hastaneye ölçsünler diye aldım dursun köşede
Omron muydu senin aldığın onlar da çok pahalı ya
Ayy sırf uygulama da tuza dikkat dedi diye bir gün tuzsuz yaptım yemeği yiyemedim Allah mecbur birakmasin tuzu severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…