- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.501
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah sagsalim kucağına al minikleriniKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Doktor bile bikicak artik her hafta her haftaMillet dra diye gidip doguma giriyo senin isin yoksa git gel
Dr ailesnden cok seni goruyoDoktor bile bikicak artik her hafta her haftagunde 7-8 hastasi oluyor kadinin her hafta 1 i ben
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım Allah yardımcınız olsunKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Daha iyi iste uyuyo olsa bi daha cektirecekti nts. Masallah minikeGünaydın kızlar muayeneye geldim 2500 gr olmuş minnoşşimdi nst ye girdim ama kıpır kıpır tekmeliyor sonucu etkiler mi acaba
Iyi bari ilk kez girince bilemedimDaha iyi iste uyuyo olsa bi daha cektirecekti nts. Masallah minike
Anammm gözün aydın canım saglıkla buyut bebisni insallahMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Maşallah hayırlı olsunnnMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Alaturkaya oturunca dizlerimin dermanı gidiyor cabuk kalkmam lazmAman dikkat edin. Son vakitler.Bnm hamilelik öncesi vardı diz ağrısı kilo sebepli ama şükür dişlerim o kadar olmadı. Demekki öncesinde deponuzda çok yokmuş. Squat düşünemiyorum bile. Onun yerine alaturka tuvaleti tercih ediyorum diyorum bu spor sana yeter
Ben her gun sabah oyleyimOf benimde sag elim uyusuyor ve şiş elimi kapatamıyorum
Yok sadece baş aşağı demedi doktor ,kanala girmiş dedi .Hatta son gittiğimde de sordum dedim ki bu bebek kanalda ya doğum yakın mı demek dedim .yok dedi doğum hakkında bir şey söyleyemeyiz, 1 günde bile her şey değişir pat diye dogurabilirsin dedi .Doğum pozisyonunu alması ile kanala girmesi aynı şey değil ama, benim ki de 32 de baş aşağı döndü ondan beri baş aşağı duruyordu ama kanala yeni girdi
Ah o ağrılar bende de var eğilince kalkmak aşırı zor geliyorrAnladım. Ben ilaclarimi duzgun kullandim da noldu bende de cok cok artmadi vallaahikalsiyum ve protein eksikligi sebebiyle dişlerimi kaybetmekten tedirginim. Zaten kemik agrim had safhada da. Mesela squat yapayim desem dizlerim sızlıyor
Hayırlı olsun,ne güzel bir şekilde olmuş.Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirli ugurlu olsun masalllah kac haftalik kac kg dogdu minisMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlı olsun canım.Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Grubumuzun ikizleri geliyoooorKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Ama ne güzel kontrole diye gidipKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Benimki bir ara yan taraftaydi ama yan aşağıydi, sonra baş aşağı oldu ve kanalda dedi doktor ama şunu da ekleyim, senin rahim ağzın uzun ve kapalı dedi .ayrıca sancı yok dedi .Benim bebek bildim bileli baş aşagı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?