- 23 Ekim 2018
- 16.304
- 37.712
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.581
Senin nişan gelmeden neyin nişanı buTahmin et daha once bahsetmistim
Lüleburgazdalar evlerine yurtlarina bakmaya gittiler 3 eyluldede nişan var
Hic çevredekileri dinlemedim .ameliyatlı olursun ,agrin olur ,normali sağlıklı diyen bir ton kişi oldu ben sezaryene karar verdim .çünkü kimse beni benden iyi tanıyamaz.Günaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
3 al benceArkadaşlar ikincisi 1 tl kampanyası ile bez alayım diyorum baby turco ama 2 mi 3 mü numara alsam bilemedim siz ne dersiniz ?? Evde 224 adet 2 numara bez var . 1 numara az ama almak istemiyorum bitince 2 den devam ederim diyorum çok boy farkı yoktu 2 mi alsam direk 3 numaramı mı alsam ne dersiniz???
4 numara kullandım oğluma ben çok beğendim sızdırma olmamıştıBaby turco için aşırı sızdırıyo yazmış bir çok kişi.. ikincisi 1 ₺ diye de bu rezilliği çekmeye değmez almıcam galiba
Aynı durumdayım işte bnde yedim içtim yürüdüm, spor yaptım yok. Peki sezaryen için gün aldınız mı şimdi?Hic çevredekileri dinlemedim .ameliyatlı olursun ,agrin olur ,normali sağlıklı diyen bir ton kişi oldu ben sezaryene karar verdim .çünkü kimse beni benden iyi tanıyamaz.
Ben de senin yerinde olsam sezaryen olurum .Hem kilonun var ,nefes alıp vermek zor olabilir ,hem bebek bekleyebilir. Bak benim 39 oldu hala gelmedi .sancim bile yok yani .rahimde yumusama bile yok .bir ton ananas hurma yedim .beklesem dogmayacakti demekki .
İyice ölçüp tart bence riske de girme .Her acı geçer. Zaten acısız doğum yok diye düşünüyorum
Ben bekleyip riske girmezdim. Sonuçta Dr önerisi sezaryen. Cevredekiler isterse kendi doğumlarında normal doğumu bekleyebilir. Bebeğin kilosu da iyi sonuçtaGünaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
Benim tembel beybim de öyleBenimki hareketsiz ya dra gitmeye utaniyorum artik
Konusulanlardan iki gün diye hatırlıyorum. Ama sizin bebek zaten genelde de çok kipirtili değildi sanki. Üzerine yatıyorum, meyve suyu içip sola yatıyorum. O zaman hareket oluyor şükürCiğer geliştirici sonrası bebek hareketi ne zaman normale döndü kizlar.. aşırı hareketsiz korkuyorum ya insan bir şey oldu sanıyor
Her bez için öyle diyolar aslındaaa,bende almadan önce araştırdım bezleri sleepy aldım, bence bu durum bebekden beebeğe göre değişiyooo bazılarıda yarıyo bazılarına yaramıyoBaby turco için aşırı sızdırıyo yazmış bir çok kişi.. ikincisi 1 ₺ diye de bu rezilliği çekmeye değmez almıcam galiba
Ben doktora goturmedim ama bizde aynı durumdayız@nilozgul canımmm arada atlayarak okuyabiliyorum mesajına denk geldim...
Bizde de sarılık başladı 3. Gün kontrolünde söyledi doktor.
Kan değerimizi 2 -3 güne 1 ölçtürüyoruz.
Benimki de kesinlikle çok zor uyanıyor altını değiştirip hafif soğuk suya değmiş ıslak pamukla tampon yapıyorum uyansa da birkaç dakika uyanık kalıp tekrar uyuyor.
Gün içinde kendi iradesiyle uyanması yok denecek kadar az.
Pompa alıp sütünü şırınga ile ya da kaşık biberonla verebilirsin
(bana iki doktor da biberonu ısrarla aldırmadı)
Ben 3 saate 1 mama, saate 1 de meme ya da anne sütü veriyorum.
Şırınga ile daha çabuk içiyor kaşık biberonla 30 ml bitmesi 1 saati buluyor maalesef uyanmadığı için...
Evin içinde sürekli alarm çalıyor sürekli çiş kaka mama süt not alıyorum unutmamak için
İnşallah biran önce değerleri düşer de rahatlarız
Bence doktoruna güven, sezeryan olmak benimde tercih ettiğim bir durum değil ama senin gibi bebek gelmezse daha fazla riske atamam. Sen ve eşin oturun iyice düşünün, sonuçta ikinizin kararı. Ameliyat olmaktan korkuyorsan çevremden gördüğüm kadarıyla artık çok hızlı ilerliyor iyileşme süreci korkma. Allah sağlıkla kucağına almayı, güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinGünaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
Israrla daha biberon için çok erken diyorlar.Ben doktora goturmedim ama bizde aynı durumdayızyarın sağlık ocağı randevumuz var artık duruma göre yarın doktora da götürürüm. Bende emzirmeyi bırakıp biberona döndüm ne kadar emdigini görmek için. Doktor neden biberon onermedi
Günaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
Iki normal doğum yaptım ve yine normal doğum bekliyorum. Ama doktor sezeryan tavsiye etseydi bu sefer beklemez girerdim sezeryana. Hem senin kilon çok büyük etken. Ama ben sezeryan için bile olsa doğumun kendi başlamasını isterdim.Günaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
6dan beri emzirme mesaisindeyim.baska turlu telefona bakmak zor
Doktorunun mesleki görüşüne sonsuz saygilarimla birlikte, benim görüştüğüm doğal dogum taraftarı doktorların kesinlikle katılmayacağı görüşleri var.Günaydın kızlar bişi danışcam size. 39+0 olduk bugün. Dün kontrole gittim nst çekimine. Atışları normal dedi istersen normal doğumu bekleyebilirsin sonucun iyi dedi ama bnm önerim yine sezaryen dedi. (104 kg) kilolu olduğum için hemde tedavi gebelik olduğu için pek sıcak bakmıyor. Belki 2. Çocuğun olmayabilir de dedi. Beklersen de şu şartlarda 10 gün bekler 41 e doğru gider dedi. Ama kordon dolanır mı kakasını yer mi bilemem dedi. İkiside zor dedi. Bnde çok kararsız kaldım. Bebişte en son 3700 grama yakın çıkmıştı. Bekledikçe de hem bnm hem bebişin kilosu artacak. Sizce ne yapmalıyım. Çevremdekiler beklle normali diyor. Bn ise çok araftayım... Ve bu durum da beni çok geriyor...
Gece boyunca uyuyup uyandım. Ama benim rutinim bu hale geldi maalesef. Bebek hala çok hareketli. Benim doğumuma var daha. Senin az kalmış. Ben biraz da ona güvenerek hastaneden ayrıldım. İnşallah sorunsuz ve minimum acıyla bebeklerimizi doğururuzEvet 38+5im şuan sanırım, gelse fena olmaz
Doktoruma pek biz müdahale eder miyiz gelişine dedim 40olduğunda ederiz tabi dedi
Ah bende neredeyse aynı durumdayım seni merak ettim gecen nasıl geçiyor?
Benim sancılı. Pek uyuyamadım bebişin hareketlerini de takip ediyorum falan stres oldum biraz sanırım keşke kalsaydım dedim
Mesajlarıma bakamadım ne zaman yazmıştım ama ben 2 gün boyunca yoğun bel ve kasık ağrısı yaşadım, hala daha var kasık ağrım ara ara belime vuruyor bebeğin Ka alda ilerlemesi sebep oluyor dedi ebemiz. Bu iyi bir şey elbette. Bir de tabi sancı çıkıyor ara ara. Doğum başladı mı bilemiyorum ama yoğun yaşadığım belirti buydu ve akşamdan beri de sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?