Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Selamlar Hanımlar ..

Bugün ilk defa NST’ye bağlandım .
Önce uyuyordu , kalktım bi paket biskrem yedim.
Velhasıl bi sıkıntı çıkmadı çok şükür fakattttttt

Bebeğimin kgsu 2.500 kg üzerindeymiş
Ben şok …
31+2 ‘deyim . Hocaya göre 32+5
Özenle dikkat ediyorum şekerim sınırda çıktığı halde bi de …

Ekstra 2 gece önce acile gitmiştim bacaklarımdan dolayı , orda ki dandik cihazda bile 1.600 kg çıktı .
Yani ben şimdi bu devletin neyine güveneyim ya .
Üstelik bebeğim de ters dönmüş

Hepten keyfim , tadım kaçtı ..

kızlaar bişi sorucam. sezeryan yapmak niyetinde değilim ama her ihtimale karsı ögrenmek istiyorum. Sezeryan sonrası hastaneden cıkmadan önce bir igne varmıs kalıcı bel agrılarına engel olup cabuk toparlanma saglayan ama hasta söylemeden de yapmıyorlarmıs. bilgisi olan var mı ?

Allah allah ilk defa duydum ben

Ayyyy maşallahhhhhh haftasına göre baya büyük çıkmış

Öncelikle maşallah

Devletin hiçbişeyine güvenme bence
İlk zamanlar o hatayı ben de yaptım.Toxoplazma testleri yapılacağı sıra baktılar ultrasondan bişey göremedik dediler.
Keseyi bile göremediler yani alttan bakalım dediler ona da ben müsaade etmedim.
Hiç güvenim yokkk

....
Bugun 27 mayis ya 27 haziran olsaydi coktan Dogumlar baslamis olurdu boyle son anlar gecmiyor sanki 2 haftadir 35. Haftada kalmis gibiyim
Hayallerin bile kısıtlı
Bebekler doğmuş oldun ve aradan 6 ay geçmiş olsun

5 sene demek isterdim ama 5 sene demek bizim yaşınızın ilerlemesi demek 6 ay kafi

....

Hayallerin bile kısıtlı
Bebekler doğmuş oldun ve aradan 6 ay geçmiş olsun

5 sene demek isterdim ama 5 sene demek bizim yaşınızın ilerlemesi demek 6 ay kafi
Len dogunca zaten buyuyecekler bir şekilde hele dur yaz yeni geldi bugun hava burda ısındı daha

Z zeynokoloji bendede iştah fena 2 haftadır . Yemeği yiyorum 30 dk sonra açıklıyorum . Malesef bu ay 3.5 kg almışım( ki 2kg 10 gün içinde ) . Toplamda 14 kg almış oldum .
Sıcaklar geldi artık bol su ,salata falan rahat olur diye düşünüyorum

Benimde bugün hem doğuma hazırlık egitimim hem de kontrolüm vardı.
32+4 2160gr 42 cm olmuş kızım . Genel olarak burda gördüğüm herkesin rahim ağzı uzunlugu kısa , benimkide uzun çıktı . Doktor hergun 1 saat tempolu hızlı yürüme ve egzersizler verdi normal doğum için.
Eğitimde ebeye doğum çantasına bebek için nasıl kıyafet koymaliyim diye sordum . Kesinlikle uzun kollu ve bacaklı bir şey istemiyoruz dedi, 4-5 tane kısa kollu zıbın al yeter dedi . Ne şapka ne eldiven ne battaniye alma dedi , ince muslin yeterli olur dedi . İzmir için konuştu tabi .

Artık doğduğu zamanda paylaşırız tecrübelerimizi. burdan neler öğrendim neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…