- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.521
Ayy gözünüz aydın, Allah kolay dogumlar nasip etsin darısı günü gelmislerin başınaKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Merve resmen topiği okuyup üfledi bisey yaptı evrene mesaj yolladi durdu yeminleKiz doguruyonmuuuu
Topigin gülleri geliyor ikizzzlerrr geliyorr saglikla gelsinler annelerine kavussunlar bir an önce
Sen dogur bacim daha bu karilar +, - hesabi yapsinlar
Aynen 20 si dedi üzerime bile alindim dogurmayacagim varsa da dogururmuşum bi deBakalim 20 sinde neler olcak
Hay maşallah Allahım ne güzel hayirlı ugurlu olsun. Hoşgelmiş sefalar getirmiş minnak.Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Nasıl hem de nasil ihtiyarları cok iyi anladimAh o ağrılar bende de var eğilince kalkmak aşırı zor geliyorr
Kizzz öyle şey olur mu tutmayan bacaklarda nasıl geçilir diğer yatağa beni aldıkları yatakla geri getirdiler ameliyat girerken o yatakla girmiyosun ray sistemi var ordan geçiriyorlar çıkarken de aynı şekilde oluyor galiba biraz baygın gibiydim orasını hatırlamıyorum ama dediğim gibi öyle bir durum olmadı öğlen 2 de sezeryana alındım yürümek saat 10 buldu akşam olamaz öyle bişeyBenim hastaneme eşimin kuzeni hemşire olarak çalışıyo yeni girdi bugun konuştummm anlatttıda, ameliyattan çıktıkdan sonra odaya götürüyolar ya yatakdan yatağa geçişte hasta kendi geçiyomuş
Belimiz uyuşuk olmıcakmı nasıl geçicem orayı anlayamadım bi türlü
Doğum yapanlar sizin nasıl olmuştu öncekiler. Benim bildiğim çarşafla diğer yatağa yatırmıyolar mı
Etkilemiyor ,benimki kudurup duruyor ama sanci çok az çıkıyorGünaydın kızlar muayeneye geldim 2500 gr olmuş minnoşşimdi nst ye girdim ama kıpır kıpır tekmeliyor sonucu etkiler mi acaba
Sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini inşallah canım hayırlı haberlerleKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
ayy ben bile heyecanlandımmmKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla kucağına al bebislerini canim kolay doğumlar diliyorumKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Kuzuuu sen doğum mu yaptın spinali nerde aldın kiz şaşırdım şuanHii tabi tabi alsın onlar spinali de görürüm kötürüm mü degilmigercekden kötürüm olmuş gibi oluyor insan bir kaç saat.annem pijamami giydirmeye çalışıyor yatakda gelince bana diyorki azcik poponu kaldirsana giydiremiyorum kalkmıyor ki anne dedim o zaman aklı başına geldi
Rabbim sağlıcakla da büyütmeni nasip eylesin .Merhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne güzel bir Cuma vaktinde mucizelerine kavuşuyorsunKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Yok canim doğum yapmadımAyyy çok heyecanlı sağlıkla kucağına al bebislerini canim kolay doğumlar diliyorum
Kuzuuu sen doğum mu yaptın spinali nerde aldın kiz şaşırdım şuan
Yaa çok heyecanliKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Aaa o zaman tecrübeli sayılırsın sezeryan olsan bile sıkıntı yasamazsin canım ama hayırlısı tabi ki normal önceliğin olsunYok canim doğum yapmadımbu ilk doğumun olacak Allah izin verirse.10 kusur sene önce farklı bir ameliyat olmusdum o zaman spinal anestezi almisdim ordan biliyorum.
Hadi maşallah. Nasıl geçti doğum yaz hikayeni bize de moral olsunMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynen biliyorum şu an nasıl bişey o konuda içim rahatAaa o zaman tecrübeli sayılırsın sezeryan olsan bile sıkıntı yasamazsin canım ama hayırlısı tabi ki normal önceliğin olsun
Onlarında başına gelsin dediğin gibiHii tabi tabi alsın onlar spinali de görürüm kötürüm mü degilmigercekden kötürüm olmuş gibi oluyor insan bir kaç saat.annem pijamami giydirmeye çalışıyor yatakda gelince bana diyorki azcik poponu kaldirsana giydiremiyorum kalkmıyor ki anne dedim o zaman aklı başına geldi
Hayırlı olsun canım benim bebeğini kavuşmuşsunnnMerhaba kızlar ben gece aniden gelen suyumla bebişimi normal doğumla dünyaya getirdimNormalde 21 haziranda sezaryen günü almıştım o kadar güzel bir duygu ki 3 gündür toplasan 2 saat uyku uyumuş olmama rağmen iyi ki diyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bencede sanırım yeni ya ne iğnesi olduğunu bilmediği için öyle sanıyoKizzz öyle şey olur mu tutmayan bacaklarda nasıl geçilir diğer yatağa beni aldıkları yatakla geri getirdiler ameliyat girerken o yatakla girmiyosun ray sistemi var ordan geçiriyorlar çıkarken de aynı şekilde oluyor galiba biraz baygın gibiydim orasını hatırlamıyorum ama dediğim gibi öyle bir durum olmadı öğlen 2 de sezeryana alındım yürümek saat 10 buldu akşam olamaz öyle bişey
Burda okuduğumuz hiç anlamadan doğuranlar dan ol inşallah canımAynen biliyorum şu an nasıl bişey o konuda içim rahato zaman ağlaya ağlaya girmisdim ameliyata korkudan ne olcak ne gelcek başıma diye gençlikte var tabi bakalım canim şu anlık normal deniyor zaten ama şimdi onu bilmediğim için ondan da korkuyorum napcaz böyle bilmem
Ayyyyy hadi bakalım geliyo kızçelerKızlar 35+3 sezeryana giriyorum birazdan..dua edin ikizlerime..başları çok aşağı inmiş açılmak varmış..almam lazım dedi çünkü sezeryan geçmişim var..birden kontrole gelmiştim ani karar oldu heyecandanölcem..korkuyorum Allah'ım nolur güzel haberler vermeyi nasip etsin
Amin canım inşallahBurda okuduğumuz hiç anlamadan doğuranlar dan ol inşallah canımaynenn bende ağlayarak girmiştim bunda gene aglarim arkamda oğlum kalacak duygusallık her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?