- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #57.201
İsmimin anlami neHastane çıkış setimiz.
Robin gün getiren, güneşi gören demek. Ardıç kuşu anlamına da geliyor. Dara hükümdar, özgürlüğüne düşkün anlamlarına geliyor.İsmimin anlami neilk defa duyuyorum değişik saglicakla giysin
Evet artık sıcaktan saçlar topuza döndüSen havalar ısındıkça avatar değişiyorsun bakıyorum
Senimi duydular değişmiş
Etiket yaptim yaSenimi duydular değişmiş
yoncambenim bak demisdim yaşayan biri nerdeyse 750 Gr farklı doğmuş. Çok güvenmiyorum ben o yüzden ölçümlere hayırlısı bakalım
Cihazla da alakalı olabilir evet
Olsunİyi bari cidden korkmuştum belki cihazla alakalıdırrrr , 3200 doğsun doğumda bana yeter
Ne biliyim 2 haftada 700 alınca biraz endişelendim, inşallah şimdi biraz yavaşlar alması belkiOlsun
O şekilde düşünme. Cunku her hafta aynı şekilde kilo alacak sanma .
Baya almış ama . Nornalde haftalık en fazla 200 gr alınırmıs. 150 -200 arası işte.Ne biliyim 2 haftada 700 alınca biraz endişelendim, inşallah şimdi biraz yavaşlar alması belki
Bu konuda seni anlıyorum aynı şeyi ben dee düşünüyorum çünkü 2 aydır hep geride benim bebişim de. Ama yiyoruz, içiyoruz, dikkat ediyoruz. Dikkat etmeyenler ya da iyi beslenmeyenler iri, kocaman bebekler doğurabiliyor biraz yapı meselesi de gibiYa makat geliş olması ya da kilosunu çok dert etmedim açıkçası sağlıklı olsun da döner ya da en kötü sezeryan olurum ama hep Kol bacak baş göbek bir iki hafta geride , önde olmasını geçtim haftasi ile bile uyumlu değil acaba evladımı iyi besleyemiyor muyum diye üzülüyorum burada herkesin bebeği önde ya da haftası ile uyumlu
Yaaaa 1 ay var daha taşımak etmek sıkıntı ne biliyim banada yazıkBaya almış ama . Nornalde haftalık en fazla 200 gr alınırmıs. 150 -200 arası işte.
Sağlıcakla gelsin. Amann neyi düşünüyorsun sanki nornal mi yapacaksın
Sancı ile gidilsin istiyor işteYaaaa 1 ay var daha taşımak etmek sıkıntı ne biliyim banada yazıkyürüyemiyom artık eğer ölçüm doğruysa keşke böyle kalsa süper olur
Kadının zaten öne çekiceğide yok,
Hem böyle giderse sancın gelin suyun gelebilir seni rahatsız edebilir diyo hemde 4 gün önceye almıyo
Kız zaten sezeryan olacan niye korkuyorsun. Normal doğumda kilo zor da. Bir şey olmaz. Muhtemelen boyu uzun olacak. Benim kuzenim 6 kilo doğmuştu. Boyu 190 civarı yalan olmasın.Yok önde olması kilolu olması bişi değiştirmez dedi biz gelişimine bakıyoruz dedi ama işte bebek kilo alıyo ben veriyorum bele ağrı oluyo daha çok zorlanıyorumahh hepşmiz sağlıklı alalım kucğaımıza
Ben dedim senin dediğini bazıları tutmuyomuş fln dedim zayıf çıkabilşyomuş dedim, yok en fazla 100-200 çıkar genelde ben net sayıyı veriyorum dedi o doğuyo dedi
Ama dediğin gibi 4000 çok korkutuyo 3200-3500 olsa idealdı, artık bakalım nasıl olcak bebişler
1ay sonra ayaklar eller paylaşırız ponçiklern
Aynı durumdayiz ben de bu kadar sayfayı okuycagima çocukların ödevlerini okusaydimOkuya okuya geldimbu süreyi çocukların yazılı kağıtlarını okumaya ayirsaydim hepsi bitmişti
Gelelim konuya. Dr dan geldim 2138 gram ve boy da 46 cm
Sence neden öyle istiyo bu deli kadınSancı ile gidilsin istiyor iştesancıdan o kafar korkma
Fecı bisi degil baslangıcı.
Ani olması kötü sadece
Yok yaaa ben taşımak etmekden korkuyorum karmıma belime zorluyo şuannn yoksa tombiş doğsun sıkıntı değilde, şuan baya zorlanıyorumKız zaten sezeryan olacan niye korkuyorsun. Normal doğumda kilo zor da. Bir şey olmaz. Muhtemelen boyu uzun olacak. Benim kuzenim 6 kilo doğmuştu. Boyu 190 civarı yalan olmasın.
Benimki 2500 ama 2 haftada 500 aldı. Çok bir fark yok. Son hafta daha yavaş alır belki. Ama 2 haftadır her gün muz yedimNe biliyim 2 haftada 700 alınca biraz endişelendim, inşallah şimdi biraz yavaşlar alması belki
Yaaaaa ama çok tatlıHastane çıkış setimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?