Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcam
Benmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacak

Annemde gebelik şekeri olduğu için suyu fazlalaşıyordu. O yüzden erken alınıyordu. Hatta arada bir kardeşim doktorun inadı yüzünden 34 haftalıkken anne karnında öldü maalesef.
Ya çok üzüldüm ölü doğum çok zor oluyor ben de bundan önceki gebeliğim ölü doğumla sonuçlandı, şimdi de gebelik şekeri olunca Dr erken alabiliriz dedi. Mesajın dikkatimi çektiği için sorayım dedim teşekkür ederim

Haftada cok kilo almıyorlar 38.haftaya geldiğinde aşağı yukarı 3,5 kilo olacağını dusunuyorum
Hadi olsun 3750 g

Çok kilolu sayılmaz ki bu kilolar. Hatta normal sayıyorlar genelde. 3,5 kilo doğan standart gibi bisi aslında :)

Ben doktorun abarttığını dusunuyorum . Cunku kilo alımları yavaşladı artık

Mesela benimki tahmınımr gore 3100
3200 g doğar

Kapi kitliydi kucuk degillerki 16-17 yasinda cocuklar ama mutlaka her geldiklerinde ya bardak ya tabak ya baska bisey kirarlar yada haliya koltuga falan bisey dokerler
Senden 3-4 yaş küçükler nasıl böyle yaramazlar yaniiiii allhım sinir olurummmm .. hizmetini kv görsün sen. Otur benim sıkıntım var kalkamıcam de

Kapi kitliydi kucuk degillerki 16-17 yasinda cocuklar ama mutlaka her geldiklerinde ya bardak ya tabak ya baska bisey kirarlar yada haliya koltuga falan bisey dokerler
Valla işin var senin bunlarla , boylelerine yuz vermeye gelmez sakın aksam karsilarinda el pençe durma yuz bulamsinlar

Kız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyor
Aynen öyle benimde hep plasenta önde , yüzü plasentaya yapışık bir şekilde takılıyor içerde hiç yüzünü net cekemedi bugün . 27.haftallikken göstermişti kendini biraz ucundan

G gocmenkizi_35 Daha şimdiden çok sıcak izmir kayınvalidem de çocuk üşür doğduğunda diyor uzun kollu üst uzun altlar aldık hatta ben 3 tane çorap almıştım az deyip 10 tane falan daha Aldı bu sıcaklarda pişik isilik olcak çocuk

Bende bir iki ince tulum almıştım yeni doğan için ama hastane falan çok sıcak oluyormuş ,hatta klima bile fayda etmiyor 2 gündür dedi doktor. O yüzden ben ne derlerse ona uyacagim açıkçası . Bı çift katlı muslin alırım yanıma ne olur ne olmaz diye sadece

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-27-18-42-56-13.webp
    10 KB · Görüntüleme: 59
Yaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildi evi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Sizin evinize, sizden habersiz misafir mi çağırmış? Bunun için koca köy yakilir

Senden 3-4 yaş küçükler nasıl böyle yaramazlar yaniiiii allhım sinir olurummmm .. hizmetini kv görsün sen. Otur benim sıkıntım var kalkamıcam de
Bunu dusunen adam 2 hafta onxe hastaneden ciktigimi biliyor
Valla işin var senin bunlarla , boylelerine yuz vermeye gelmez sakın aksam karsilarinda el pençe durma yuz bulamsinlar
Hic el pençe durmadim ilk 1 yil sadece 3 kez geldiler sonra ben tasinirken bunlardan yardim istedik maddi yuz buldular o gun bugundur boyle
Sizin evinize, sizden habersiz misafir mi çağırmış? Bunun için koca köy yakilir
Koy yanarken benim kaynana gibiler saçını tarar

Şu mesajımda anlatmıştım canım
Canim okudum ne denir bilemedim ama hamd olsun gelismis bir cagdayiz fark edilmis ve mudehale ediliyor rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin size hepimize insAllah yeterki iyi olsunlar dogdugu zamanin bir onemi yok güzel haberlerini bekliyor olacagiz insAllah

Yaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildi evi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Bir de zor bir hamilelik sizinki. Ayıp vallahi. Lafını söyle geri durma derim

Ben de iki haftada 2 kilo almışım çok geldi bana böyle giderse doğuma kadar 5-6 kilo daha alırım az dikkat edelim bakalım nolcak

Sancı değildir o. Şişkinlikten oldu büyük ihtimalle.

Son zamanlarda karnım çok şişince böyle ağrı yaşamaya başladım.

Mesela karpuz, cacık falan çok şişiriyor beni. Bu mevsimde de yeniyor mübarek
Gece uyurken bir tarafıma taş oturmuş gibi yanmalı bir ağrı oturuyor. Kalkıp ayağa dolaşmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…