Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah sagsalim kucağına al miniklerini rabbim işinizi kolaylastirsin.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım Allah yardımcınız olsun

Anammm gözün aydın canım saglıkla buyut bebisni insallah

Maşallah hayırlı olsunnn

Alaturkaya oturunca dizlerimin dermanı gidiyor cabuk kalkmam lazm ayy yaşlılar gibi oldum insallah son düzlük bisey olmadan tamamlarız süreci. Ben de squat falan yapmak istiyordum ama gözüm yemiyor cok canim aciyor bir yere cömeliip bisey almak zulum

Doğum pozisyonunu alması ile kanala girmesi aynı şey değil ama, benim ki de 32 de baş aşağı döndü ondan beri baş aşağı duruyordu ama kanala yeni girdi
Yok sadece baş aşağı demedi doktor ,kanala girmiş dedi .Hatta son gittiğimde de sordum dedim ki bu bebek kanalda ya doğum yakın mı demek dedim .yok dedi doğum hakkında bir şey söyleyemeyiz, 1 günde bile her şey değişir pat diye dogurabilirsin dedi .
Sonra ben araştırdım biri kk de yazmış ki benimki de kanaldaydi 40.haftada doğurdum diye.

Anladım. Ben ilaclarimi duzgun kullandim da noldu bende de cok cok artmadi vallaahi kalsiyum ve protein eksikligi sebebiyle dişlerimi kaybetmekten tedirginim. Zaten kemik agrim had safhada da. Mesela squat yapayim desem dizlerim sızlıyor
Ah o ağrılar bende de var eğilince kalkmak aşırı zor geliyorr

Hayırlı olsun,ne güzel bir şekilde olmuş.

Biraz daha anlatır mısın su sonrası nasıl gelişti? Sezeryan yerine normal nasıl oldu?

Hayirli ugurlu olsun masalllah kac haftalik kac kg dogdu minis

Hayırlı olsun canım. Daha detaylı şekilde bekliyoruz. Bebiş nasıl

Grubumuzun ikizleri geliyoooor Rabbim sag salim ikisini de kucagina almayi nasip etsin maşallah ikiz annesi olarak süreci cok güzel gecirdigini dusunuyorum. Zira senin bebişlerin kilosu falan gayet iyi ilerliyordu. Rabbimkavuştursun

Ama ne güzel kontrole diye gidip evden telaşla çıkmaktan iyidir. Minnoslar iyi hile dayandı maşallah.

Benim bebek bildim bileli baş aşagı:)
Benimki bir ara yan taraftaydi ama yan aşağıydi, sonra baş aşağı oldu ve kanalda dedi doktor ama şunu da ekleyim, senin rahim ağzın uzun ve kapalı dedi .ayrıca sancı yok dedi .
En son gittiğimde ise biraz sancı çıktı, daha fazla çıkarsa alttan açıklığa bakmak gerek dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…