- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #38.001
Magnezyum ne kullanıyordun?Hala sizliyo bacagimin arka tarafı nasil bi kramptir bu
Yarın sorayim belki 2 ye çıkartır,gece zaten ayaklarima girer gibi oluyodu ama anlayıp pozisyon degistiriyorum sabahki fena etti beni
Ahhh benimde ayağıma giriyo kramp arada aman ihmal etmeHala sizliyo bacagimin arka tarafı nasil bi kramptir bu
Yarın sorayim belki 2 ye çıkartır,gece zaten ayaklarima girer gibi oluyodu ama anlayıp pozisyon degistiriyorum sabahki fena etti beni
Halaları yapsınlarBuna hediye denmez bildiğin gardırop düzmüşler
Barı hepsi aynı yaşlar olmasaHediyeler geliyo oğluşa
Bazıları seneye yazlık ellimde çektiğim, masa üstündekilerde 1buçuk yaş üstü almışlarBarı hepsi aynı yaşlar olmasasonra gıydırmeden küçülüyor
Benimkilerde o isimler olmamış ailede Mustafa yok keşke Mustafa olsaydı ismi desin ancakAhhh benimde ayağıma giriyo kramp arada aman ihmal etme
Halaları yapsınlarhahhahahaah biraz büyük almışlar ama olsun
Büyük alsınlar zatenBazıları seneye yazlık ellimde çektiğim, masa üstündekilerde 1buçuk yaş üstü almışlarçoraplar kırmızı ama ya
Bizim hala henüz bi Çorap almadı ama kıymetini bilAhhh benimde ayağıma giriyo kramp arada aman ihmal etme
Halaları yapsınlarhahhahahaah biraz büyük almışlar ama olsun
Aaaaa onlara ne yaaaa, gerçi benim kayın validemde bebeğin ismini beğenmiyo ben başka dicem siz koyarsanız koyun dediBenimkilerde o isimler olmamış ailede Mustafa yok keşke Mustafa olsaydı ismi desin ancak
Benlik olurda, babası beğenmedi sevmez öyle renkleriBüyük alsınlar zaten
ne olmuş kırmızı çorap erkekler giyemez mi
Nezaman almayı düşünüyolar beee çocuk 6 aylık oldu yeterrrr alsınlarBizim hala henüz bi Çorap almadı ama kıymetini bil
Bu bacak kramp çoğumuz da var galiba ben magnezyumu günde 2 ye çıkartıcam bugün bakalım işe yarayacak mı
Valla öyle tatlı olur kiAaaaa onlara ne yaaaa, gerçi benim kayın validemde bebeğin ismini beğenmiyo ben başka dicem siz koyarsanız koyun dediama allahdan alıyolar
Benlik olurda, babası beğenmedi sevmez öyle renklerisoft seviyo hep
Mustafalar götürsun onlarıBenimkilerde o isimler olmamış ailede Mustafa yok keşke Mustafa olsaydı ismi desin ancak
Kiz vallahi kayinvalidem bile daha çöp almadı ama her fırsatta iğneler laflar ediyordu kusurlu iması yapıyordu bana hani çocuk yaptık işte icraat sıfır anca lafNezaman almayı düşünüyolar beee çocuk 6 aylık oldu yeterrrr alsınlaraaaa
Aynen yaaa acıtıyo bideeee kramplar
Kan sulandırıcı kullanıyor musun?Sabah başım çatlıyor du tansiyon aleti aldım allahtan 12,5-8,2 çıktı normal ama bende çentik olduğu için korkuyorum şimdi ölçtüm 11-7,5 başım da geçti hemen bi limon suyu yaptım bu çentik korkuyor beni tek taraflı ama olsun
Ayyy yerim sonra onun bacaklarınıValla öyle tatlı olur ki
Sezercik gibi sort gıydırp üzerine de çekersin kırmızı çorapları
Seni niye kusurlu görüyomuş onu anlamadımKiz vallahi kayinvalidem bile daha çöp almadı ama her fırsatta iğneler laflar ediyordu kusurlu iması yapıyordu bana hani çocuk yaptık işte icraat sıfır anca lafelbette ona güvenip yapmadık ama insan bi şeyler de bekliyor yani.. bak annem diye demiyorum Allah razı olsun bi sürü şey aldı hatta almış yani haberim bile yok gördükçe almış o nene de bu değil mi sevmeye gelince gelir kalır ama 1 ay ara uzak sık gelemem özlerim diye torununu dedim ya anca laf
O kadın mesaj falan almaz canim azcık yüzsüz bi yapısı var bi de üstüne "annen de amma abartmış " falan der cidden der yani üstüne alınmak yerine tam tersi laf eder daha sinir eder beni bosver . Ya ilk bebeğim kalbi durdu diye senden kaynaklı kusur var demişti sonrasında 2 yıl da olmayınca her fırsatta daha olmaz sizin diyordu.. Ben annemin aldıklarını göstersem yüzü kızarmaz tam tersi gıcıklık yapar bosver tuaf bir kadınAyyy yerim sonra onun bacaklarını
Seni niye kusurlu görüyomuş onu anlamadımyani tabikide bzide onlara güvenerek yapmadık ama insan cidden bi ilgi bekliyo arada yalan yok Sinir olurum öyle,
Ben hamile kaldığımda laf söyledi çalışamıcam diye, hayırlı olsuna bile araamadılar bi kaç hafta bizimkide sonra alıştılarmecburrr
Yaniiii sen ara sıra annenin yaptıklarını anlar belki öyle alır mesajı
Ayyyyy yok artık senin zaten üzüntün var bide üstüne seni suçluyo, senin psikolojini düşünmüyomu zaten bebeğin kalbi durmuş senin ayrı acın var, ayyyy iyi konuşuyosun ben olsam konuşmazdım bile, allahdan eşin yanında destekcin, yoksa böyle insanlarla görüşülcek insanlar değilO kadın mesaj falan almaz canim azcık yüzsüz bi yapısı var bi de üstüne "annen de amma abartmış " falan der cidden der yani üstüne alınmak yerine tam tersi laf eder daha sinir eder beni bosver . Ya ilk bebeğim kalbi durdu diye senden kaynaklı kusur var demişti sonrasında 2 yıl da olmayınca her fırsatta daha olmaz sizin diyordu.. Ben annemin aldıklarını göstersem yüzü kızarmaz tam tersi gıcıklık yapar bosver tuaf bir kadınbir tek bebek arabasini yüzsüzlük gibi olsada teklif edeceğim esim bence hiç deme almaz diyor ama ben sorcam yine de o kadar da yapsın bi de maddi durumu gayet iyi yani
Benim bu takıntılı bebeği kaybetme korkum birazda bundan galiba bilinç altıma işledi bu kusurlu damgası tekrar kaybedersem netleşir diye içimi yedi belki bu his bilmiyorum.. samimiyetim yok canım ama yüzsüzdür gelir kalır 1 ay falan hiç aldırmaz pek konuşmuyorum diye sineye çekiyorum esim destek çünkü bana o yanımda Allah a şükür ne yapayım annesi sonuçta silemez ki ben küs olursam gidip gelemez esim arada kalır diye susuyorum genelde.. huyu cok farklıdır esim alışmış artık ona .. bakalım torun torun dedi ne alacak torununa, bak daha çöp almadı ama şimdiden gelecem doğuma bir ay kala kalacam doğum sonrası da 1 ay kalacam diyor toplam 2 ay yani.. ha yardım eder mi süpürge açmaz maksat gelmek olsun şimdilik ses etmiyorum ama bir ay önce gelmesini istemiyorum dicem insan der ki anası gelsin rahat edemez ama yok , bebek sağlıkla doğsun inşallah da doğunca da 2 hafta sonra falan müsaade isticem gitmesi için. Ben hiç diyemem böyle şeyleri ama inşallah o an yapabilirimAyyyyy yok artık senin zaten üzüntün var bide üstüne seni suçluyo, senin psikolojini düşünmüyomu zaten bebeğin kalbi durmuş senin ayrı acın var, ayyyy iyi konuşuyosun ben olsam konuşmazdım bile, allahdan eşin yanında destekcin, yoksa böyle insanlarla görüşülcek insanlar değil
Canım Allah sabır versin sana yaBenim bu takıntılı bebeği kaybetme korkum birazda bundan galiba bilinç altıma işledi bu kusurlu damgası tekrar kaybedersem netleşir diye içimi yedi belki bu his bilmiyorum.. samimiyetim yok canım ama yüzsüzdür gelir kalır 1 ay falan hiç aldırmaz pek konuşmuyorum diye sineye çekiyorum esim destek çünkü bana o yanımda Allah a şükür ne yapayım annesi sonuçta silemez ki ben küs olursam gidip gelemez esim arada kalır diye susuyorum genelde.. huyu cok farklıdır esim alışmış artık ona .. bakalım torun torun dedi ne alacak torununa, bak daha çöp almadı ama şimdiden gelecem doğuma bir ay kala kalacam doğum sonrası da 1 ay kalacam diyor toplam 2 ay yani.. ha yardım eder mi süpürge açmaz maksat gelmek olsun şimdilik ses etmiyorum ama bir ay önce gelmesini istemiyorum dicem insan der ki anası gelsin rahat edemez ama yok , bebek sağlıkla doğsun inşallah da doğunca da 2 hafta sonra falan müsaade isticem gitmesi için. Ben hiç diyemem böyle şeyleri ama inşallah o an yapabilirim
Benimkilerde ben hamile değilmişim gibi davranıyorlar eski kafalımı denir nedenir bilmiyorum. O kadar oturmaya gideriz bebekle ilgili hiç bir konu konuşulmaz ve ilk torunlarıAyyy yerim sonra onun bacaklarını
Seni niye kusurlu görüyomuş onu anlamadımyani tabikide bzide onlara güvenerek yapmadık ama insan cidden bi ilgi bekliyo arada yalan yok Sinir olurum öyle,
Ben hamile kaldığımda laf söyledi çalışamıcam diye, hayırlı olsuna bile araamadılar bi kaç hafta bizimkide sonra alıştılarmecburrr
Yaniiii sen ara sıra annenin yaptıklarını anlar belki öyle alır mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?