- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #57.221
Sancı ile gidilsin istiyor iştesancıdan o kafar korkma
Fecı bisi degil baslangıcı.
Ani olması kötü sadece
Doğarken 2 bebeğin hakkına girerek doğmuşKız zaten sezeryan olacan niye korkuyorsun. Normal doğumda kilo zor da. Bir şey olmaz. Muhtemelen boyu uzun olacak. Benim kuzenim 6 kilo doğmuştu. Boyu 190 civarı yalan olmasın.
Doktorunuzun verdiği tarihler ortadaİçimizi çok rahatlattin
Yazılı sonuçlarını o kadar merak etmedim sayfayı ettiğim kadarAynı durumdayiz ben de bu kadar sayfayı okuycagima çocukların ödevlerini okusaydimne zaman okunacak o ödevler.
Benimkinin de Kilosu biraz az, baş on gün geride, makat geliş ve çok kıpır kıpır değil. Ama doktor hiçbir şey demiyor. Önemli olan her şeyin yolunda gitmesi.Ya makat geliş olması ya da kilosunu çok dert etmedim açıkçası sağlıklı olsun da döner ya da en kötü sezeryan olurum ama hep Kol bacak baş göbek bir iki hafta geride , önde olmasını geçtim haftasi ile bile uyumlu değil acaba evladımı iyi besleyemiyor muyum diye üzülüyorum burada herkesin bebeği önde ya da haftası ile uyumlu
Doğursa son mesajlardan bile anlayabilirsinYazılı sonuçlarını o kadar merak etmedim sayfayı ettiğim kadarişin kötüsü biri doğurdu sanıyorum her seferinde
Aman amanDoğursa son mesajlardan bile anlayabilirsin
AynenAman amanen az 15 gün kimse doğurmasın
Canım zaten doktorun verdiği tarihe goreKızlar selam bi iki haftadır kıyafet yerleşme annemlere ev bulma vs uğraşıyorduk çoğu sayfayı okuyamadım inşallah herkes iyidir
Ne güzel herkes kontrollere gitmiş ben de cumartesi gideceğim bakalım ne kadar oldu bizim tombik
Sezeryan tarihine bi önceki gidişte 27haziran gibi demişti 39+0 oluyorum gebeliğim zor geçiyor ağrılarım vs çok ama kalabildiği kadar içerde kalsın gelişsin istiyorum bebiş hatta bana kalsa doğum kendi başlasın öyle sezeryan olayım sütüm gelmeyecek diye korkuyorum baya
Ben karne görüşü bile girdimYazılı sonuçlarını o kadar merak etmedim sayfayı ettiğim kadarişin kötüsü biri doğurdu sanıyorum her seferinde
Çok teşekkür ederimYaaaaa ama çok tatlı
Sağlıkla Güzel günlerde giysin inşallah
Ben kesiyim muzu bariiiii almasın bmyle kalsınBenimki 2500 ama 2 haftada 500 aldı. Çok bir fark yok. Son hafta daha yavaş alır belki. Ama 2 haftadır her gün muz yedim
Seninki muzluk iş degilBen kesiyim muzu bariiiii almasın bmyle kalsın
Hayırlıdıyla nirdaha yakalanmadan dogursaydım 4 aylıkken nefessizlikten ölecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?