- 15 Mart 2021
- 1.767
- 2.908
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.361
Allah allah ilk defa duydum benkızlaar bişi sorucam. sezeryan yapmak niyetinde değilim ama her ihtimale karsı ögrenmek istiyorum. Sezeryan sonrası hastaneden cıkmadan önce bir igne varmıs kalıcı bel agrılarına engel olup cabuk toparlanma saglayan ama hasta söylemeden de yapmıyorlarmıs. bilgisi olan var mı ?
Ayyyy maşallahhhhhh haftasına göre baya büyük çıkmışSelamlar Hanımlar ..
Bugün ilk defa NST’ye bağlandım .
Önce uyuyordu , kalktım bi paket biskrem yedim.
Velhasıl bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakattttttt
Bebeğimin kgsu 2.500 kg üzerindeymiş
Ben şok …
31+2 ‘deyim . Hocaya göre 32+5
Özenle dikkat ediyorum şekerim sınırda çıktığı halde bi de …
Ekstra 2 gece önce acile gitmiştim bacaklarımdan dolayı , orda ki dandik cihazda bile 1.600 kg çıktı .
Yani ben şimdi bu devletin neyine güveneyim ya .
Üstelik bebeğim de ters dönmüş
Hepten keyfim , tadım kaçtı ..
İşte bu durum beni korkutuyor ..Ayyyy maşallahhhhhh haftasına göre baya büyük çıkmış
Öncelikle maşallahSelamlar Hanımlar ..
Bugün ilk defa NST’ye bağlandım .
Önce uyuyordu , kalktım bi paket biskrem yedim.
Velhasıl bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakattttttt
Bebeğimin kgsu 2.500 kg üzerindeymiş
Ben şok …
31+2 ‘deyim . Hocaya göre 32+5
Özenle dikkat ediyorum şekerim sınırda çıktığı halde bi de …
Ekstra 2 gece önce acile gitmiştim bacaklarımdan dolayı , orda ki dandik cihazda bile 1.600 kg çıktı .
Yani ben şimdi bu devletin neyine güveneyim ya .
Üstelik bebeğim de ters dönmüş
Hepten keyfim , tadım kaçtı ..
doktorunuza sorun bakalım ben de sorucam salı günü kontrole gittigimdeAllah allah ilk defa duydum ben
kim karışçak gel girelim
Önleyiciler hangisi ki ben bir tane aldım geçtimPişik kremi değil canım .. havalar sıcak olacak önleyici krem her alt değiştirmede sürmeliyiz ki piştiği önlesin..ben kızımdada bu aylardaydı.çok şükür hiç pişiksiz büyüdü
Aaaaaa niyeeee kötümü oluyoİşte bu durum beni korkutuyor ..
Sorayım aynennndoktorunuza sorun bakalım ben de sorucam salı günü kontrole gittigimde
Bugun 27 mayis ya 27 haziran olsaydi coktan Dogumlar baslamis olurdu27 haziran nerden çıktı?
Hayallerin bile kısıtlıBugun 27 mayis ya 27 haziran olsaydi coktan Dogumlar baslamis olurduboyle son anlar gecmiyor sanki 2 haftadir 35. Haftada kalmis gibiyim
Ağzının payını ver rahatlarsınYine gunlerden birgun ben sinir krizi geciriyorum ya su kv bogup oldurcem yada kendimi balkondan atcam az kaldi
Len dogunca zaten buyuyecekler bir şekilde hele dur yaz yeni geldi bugun hava burda ısındı daha....
Hayallerin bile kısıtlı
Bebekler doğmuş oldun ve aradan 6 ay geçmiş olsun
5 sene demek isterdim ama 5 sene demek bizim yaşınızın ilerlemesi demek6 ay kafi
Evini temizleyecekti ,geldimi yoksaYine gunlerden birgun ben sinir krizi geciriyorum ya su kv bogup oldurcem yada kendimi balkondan atcam az kaldi
Artık doğduğu zamanda paylaşırız tecrübelerimizi. burdan neler öğrendim neler.İşte göğüs ucuna bağlı, bazılarının göğüs ucu biraz büyük oluyo, çocuk kahve rengi kısmı tam alamıyo mecburen,
En azından bilmeyen göğüs ucu azda olsa küçük olan varsa dediğimi yapsa yine iyi, çoğu yaralar doğru tutturulmadığı için oluyor , aetık göğüs ucu için elimden ne geliyosa herşeyi yedekledim, krem, ayva çekirdeği, kendi sütümüde sürücem,
Tahinin üsüne çıkan yağıda sürersen geçrrir diyolar, rtık hepsini mecbur denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?