Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evini temizleyecekti ,geldimi yoksa
Yaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildi evi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam

Allahdan plesantam önde heeee, bu bebişko çok acıtırdı kesin, resmen tekmeliyo içerde deli gibi sadece yanlarda hissediyorum allhdan

Yaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildi evi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Senin kv nin kafasi gitmiş, allah yardimcin olsun
Habersiz benim evime misfir cagiracak benden once eşim anasinı girer devreye herkes haddini yerini bilmeli

Senin kv nin kafasi gitmiş, allah yardimcin olsun
Habersiz benim evime misfir cagiracak benden once eşim anasinı girer devreye herkes haddini yerini bilmeli
Esimin teyzesinin esini cagirmistik enistesini yani evde tadilat isleri vardi yardimci olucakti bunu duyan kv bacisini arayip aksam bizde gidelim balkonda cay iceriz demis ve bunu arayip bana soylemek yerine benim salak kocama soyluyor benim beyefendi de bana bagirip çağırdı eve birileri geleceginde neden hep sıkıntı yaratiyorsun diye aksam milletin icinde anasini bozayimda gorsun

Yarın akşam düğün var ve hiçbir topuklu ayakkabım olmuyor ayaklarım şişmiş hep. Açılması için önerisi olan var mı? Yoksa bu akşam gidip ayakkabı alacağım

Aaaaaa niyeeee kötümü oluyo 1-2 haftaya belki haftana gelir ben kötü düşünmüyorum korkma boşunaaaaa, Genelde büyük çıkanlar , sonra fazla kilo almadı haftasına uydu
Haftasına göre önde gitmesini bırak çok kilolu ..
Üstelik 3,5 -4 kg üzeri olanlar riskli ..
Kendi özel doktorum da kaç çıkacak onu merak ediyorum aksi halde devletin ölçümü doğruysa ciddi anlamda moral olarak biterim yani ..

Doktorda bugün öyle dedi çünkü bu kg normal değil diyerek

Anide yapilan planlardan nefret ederim bende, bu adam tek gelip geri gidecekmiş, senin kv de az işten cok iş cikarma peşinde az degil

Anide yapilan planlardan nefret ederim bende, bu adam tek gelip geri gidecekmiş, senin kv de az işten cok iş cikarma peşinde az degil
İste onu soyluyorum bende gelebilecek bahane ariyor buldugu hic bir girsayi da kacirmiyor yarali parmaga isemez surtmeye gelir hemen

Allahdan plesantam önde heeee, bu bebişko çok acıtırdı kesin, resmen tekmeliyo içerde deli gibi sadece yanlarda hissediyorum allhdan
Kız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyor

Çok sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Ben rutin kontrole gitmiştim. Her gidişte nst ye alıyor doktorum. Bunda sancı çıktı üstelik düzenli dedi. Ben hiç anlamadım dedim. Ortada sertleşir rahim aşağıya iter bebeği dedi. Ben de rahim büyüme ağrısı dediğimiz o ilk aylardaki regli ağrısı oluyordu. Bir de yorulunca bel ağrısı. Onun dışında bişeyim yoktu.

Benim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcam

Allah allah ben özele gidiyorum doktora sordum benimkide önde gidiyo, zamanla kendi haftasına uyumlu olur dedi. Meyve şeker fln tatlı hamur işi pek yeme dedi dikkat et dedi okdar , Hatta merveninde bebeği büyükdü, şimdi normal kilosunda haftasıyla

Kız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyor
Normalde hep yüzünü çekiyosuda, geçen hafta bizim minnoş yzünü göstermedi oyuzden çekemedi ne biliyim önce olsa habire acıtır, şuan göğüs altım sağ tarafımı çürüttü deli gibi vuruyo

Daha şimdiden çok sıcak izmir kayınvalidem de çocuk üşür doğduğunda diyor uzun kollu üst uzun altlar aldık hatta ben 3 tane çorap almıştım az deyip 10 tane falan daha Aldı bu sıcaklarda pişik isilik olcak çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…