Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyyy bende bendeeeee, doktorunu dövdü diye çıkabilirim haberlere
Oyuzden dedim yaaa normal doğurursam bastırsında
Sezeryan dikişime bastırırsa flim kopar benden
Dikişe bastirmiyorlar korkmayın iki kere sezeryan oldum. Arada gelip göbek deliğinin o kısma bastiriyorlar masaj şeklinde kan akışını kontrol edip gidiyorlar.

Amin inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Maşallah de, dilini ısır, poponu kaşı, sessiz sakin köşende otur Bende uyuyommm mis gibi bunlara demiyom

Benim isim bitti valla konusmaya geldim
Benim isim bitti valla konusmaya geldim
Valla Ben bugun hiçbir şey yapmadım yapmayacağım
Rutin mutfak toplama yatak kapatma WC lavabo temizleme yaptım oturuyorum
2 gündür hep ayaktaydım sonra çok kasılıyorum ayaklarım ağrıyor salladım bugün.
Şu dondurmayı bulanın atasina babasına rahhmeeet yeeee
Bende karpuz yerken aynı şeyleri söylüyorum kışın deli gibi ayva yedim şimdi de karpuz diye deli oluyorum
Eve giderken ben de alıcam yetti artık ya
Ya kıyamam ye yaaa azıcık

Bacim hareketini hissetmiyorum bi bak hele gelmisken şurdan diyemedinmi

Yiycem kafaya koydum

Ne karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Benim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedi haftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca

Amannn yapiyoz noluyo geri batiyor yapma bosver
Ayva cok yemedim bu sefer kizimda coo yedim gamze falan yok deidm bunda boşa o topa girme

Benim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedi haftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca
Suçluluk hissetmeden 2 gün yiyelim suçluluk hissederek de 2 gün yersek al sana 4 gün

Ben de dün aynısını yaptım sayılır
Bugün de öyle yapıcam canıma değsin
Hafta sonu misafirim var dinleniyorum

Amannn yapiyoz noluyo geri batiyor yapma bosver
Ayva cok yemedim bu sefer kizimda coo yedim gamze falan yok deidm bunda boşa o topa girme
Aynen ya evde küçükte yok ama akşam biz baya dağıtıyoruz sanırım
Oğlumda yedim ayva var gamze
Yediğim ayvayı bilsen bebelerimin heryerinde gamze olması lazımdı

İki mi gün selam doktor

Büyük göğüsu taşımak da zor olur ama toplum büyük göğüsleri olanın sütu de bol olur der
O da büyük bir yalan göğüslerim küçüktür ama inanılmaz sütüm vardı. Hatta kızım ilk üç ay boğuldu hep öyle fışkırırdı. Tek meme 10 dk emerek ayda 1,5 kilo alıyordu. 18 ay da emdi en son hamilelikten sebep ben bıraktırdım. Bence yapısal ve hormonal

Ben de dün aynısını yaptım sayılır
Bugün de öyle yapıcam canıma değsin
Hafta sonu misafirim var dinleniyorum
Ya biz kendimizi eskisi gibi sanıp yükleniyoruz ama acısı yine bize valla canımıza değsin ozaman
Hiç bir şekilde rahat oturup yatasam da yayılıyorum yinede
Birde kahve içersem off diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…