- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #56.861
Dikişe bastirmiyorlar korkmayınAyyyy bende bendeeeee, doktorunu dövdü diye çıkabilirim haberlere
Oyuzden dedim yaaa normal doğurursam bastırsında
Sezeryan dikişime bastırırsa flim kopar benden
Amin inşallah iyi insanlarla karşılaşırız@SevimliKedii kız çam sakura yorumlarina bakayim dedim şikayet varda aşağılara indikce devlet hastanesi fobim artti bu gidisle benim hastane 20 binde alsa kredi cekip gidecem heralde yok annneeem develtler niye boyleAllahim devlette dogurmak zorunda olan arkadaslarmi. İyi kisilerle karsilastirsin insAllah cicek gbi dogum yapin bi avazda kurtulup evinize dönün amiiiiiin
Maşallah de, dilini ısır, poponu kaşı, sessiz sakin köşende oturAllah immm basim ağrıdı gözlerim şaşı oldu ama başardım tüm mesajları okudummmm
Gece bi daha böyle konuşursanız ağzınıza kürekle vururum yatın uyuyun len , ben bebek gibi uyuyorum ne oynuyor ne uyandırıyor
Benim isim bitti valla konusmaya geldim
Valla Ben bugun hiçbir şey yapmadım yapmayacağımBenim isim bitti valla konusmaya geldim
Bende karpuz yerken aynı şeyleri söylüyorumŞu dondurmayı bulanın atasina babasına rahhmeeet yeeee
Ya kıyamam ye yaaa azıcıkEve giderken ben de alıcam yetti artık ya
Ben LC den aldimm çok da rahat.Kızlar emzirme sütyeni henüz almadım önerdiğiniz markalar var mı daha önce kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi sıcaklarda da sıkmayan rahat birşey önerirseniz sevinirim
Bacim hareketini hissetmiyorum bi bak hele gelmisken şurdan diyemedinmiSelam kızlar ben geldim biraz gec oldu ancaGezdim biraz
Dedigim gibi ultrasonla bakmadı,alttan test falan icin biseyler yaptı. Rahim agzına baktı iyi gayet dedi. Boğmaca asısını tavsiye ediyorum dedi yapalım mi diye sordu bende yaptırdım. Son olarakta kan verdim bu kadar2 hafta sonra tekrar cagırdı.
Yiycem kafaya koydumValla Ben bugun hiçbir şey yapmadım yapmayacağım
Rutin mutfak toplama yatak kapatma WC lavabo temizleme yaptım oturuyorum
2 gündür hep ayaktaydım sonra çok kasılıyorum ayaklarım ağrıyor salladım bugün.
Bende karpuz yerken aynı şeyleri söylüyorumkışın deli gibi ayva yedim şimdi de karpuz diye deli oluyorum
Ya kıyamam ye yaaa azıcık
Benim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dediNe karpuz ne de dondurma yedim
Aksine doktorum son ayda daha dikkatli olalım dedi
Doğum sonrasının dört gözle bekliyorum
Benim yerime de götürrr
Amannn yapiyoz noluyo geri batiyor yapma bosverValla Ben bugun hiçbir şey yapmadım yapmayacağım
Bende karpuz yerken aynı şeyleri söylüyorumkışın deli gibi ayva yedim şimdi de karpuz diye deli oluyorum
Yiyin yiyin afiyet bal olsun sanada bebişe deYiycem kafaya koydum
Suçluluk hissetmeden 2 gün yiyelimBenim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedihaftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca
Ben de dün aynısını yaptım sayılırValla Ben bugun hiçbir şey yapmadım yapmayacağım
Aynen ya evde küçükte yok ama akşam biz baya dağıtıyoruz sanırımAmannn yapiyoz noluyo geri batiyor yapma bosver
Ayva cok yemedim bu sefer kizimda coo yedim gamze falan yok deidm bunda boşa o topa girme
İki mi günBenim doktor da açık konuşucam artık şekerin bebeğe bir zarar vermez ama sen tam olarak bırakma yine dedi. Haftada iki gün dondurma ye dedihaftada iki gün neye kime yeterse dondurma tarlı bile değil ayrıca
O da büyük bir yalanBüyük göğüsu taşımak da zor olurama toplum büyük göğüsleri olanın sütu de bol olur der
Ya biz kendimizi eskisi gibi sanıp yükleniyoruz ama acısı yine bize valla canımıza değsin ozamanBen de dün aynısını yaptım sayılır
Bugün de öyle yapıcamcanıma değsin
Hafta sonu misafirim var dinleniyorum
Sevil denize gidecekmiş ona üzülmüyorumYardirin anammmyoncambenim Surrender gelince ne konsutuk diye kudursunlar ssevilll Morkahve de bi 30 sayfa daha okurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?