- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #57.241
Valla dünden beri burası okadar aktifki bende bakamadımKızlar bizim toplanan sayfaları okuyacağım diye Haziran annelerine hiç bakmadımBir aydınlatın bakalım, şöyle güzel pozitif doğum hikayeleri var mı Varsa bakayım.
Zira göbeğe bastırma muhabbetlerinden sonra baygın baygın yatıyorumHala etkisinden çıkamadım
Ayyu allah korusuHayırlıdıyla nirdaha yakalanmadan dogursaydım 4 aylıkken nefessizlikten ölecektim
Kız senin yuzunden manavlarda marketlerde muz bırakmayacaklarBen kesiyim muzu bariiiii almasın bmyle kalsın
Cidden heeeee , kilomu muza borçluyum fln diyip reklam yapıyomuşumKız senin yuzunden manavlarda marketlerde muz bırakmayacaklar
Cok yorulduysan olabilir magnezyum al ve su icKızlar dün gece bugün boyunca sade brlime ara ara şiddetli agrı giriyor daha erken diyorum ayın dokuzda randevu var sizede oluyormu
Valla bebek kilo alır tabi ye ic yat. Bize bak cocuk gotur cocuk getir markete git cocuk al yıka odev yaptır ki burası mühim cinnet is comingCidden heeeee , kilomu muza borçluyum fln diyip reklam yapıyomuşum
O konuda doğru vallaaaaaaa allh kolaylık versin sizeeeeee ben düşünüyorum şuan bu halde çocğum olsa onunla ilgilenmiş olsam biterdimmValla bebek kilo alır tabi ye ic yat. Bize bak cocuk gotur cocuk getir markete git cocuk al yıka odev yaptır ki burası mühim cinnet is comingve kapanıs yataga nasıl gittigimi anlamıyorum bile
Oooo süpersin. Ben daha final ödevi topluycam.Ben karne görüşü bile girdim
Ben saldım vallaK
Kız kaç saattir yetişmeye çalışıyorum.Bir derse gittim geldim aralarda yetişemedim yine 3792deyim henüz
Okudukları kitaplar okeyBen karne görüşü bile girdim
Uğramış mı?Hemen tartılmaya gidiyorum
Bakalım bana da uğramış mı
İnanır mısın hiç bir şey yapmadım. Ne yapıyorsam aynısını yapmaya devam ettim hatta meyve x3 olabilir çünkü sevdiğim meyveler yeni çıkıyor. Gece acıkmalar kalkıp yemekler falan devamBende şaşırdım peki yemen vs nasıldı canım az mı yedin çok mu dikkat ettin
Ben doğurmak istiyorum iznin olursaAman amanen az 15 gün kimse doğurmasın
Ben kesiyim muzu bariiiii almasın bmyle kalsın
Çok şirin olmus sağlıkla kullanır inşallah bebeğinHastane çıkış setimiz.
Evrene gönderme mesajı sonra pişman olursun:)Ben doğurmak istiyorum iznin olursa
Hem artık belim kopuyo; gerçi 8 ay iyiydim de bu hafta başladı bende herşey.
Hem de hastane bu ay zam yapacakmış zam yapmadan doğurayım diyorum
İnşallah 1-2 hafta daha dayanırMerhaba kızlar. 35.haftam bitti bebeğim 2200 kg. Doktor gelişiminin geride olduğunu söyledi. Her an doğuma hazırlıklı olmamızı söyledi. Çok moralim bozuldu. Benimle aynı durumları yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?