- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #37.981
Ben instagramda ruka tasarım diye bir sayfayı çok beğeniyorum. İsmine karar verince oradan sipariş edeceğim inşallahKızlar bu isimli hastane çıkışı için bildiğiniz yer var mı? Güvenemedim instagramdakilere
Bende öyleyim bütün gün uyumak istiyorum ya hep bir sersemlik var üzerimdeKizlar sizde de aşırı bir üşengeçlik var mi ya tüm gün yatıyorum bi mutfağı toplama işi mesela dünden kalan meyve tabağı çay bardağı demi onu bile bütün gün bekletip esimin gelmesine yakın makinaya koyuyorum eskiden çok atik tez canlı biriydim bana ne oluyor anlamıyorum sizde de var mı üşengeçlik
canım sezeryan olmadım ama bildiğim kadarı ile hiç bir doktor o kadar uzun zaman için şimdiden birşey söylemek istemez 34 haftalardan sonra genellikle böyle şeyler konuşulur çevremden de bildiğim kadarıyla ,, daha çok var bende çok merak ediyorum çünkü hesaplamaya göre kurban bayramının 2. günü geliyor bebişş... ilki normaldi ama bakalım bu nasıl olacak akılda deli sorular ve cevaplar için maalesef henüz erkensezeryan olan deneyimli annelere bişi sorucam diyelim doktor gün verdi 25 .de doğum olur dedi şimdiden , ogune randevu almamız gerekmi doğum için yoksa direkmi gidiyoruz ogun.eşim ona göre izin alıcak çünkü kesinleştirmek adına.
Dün oda bakmak istedim hepsi dolu dediler pek inanmadım ama
İnceleyim ben de. TeşekkürlerBen instagramda ruka tasarım diye bir sayfayı çok beğeniyorum. İsmine karar verince oradan sipariş edeceğim inşallah
bende de var hantallaştım,, ama sabah 09:00 akşam 18:00 çalışıyorum hem de istanbul trafiğinde git gel bir de evde 13 yaşında ergenim var evde ki herkes benden üşengeçKizlar sizde de aşırı bir üşengeçlik var mi ya tüm gün yatıyorum bi mutfağı toplama işi mesela dünden kalan meyve tabağı çay bardağı demi onu bile bütün gün bekletip esimin gelmesine yakın makinaya koyuyorum eskiden çok atik tez canlı biriydim bana ne oluyor anlamıyorum sizde de var mı üşengeçlik
Ben de katlanmayan banyo seti alacağım nasipse ..Ben galiba Amy de gozardiyim ama görenler cevap verirse sevinirim kizlar bu ıslak mendil bim de mi satılıyor ve yeni doğan bebeğe uygun mu ?? Bi de bizde katlanmayan normal bebek küveti var ona file alcam her file uyar mı yoksa katlanan katlanmayan file farkları var mi ?
Ayyy bende takip ediyorum onu beğeniyorumBen instagramda ruka tasarım diye bir sayfayı çok beğeniyorum. İsmine karar verince oradan sipariş edeceğim inşallah
Bizim doktor 12gün önceye tahmini doğum tarihi verdi bana ama tabi belki öncede gelir kesin değil ama konuşmuş bulundukcanım sezeryan olmadım ama bildiğim kadarı ile hiç bir doktor o kadar uzun zaman için şimdiden birşey söylemek istemez 34 haftalardan sonra genellikle böyle şeyler konuşulur çevremden de bildiğim kadarıyla ,, daha çok var bende çok merak ediyorum çünkü hesaplamaya göre kurban bayramının 2. günü geliyor bebişş... ilki normaldi ama bakalım bu nasıl olacak akılda deli sorular ve cevaplar için maalesef henüz erken
Canım ben bu sayfayı çok beğeniyorum …Kızlar bu isimli hastane çıkışı için bildiğiniz yer var mı? Güvenemedim instagramdakilere
Çok şanslısınBen de katlanmayan banyo seti alacağım nasipse ..
Eşim ısrarla almam diyor , o kauçuk, silikon olan yerlerinde çatlamalar meydana geliyor diyor .
İş yerinde arkadaşlarından duymuş ve eşimi tembihlemişler
Eşim ‘de Bim Depo da çalışıyor düşün …
Yaa bende böyle birseyler bakıyorum bakayım bunadaCanım ben bu sayfayı çok beğeniyorum …
Birkaç sayfaya daha sordum , sanki burası bi tık daha uyguna geliyor …
İşlemesi de güzel , alalade değil …
Etkisi elbette ki oluyodur ya benim hiç öyle bişey gelmedi aklıma zaten vitamin falan da kullanıyorum onun icinde de varBen biraz daha bekliyim o zaman 2 hafta sonra hastanede randevum var orda veriyim bari o zaman. Etkisi 3 ay sonra bakiliyorsa (ki ben bunu bilmiyordum.bana doktor bişey demedi. Saglik icagi 28. Hafta cagirmisti) Daha içeli Benim 1.5 ay oldu 2 aya tamamlayım. Boşuna saglik ocagina gidip bi kan daha vermek istemiyordum iyi oldu duydugum
Ben file ebebekten aldım içi köpük dolgulu 49tl idi. Denemedim bak şimdi içime kurt dusurdunxHmm hepsine uyuyor bu file yani oh iyi bari canım bak madem ince, köpük olandan alalım bilmem gördün mü filenin bir de kalın olanları varmış köpük diye geçiyor ona bakalım canım. Bu ıslak mendil yeni doğan için uygun mu peki canım?? Ona göre gidip bim de alayım eğer yenidoğan a uygun değilse netten temiz içerik alayım bim i daha sonra ki aylarda alırım
Hala sizliyo bacagimin arka tarafı nasil bi kramptir buŞuanlık günde bir dedi 2kere olmuştu bendeoyuzden herhslde benim diren karnımın yanlsrına girmişti kramp
Ayyyy onlar için yoksa cidden gidilcek dert değil görüyim nasıl iyimi diye gidiyom
Şuanlık normal doğuma uygun değil plesante 32.haftaya kadsr çıkabilir ozaman konuşuruz bidaha bkarız dedi
Bende önemli değil zaten sezeryan istiyorum dedimbide göbeğimin ön kısmındaymış bebeğin hareketlerini oyuzden az hissedermişim
Yap yapp bende liste yaptım, bişi olmaz onlar onları cvplamak için varlar dr sonuçda
Ben 2.90 çıktığında doktor yarım vermisri 25 mG'nin yarisi. Sonra ama ben yanlışlıkla 1 içmişim 2.5 oldu. Doktor güzel dedi o zaman 1 devam et. Geçen ay gittiğimde 3.90 çıktı ,Tsh ilacı kullananlar
Değeriniz kaçtı?
Kaç mg verildi
Günde kaç adet içiyorsunuz ve ne sekilde içiyorsunuz?
Buna hediye denmez bildiğin gardırop düzmüşlerHediyeler geliyo oğluşa
Ben gece 3 te içiyorum.Senin normalde de var o zaman canim?
Küvet katlanır mi normal mi dene bakalım oluyormuş galiba öyle dedi kizlar ben de farklı midir diye düşünmüştümBen file ebebekten aldım içi köpük dolgulu 49tl idi. Denemedim bak şimdi içime kurt dusurdunx
Ben 50 mg lik aldım. İyi etmişim o zamanBen 2.90 çıktığında doktor yarım vermisri 25 mG'nin yarisi. Sonra ama ben yanlışlıkla 1 içmişim 2.5 oldu. Doktor güzel dedi o zaman 1 devam et. Geçen ay gittiğimde 3.90 çıktı ,1.5 iç dedi doktor ama ben 2 içiyorum. Bence 1.5 da düşürmez gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?