- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.381
Yaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildiEvini temizleyecekti ,geldimi yoksa
Umursamaz olunca acik acik soylesemde onemsemiyor ben soyluyom ben dinliyomAğzının payını ver rahatlarsın
Anladığı dilden söylemiyorsun demek kiUmursamaz olunca acik acik soylesemde onemsemiyor ben soyluyom ben dinliyom
Yok hayatim o dil bilmiyor az kaldi turkce konusmayi birakip sac bas anlatcamAnladığı dilden söylemiyorsun demek ki
Senin kv nin kafasi gitmiş, allah yardimcin olsunYaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildievi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Esimin teyzesinin esini cagirmistik enistesini yani evde tadilat isleri vardi yardimci olucakti bunu duyan kv bacisini arayip aksam bizde gidelim balkonda cay iceriz demisSenin kv nin kafasi gitmiş, allah yardimcin olsun
Habersiz benim evime misfir cagiracak benden once eşim anasinı girer devreye herkes haddini yerini bilmeli
Haftasına göre önde gitmesini bırak çok kilolu ..Aaaaaa niyeeee kötümü oluyo1-2 haftaya belki haftana gelir ben kötü düşünmüyorum korkma boşunaaaaa, Genelde büyük çıkanlar , sonra fazla kilo almadı haftasına uydu
Anide yapilan planlardan nefret ederim bende, bu adam tek gelip geri gidecekmiş, senin kv de az işten cok iş cikarma peşinde az degilEsimin teyzesinin esini cagirmistik enistesini yani evde tadilat isleri vardi yardimci olucakti bunu duyan kv bacisini arayip aksam bizde gidelim balkonda cay iceriz demisve bunu arayip bana soylemek yerine benim salak kocama soyluyor benim beyefendi de bana bagirip çağırdı eve birileri geleceginde neden hep sıkıntı yaratiyorsun diye aksam milletin icinde anasini bozayimda gorsun
Trendyola yaz canım..Bepanthol pişik önleyici kremÖnleyiciler hangisi ki ben bir tane aldım geçtim
İste onu soyluyorum bende gelebilecek bahane ariyor buldugu hic bir girsayi da kacirmiyor yarali parmaga isemez surtmeye gelir hemenAnide yapilan planlardan nefret ederim bende, bu adam tek gelip geri gidecekmiş, senin kv de az işten cok iş cikarma peşinde az degil
Kız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyorAllahdan plesantam önde heeee, bu bebişko çok acıtırdı kesin, resmen tekmeliyo içerde deli gibi sadece yanlarda hissediyorum allhdan
Çok sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Ben rutin kontrole gitmiştim. Her gidişte nst ye alıyor doktorum. Bunda sancı çıktı üstelik düzenli dedi. Ben hiç anlamadım dedim. Ortada sertleşir rahim aşağıya iter bebeği dedi. Ben de rahim büyüme ağrısı dediğimiz o ilk aylardaki regli ağrısı oluyordu. Bir de yorulunca bel ağrısı. Onun dışında bişeyim yoktu.Çok geçmiş olsun, dualarımız seninle... Aramızda sadece 2 gün olmasıben de dün akşam çok zor bir akşam geçirdim, karnıma ilk defa öyle bir ağrı girdi ki, resmen doğum sancısı çekiyorum sandım, eşim biraz masaj yaptı, briaz yürüdük falan derken bayılmışım uyumuşum, şimdi bir şeyim yok çok şükür. Senin neyin vardı? Hangi şikayetle gittin doktora?
Benim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcamEsimin teyzesinin esini cagirmistik enistesini yani evde tadilat isleri vardi yardimci olucakti bunu duyan kv bacisini arayip aksam bizde gidelim balkonda cay iceriz demisve bunu arayip bana soylemek yerine benim salak kocama soyluyor benim beyefendi de bana bagirip çağırdı eve birileri geleceginde neden hep sıkıntı yaratiyorsun diye aksam milletin icinde anasini bozayimda gorsun
Allah allah ben özele gidiyorum doktora sordum benimkide önde gidiyo, zamanla kendi haftasına uyumlu olur dedi. Meyve şeker fln tatlı hamur işi pek yeme dedi dikkat et dedi okdar ,Haftasına göre önde gitmesini bırak çok kilolu ..
Üstelik 3,5 -4 kg üzeri olanlar riskli ..
Kendi özel doktorum da kaç çıkacak onu merak ediyorum aksi halde devletin ölçümü doğruysa ciddi anlamda moral olarak biterim yani ..
Doktorda bugün öyle dedi çünkü bu kg normal değil diyerek
Normalde hep yüzünü çekiyosuda, geçen hafta bizim minnoş yzünü göstermedi oyuzden çekemediKız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyor
İşte plesanta önde olduğu için yüzünü göstermiyor benimde hep öyleNormalde hep yüzünü çekiyosuda, geçen hafta bizim minnoş yzünü göstermedi oyuzden çekemedine biliyim önce olsa habire acıtır, şuan göğüs altım sağ tarafımı çürüttü deli gibi vuruyo
Daha şimdiden çok sıcak izmir kayınvalidem de çocuk üşür doğduğunda diyor uzun kollu üst uzun altlar aldık hatta ben 3 tane çorap almıştım az deyip 10 tane falan daha Aldı bu sıcaklarda pişik isilik olcak çocukBenimde bugün hem doğuma hazırlık egitimim hem de kontrolüm vardı.
32+4 2160gr 42 cm olmuş kızım . Genel olarak burda gördüğüm herkesin rahim ağzı uzunlugu kısa , benimkide uzun çıktı . Doktor hergun 1 saat tempolu hızlı yürüme ve egzersizler verdi normal doğum için.
Eğitimde ebeye doğum çantasına bebek için nasıl kıyafet koymaliyim diye sordum . Kesinlikle uzun kollu ve bacaklı bir şey istemiyoruz dedi, 4-5 tane kısa kollu zıbın al yeter dedi . Ne şapka ne eldiven ne battaniye alma dedi , ince muslin yeterli olur dedi . İzmir için konuştu tabi .
Ahh yaaaaİşte plesanta önde olduğu için yüzünü göstermiyor benimde hep öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?