- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.881
Zaten insanı zorlayan o vicdan azabıSuçluluk hissetmeden 2 gün yiyelimsuçluluk hissederek de 2 gün yersek al sana 4 gün
Çok biliyor kendisiİki mi günselam doktor
Benim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedihaftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca
Ben bir sekilde yatıyorum yeni kalktım öğle uykusundanYa biz kendimizi eskisi gibi sanıp yükleniyoruz ama acısı yine bize valla canımıza değsin ozaman
Hiç bir şekilde rahat oturup yatasam da yayılıyorum yinede
Birde kahve içersem off diyorum
Gidin gidin yaa ilkinde bana çok önermişti denizi ve yüzmeyi ben baya gittimBen de eşime denize gidelim dedim enfeksiyon kaparsın önce doğur dedi
Sanki kadın doğum uzmanı
Iste benimki de soz konusu ben olunca o acıyı sancıyı icsellestirebilirBenimki yıllardır sağlık sektörünün içinde olmasına ve hatta milyon sezaryen ve doğum görmesine rağmen baygınlık geçirdibu sefer yoluma yalnız devam edeceğim
Doğurucaz zaten ya bence çok kasmaya gerel yok artıkZaten insanı zorlayan o vicdan azabıben tatlı fln yiyorum arada artık çok sıkıldım çünkü ama iştw içim rahat olmuyor ve çok çok yordu bu konu beni. Diyetisyeni bıraktım zaten artık son bir ay psikolojim kaldırmıyor dedim gel gör ki bir gün dikkat etmiyorsam üç gün dikkat ediyorum yine
Çok biliyor kendisibiraz saldım artık ya yeter
Asla okumuyorum aslaaa
Evet yüzmek en güzeli zatenGidin gidin yaa ilkinde bana çok önermişti denizi ve yüzmeyi ben baya gittimhavuz için bir şey diyemiyorum ama
Karpuz değil de azıcık dondurma yerim dayanamamBir ucgen dilimdemi yeme dedi , kiyamam yavv
Arada ye biseycik olmaz ,nefis bu yazik bebene onun icin ye
Ne guzel ya ben belki 5 kg yemisimdir ama yok yaniAynen ya evde küçükte yok ama akşam biz baya dağıtıyoruz sanırım
Oğlumda yedim ayva var gamze
Yediğim ayvayı bilsen bebelerimin heryerinde gamze olması lazımdı
Evet ama kilo artışı da başladı kız sankiDoğurucaz zaten ya bence çok kasmaya gerel yok artık
Üç top yiyip yanında 10 adet fındıkla ara öğün yapabiliyorsunKarpuz değil de azıcık dondurma yerim dayanamam
Vallahi leğene giresim geliyor sicaktan kuduryorumGidin gidin yaa ilkinde bana çok önermişti denizi ve yüzmeyi ben baya gittimhavuz için bir şey diyemiyorum ama
yok aslında ama karpuz da şekeri arttıran meyveler arasında ya uzak duruyorumÇok ciddi şeker problemin yoksa bence de az bir sey ye
Yememek bence daha kötü ya
Evet ama kilo artışı da başladı kız sankidiyetisyen dikkat et yoksa haftada 1,5 kilo civarı alınabiliyor son ay dedi düşünsene son ay 6-7 kilo alıyorsun
%100 katılıyorum. Hiç ilgisi yok büyüklük küçüklükleO da büyük bir yalangöğüslerim küçüktür ama inanılmaz sütüm vardı. Hatta kızım ilk üç ay boğuldu hep öyle fışkırırdı. Tek meme 10 dk emerek ayda 1,5 kilo alıyordu. 18 ay da emdi en son hamilelikten sebep ben bıraktırdım. Bence yapısal ve hormonal
Evet 35 te izin için gideceğim ama zaten.Ooo maşallah2 hafta sonra dedi yine yani
Gidicem ya dinler miyimVallahi leğene giresim geliyor sicaktan kuduryorumsiz burnunuzn dibidneki denizemi girmiyrosunuz Disipline Girmis BirKadin enfeksiyon falan hikaye hemen kooş denize bidaha eline gecmez bebeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?