Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy gözünüz aydın, Allah kolay dogumlar nasip etsin darısı günü gelmislerin başına

Kiz doguruyonmuuuu

Topigin gülleri geliyor ikizzzlerrr geliyorr saglikla gelsinler annelerine kavussunlar bir an önce

Sen dogur bacim daha bu karilar +, - hesabi yapsinlar
Merve resmen topiği okuyup üfledi bisey yaptı evrene mesaj yolladi durdu yeminle
Bakalim 20 sinde neler olcak
Aynen 20 si dedi üzerime bile alindim dogurmayacagim varsa da dogururmuşum bi de
Hay maşallah Allahım ne güzel hayirlı ugurlu olsun. Hoşgelmiş sefalar getirmiş minnak.
Ah o ağrılar bende de var eğilince kalkmak aşırı zor geliyorr
Nasıl hem de nasil ihtiyarları cok iyi anladim

Kizzz öyle şey olur mu tutmayan bacaklarda nasıl geçilir diğer yatağa beni aldıkları yatakla geri getirdiler ameliyat girerken o yatakla girmiyosun ray sistemi var ordan geçiriyorlar çıkarken de aynı şekilde oluyor galiba biraz baygın gibiydim orasını hatırlamıyorum ama dediğim gibi öyle bir durum olmadı öğlen 2 de sezeryana alındım yürümek saat 10 buldu akşam olamaz öyle bişey

Sağlıkla kucağına alırsın ikizlerini inşallah canım hayırlı haberlerle

ayy ben bile heyecanlandımmm
sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
güzel haberlerle gel

Ayyy çok heyecanlı sağlıkla kucağına al bebislerini canim kolay doğumlar diliyorum
Kuzuuu sen doğum mu yaptın spinali nerde aldın kiz şaşırdım şuan

Rabbim sağlıcakla da büyütmeni nasip eylesin .
Bizler de bu duyguyu yaşayalım inşAllah
Ne güzel bir Cuma vaktinde mucizelerine kavuşuyorsun
Bu mesajların hepsini sonradan göreceksin belki ama Rabbim bir ömür boyu onların kokusuyla beraber olmanı nasip eylesin
Sağlıkla sıhhatle kabuş inşAllah

Ayyy çok heyecanlı sağlıkla kucağına al bebislerini canim kolay doğumlar diliyorum

Kuzuuu sen doğum mu yaptın spinali nerde aldın kiz şaşırdım şuan
Yok canim doğum yapmadım bu ilk doğumun olacak Allah izin verirse.10 kusur sene önce farklı bir ameliyat olmusdum o zaman spinal anestezi almisdim ordan biliyorum.

Yaa çok heyecanli sağlıkla al kucağına insallah

Yok canim doğum yapmadım bu ilk doğumun olacak Allah izin verirse.10 kusur sene önce farklı bir ameliyat olmusdum o zaman spinal anestezi almisdim ordan biliyorum.
Aaa o zaman tecrübeli sayılırsın sezeryan olsan bile sıkıntı yasamazsin canım ama hayırlısı tabi ki normal önceliğin olsun

Hadi maşallah. Nasıl geçti doğum yaz hikayeni bize de moral olsun

Aaa o zaman tecrübeli sayılırsın sezeryan olsan bile sıkıntı yasamazsin canım ama hayırlısı tabi ki normal önceliğin olsun
Aynen biliyorum şu an nasıl bişey o konuda içim rahat o zaman ağlaya ağlaya girmisdim ameliyata korkudan ne olcak ne gelcek başıma diye gençlikte var tabi bakalım canim şu anlık normal deniyor zaten ama şimdi onu bilmediğim için ondan da korkuyorum napcaz böyle bilmem

Onlarında başına gelsin dediğin gibi deli ediyolar beni ya
Hayırlı olsun canım benim bebeğini kavuşmuşsunnn
Bencede sanırım yeni ya ne iğnesi olduğunu bilmediği için öyle sanıyo

Burda okuduğumuz hiç anlamadan doğuranlar dan ol inşallah canım aynenn bende ağlayarak girmiştim bunda gene aglarim arkamda oğlum kalacak duygusallık her daim

Ayyyyy hadi bakalım geliyo kızçeler

Burda okuduğumuz hiç anlamadan doğuranlar dan ol inşallah canım aynenn bende ağlayarak girmiştim bunda gene aglarim arkamda oğlum kalacak duygusallık her daim
Amin canım inşallah evet arkada bir minik olunca duygusallık daha farklı olur tabiki hepimiz kolay doğumlar geçirelim inşallah Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…