- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.481
Zor ya ne biliyim bende bilmiyorum. Evde de yazın sıcaktaYa yaz okulu baktimda karar veremedim dogum vs girecek araya. Bide seneye büyük 1.sınif evde dinlensin diyorum. Ama nasıl idare ederim bilmiyorum
Al benden de o kadarZaten okullar tatile giriyor bugün dertliyim
Bosuna yırtma bi tarafını 37. Haftadasın
Doğur zaten ben dogurmiyim sen dogur o kadar istiyorum bilemezsn
Takvim ne zaman 38 olursa o zaman 38. Haftadasın derim sana
Baslayacam artik haaa dogurunda kurtulak yav ,yok + yok 39 yok 40 derttt37+1 olunca degisiyor yarin degisceksenden once dogurcam kacari yok
Hadi hayirli haberler bekliyoruz ikizlere gore cok iyi haftan minik kizlari al gelKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Kizma breminBaslayacam artik haaa dogurunda kurtulak yav ,yok + yok 39 yok 40 derttt
Kiz doguruyonmuuuuKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Ay hadi hayırlısıyla kucagına al bekliyoruz heyecanlaKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Temmuz bebelerine laf ettin al iste bak geliyolar alınmıslar dediklerineKiz doguruyonmuuuu
Topigin gülleri geliyor ikizzzlerrr geliyorr saglikla gelsinler annelerine kavussunlar bir an önce
Sen dogur bacim daha bu karilar +, - hesabi yapsinlar
Demekki topige bi dürtü gondermek gerekmiş o piyangoda ikizlere cikti garibimTemmuz bebelerine laf ettin al iste bak geliyolar alınmıslar dediklerine
İhale onlara kaldıDemekki topige bi dürtü gondermek gerekmiş o piyangoda ikizlere cikti garibim
İnşallah ikisini de sağlıkla kucağına al. Bize de güzel haberler getir.Kızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Bakalim 20 sinde neler olcakDemekki topige bi dürtü gondermek gerekmiş o piyangoda ikizlere cikti garibim
Hii tabi tabi alsın onlar spinali de görürüm kötürüm mü degilmiYaaa bide öyle bişi imkansız belden aşağın uyuşuyo nasıl kalkıp yatak değiştiricen diyorum, herkes diyo uyuşuksun ama kötürüm değilsin azcık hissediyosun ayaklarını diyolarkalkıp değiştirirsin diyolar dedimmm tamammm siz biliyonuz ben bilmiyorum
Benim bebek bildim bileli baş aşagı:)Benim 33.haftadan beridir kanalda duruyor bebek 37.hafta oldu daha tık yok .o da bir gösterge değil yani
Kontrolum var 20 sindeGör gör
Dogurdum dogurucam derken kızlar senden hızlı sen en son dogurucaksınKontrolum var 20 sinde
Zaten sorun orda doguramiyorumDogurdum dogurucam derken kızlar senden hızlı sen en son dogurucaksın
Millet dra diye gidip doguma giriyo senin isin yoksa git gelZaten sorun orda doguramiyorum20. Haftadan 32. Haftaya kadar olan sancilar bir anda kesiliverdi nst de bile cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?