- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.401
Benmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacakBenim kide yarın geliyor o kadar doluyum ki kesin patlıcam
Ya çok üzüldüm ölü doğum çok zor oluyor ben de bundan önceki gebeliğim ölü doğumla sonuçlandı, şimdi de gebelik şekeri olunca Dr erken alabiliriz dedi. Mesajın dikkatimi çektiği için sorayım dedim teşekkür ederimAnnemde gebelik şekeri olduğu için suyu fazlalaşıyordu. O yüzden erken alınıyordu. Hatta arada bir kardeşim doktorun inadı yüzünden 34 haftalıkken anne karnında öldü maalesef.
Kapıyı kitlee asla sokmaaaaaBenmkinin birde sipalari var geldiklerinde mutlaka biseyleri kirip dokuyorlar gecen sefer geldikelrinde bi tanesi bebegin odasina girmis kapi susunu dusurup kırmış bakalim bugun neler olacak
Kapi kitliydi kucuk degillerki 16-17 yasinda cocuklar ama mutlaka her geldiklerinde ya bardak ya tabak ya baska bisey kirarlar yada haliya koltuga falan bisey dokerlerKapıyı kitlee asla sokmaaaaa
Haftada cok kilo almıyorlar 38.haftaya geldiğinde aşağı yukarı 3,5 kilo olacağını dusunuyorumHaftasına göre önde gitmesini bırak çok kilolu ..
Üstelik 3,5 -4 kg üzeri olanlar riskli ..
Kendi özel doktorum da kaç çıkacak onu merak ediyorum aksi halde devletin ölçümü doğruysa ciddi anlamda moral olarak biterim yani ..
Doktorda bugün öyle dedi çünkü bu kg normal değil diyerek
Senden 3-4 yaş küçükler nasıl böyle yaramazlar yaniiiiiKapi kitliydi kucuk degillerki 16-17 yasinda cocuklar ama mutlaka her geldiklerinde ya bardak ya tabak ya baska bisey kirarlar yada haliya koltuga falan bisey dokerler
Valla işin var senin bunlarla , boylelerine yuz vermeye gelmez sakın aksam karsilarinda el pençe durma yuz bulamsinlarKapi kitliydi kucuk degillerki 16-17 yasinda cocuklar ama mutlaka her geldiklerinde ya bardak ya tabak ya baska bisey kirarlar yada haliya koltuga falan bisey dokerler
Aynen öyle benimde hep plasenta önde , yüzü plasentaya yapışık bir şekilde takılıyor içerdeKız benimde bebeklerin plesantalaro önde o yüzden hep içerlerime vuruyorlar daha zor bence..bide ultrasonda doktor yüzlerini daha zor görüyor
Sizin evinize, sizden habersiz misafir mi çağırmış? Bunun için koca köy yakilirYaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildievi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Topuklu bu dönemler tehlikeli olurYarın akşam düğün var ve hiçbir topuklu ayakkabım olmuyor ayaklarım şişmiş hep. Açılması için önerisi olan var mı? Yoksa bu akşam gidip ayakkabı alacağım
Kaynanalik kurumu yasaklansinDaha şimdiden çok sıcak izmir kayınvalidem de çocuk üşür doğduğunda diyor uzun kollu üst uzun altlar aldık hatta ben 3 tane çorap almıştım az deyip 10 tane falan daha Aldı bu sıcaklarda pişik isilik olcak çocuk
Vallahi ben de istemiyorum açıkçası dengem falan bozulur diye de ne giyilir bilmiyorum kiTopuklu bu dönemler tehlikeli olurgiymeyin derim
Bunu dusunen adam 2 hafta onxe hastaneden ciktigimi biliyorSenden 3-4 yaş küçükler nasıl böyle yaramazlar yaniiiiiallhım sinir olurummmm .. hizmetini kv görsün sen. Otur benim sıkıntım var kalkamıcam de
Hic el pençe durmadim ilk 1 yil sadece 3 kez geldiler sonra ben tasinirken bunlardan yardim istedik maddi yuz buldular o gun bugundur boyleValla işin var senin bunlarla , boylelerine yuz vermeye gelmez sakın aksam karsilarinda el pençe durma yuz bulamsinlar
Koy yanarken benim kaynana gibiler saçını tararSizin evinize, sizden habersiz misafir mi çağırmış? Bunun için koca köy yakilir
Canim okudum ne denir bilemedim ama hamd olsun gelismis bir cagdayiz fark edilmis ve mudehale ediliyor rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin size hepimize insAllah yeterki iyi olsunlar dogdugu zamanin bir onemi yok güzel haberlerini bekliyor olacagiz insAllahŞu mesajımda anlatmıştım canım
Bir de zor bir hamilelik sizinki. Ayıp vallahi. Lafını söyle geri durma derimYaaa yaaa gelmez mi duvarlara kadar sildievi temizlemedigi yetmiyor gibi bide bu evin pisligine benden habersiz saat 8 e misafir cagirmis 2 bucuk saat de evimi duzeltiyim bisiler mi hazirlayim sorunlu bir hamilelik geciriyorum zaten deli olcam
Ben de iki haftada 2 kilo almışım çok geldi bana böyle giderse doğuma kadar 5-6 kilo daha alırım az dikkat edelim bakalım nolcakZ zeynokoloji bendede iştah fena 2 haftadır . Yemeği yiyorum 30 dk sonra açıklıyorum . Malesef bu ay 3.5 kg almışım( ki 2kg 10 gün içinde ) . Toplamda 14 kg almış oldum .
Sıcaklar geldi artık bol su ,salata falan rahat olur diye düşünüyorum
Kızlaar selamlar, hayırlı cumalar.
Dün gece baya kötü oldum, karnıma bir ağrı girdi yatarken, resmen kramp gibi sancı mıydı bilmiyorum neydi?Ama baya kötüydüm, eşim sırtımı karnımı falan ovdu baya biraz rahatladım, ayağa kalktım, wcye gittim derken kendime geldim ve uyumuşum ama dedim heralde doğuruyorum. Bunu yaşayan var mı? Şimdi hareketlerinde sorun yok ve geçti diye bir şey yapmadım ama doktora gitmeli miyim? neydi o yaniii anlam veremedim
Valla sıkıntıdan herhalde benimki arada bir dışarı çıkmaya karar verdim artık yarım saatlik de olsa doğurmadan lohusa gibi olmamak lazımSanırım bende doymuyorumm ,geri pismanlik duyup yarim saat sonra yine bulup biseyler yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?