Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Suçluluk hissetmeden 2 gün yiyelim suçluluk hissederek de 2 gün yersek al sana 4 gün
Zaten insanı zorlayan o vicdan azabı ben tatlı fln yiyorum arada artık çok sıkıldım çünkü ama iştw içim rahat olmuyor ve çok çok yordu bu konu beni. Diyetisyeni bıraktım zaten artık son bir ay psikolojim kaldırmıyor dedim gel gör ki bir gün dikkat etmiyorsam üç gün dikkat ediyorum yine
İki mi gün selam doktor
Çok biliyor kendisi biraz saldım artık ya yeter

Ya biz kendimizi eskisi gibi sanıp yükleniyoruz ama acısı yine bize valla canımıza değsin ozaman
Hiç bir şekilde rahat oturup yatasam da yayılıyorum yinede
Birde kahve içersem off diyorum
Ben bir sekilde yatıyorum yeni kalktım öğle uykusundan

Benimki yıllardır sağlık sektörünün içinde olmasına ve hatta milyon sezaryen ve doğum görmesine rağmen baygınlık geçirdi bu sefer yoluma yalnız devam edeceğim
Iste benimki de soz konusu ben olunca o acıyı sancıyı icsellestirebilir sonra günlerce boş boş tavana bakarak yatmasindan korkuyorum en iyisi ben doğurayım o da bebek bakım kısmında destek olsun

Doğurucaz zaten ya bence çok kasmaya gerel yok artık

Gidin gidin yaa ilkinde bana çok önermişti denizi ve yüzmeyi ben baya gittim havuz için bir şey diyemiyorum ama
Evet yüzmek en güzeli zaten
Ama havuza ben de girmem kesinlikle
Normalde de çok hijyenik bulmuyorum
Denizciyim

Gidin gidin yaa ilkinde bana çok önermişti denizi ve yüzmeyi ben baya gittim havuz için bir şey diyemiyorum ama
Vallahi leğene giresim geliyor sicaktan kuduryorum siz burnunuzn dibidneki denizemi girmiyrosunuz Disipline Girmis BirKadin enfeksiyon falan hikaye hemen kooş denize bidaha eline gecmez bebeden

Evet ama kilo artışı da başladı kız sanki diyetisyen dikkat et yoksa haftada 1,5 kilo civarı alınabiliyor son ay dedi düşünsene son ay 6-7 kilo alıyorsun

Ya ben de aldım mesela eskiden ayda 1 alıyorduysam son iki ayda 1.5 falan oldu da aşırı bir alım yaşamadım henüz
Sanmıyorum da ama ya çünkü ekmek hamur işi vs o düzenimi bozmadım onları yemiyorum
Yemeklerim yine sebze sabah da aynı sekil bol söğüş ve yumurta yiyorum
E yaz geldi yaz meyvesi yiyoruz napalım yani
Aldıklarımızın çoğu ödem olur bence

%100 katılıyorum. Hiç ilgisi yok büyüklük küçüklükle

Vallahi leğene giresim geliyor sicaktan kuduryorum siz burnunuzn dibidneki denizemi girmiyrosunuz Disipline Girmis BirKadin enfeksiyon falan hikaye hemen kooş denize bidaha eline gecmez bebeden
Gidicem ya dinler miyim
Az daha ısınsın su diye bekliyorum
Haziranın sonuna doğru anca ben
Soğuk sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…