- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.901
Kız bu sıcakta ne hastasıyok aslında ama karpuz da şekeri arttıran meyveler arasında ya uzak duruyorum
ama dondurma yiyebilirim ona da hasta olurum diye korkuyorum
doğal sütlü bi dondurma ise tabiki de tatlı değildir:)Benim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedihaftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca
benim hassas noktam boğazlarımKız bu sıcakta ne hastası
Bizi sinir etme git ye karpuzuda dondurmayida haydeeeyok aslında ama karpuz da şekeri arttıran meyveler arasında ya uzak duruyorum
ama dondurma yiyebilirim ona da hasta olurum diye korkuyorum
Ama ama ama. Kayınvalidelik müessesi ile ilgileniyorum hafta sonuna haketmiş olucam
Havuz değil ki bu ne olacak ben bebekleride sokuyorum kendimde girmiştimBen de eşime denize gidelim dedim enfeksiyon kaparsın önce doğur dedi
Sanki kadın doğum uzmanı
tamam işten çıkayım dondurmamı alacağımBizi sinir etme git ye karpuzuda dondurmayida haydeee
Ben okumuyorum ki sayfalarıYardirin anammmyoncambenim Surrender gelince ne konsutuk diye kudursunlar ssevilll @Astirid de bi 30 sayfa daha okurlar
Benim de yok bademciğim hemen faranjit olabiliyorum ama hava ısınınca sorun olmuyorbenim hassas noktam boğazlarım
yazın soğuk su bile içemiyorum
bademcikleri aldırdığım halde:))
Gozunaydin benimde artık ultrason yok dedi nst ve el muayenesi yapacak sadeceSelam kızlar ben geldim biraz gec oldu ancaGezdim biraz
Dedigim gibi ultrasonla bakmadı,alttan test falan icin biseyler yaptı. Rahim agzına baktı iyi gayet dedi. Boğmaca asısını tavsiye ediyorum dedi yapalım mi diye sordu bende yaptırdım. Son olarakta kan verdim bu kadar2 hafta sonra tekrar cagırdı.
Ama ama ama. Kayınvalidelik müessesi ile ilgileniyorum hafta sonuna haketmiş olucam
Sen bi 30 sayfa okuyacaktin niye sihrimizi bozuyorsun nerden ciktinda geldin tühhhAma ama ama. Kayınvalidelik müessesi ile ilgileniyorum hafta sonuna haketmiş olucam
Bende kaçırdıklarımi okumuyorumBen okumuyorum ki sayfaları
Ben bir kere kapmıştım aslında ondan korkuyorHavuz değil ki bu ne olacak ben bebekleride sokuyorum kendimde girmiştim
Bol bol parmaklanıcaz deseneGozunaydin benimde artık ultrason yok dedi nst ve el muayenesi yapacak sadece
Yaa o zaman birsey olmaz demeyeyim tam doğum üstü risk alma sen yinede. Ama ne güzel olur serin serin öyle sıcak ki havaBen bir kere kapmıştım aslında ondan korkuyor
Yüksek ateşle acile zor düşmüştüm
1 hafta falan penisilin vurmuşlardıonu bildiği için öyle diyor
Hadi ben normal doğuracağım diye neyse diyorum sezeryan kesin olsa ebedi elletmezdimBol bol parmaklanıcaz desene
Ben bebek çamaşırına vakit ayıramadim onu ne ara okuyayimAllah affetsin bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?