Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Neden emzırmeyı bıraktım canim?
Emerken yutkunduklarında anlıyorsun zaten sütün durumunu . Bence ikisini birden yürüt
Yoksa zorlanırsın
Memeyi bırakabilir

Y Yolcu4069 Aynen öyle ATPaz'ın dediği gibi bence de. Bekleyebilirsin problem yok deyip peşinden 2. Çocuğun olmayabilir ne alaka.

Ben senin yerinde olsam kendime birkaç gün süre tanır ve elimden geleni yapardım doğumu başlatabilmek adına. Hem kendine zaman tanımış olur hem de daha sakin kafayla oluruna bakarsın. Zaten nasipte ne varsa o olacak. Boş yere stres yapmazsan sonrasında normal yada sezeryanı kabullenmek de daha kolay gelir.

Günaydın ağrılı bir sabahtan merhaba kizlar gece sutekli sirt ustu donup bacaklarimi acinca olusan agriyla uyaniyorum cati agrisi mi oluyor bu kasiklarimin alt kisminde pelvis denen yerde oluyor ozellikle bacaklarimi iki yana yatirdigimda kemiklerimi kiriyorlar gibi agriyor

Ben bekleyip riske girmezdim. Sonuçta Dr önerisi sezaryen. Cevredekiler isterse kendi doğumlarında normal doğumu bekleyebilir. Bebeğin kilosu da iyi sonuçta hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim kızlar. Kiminizi etiketlwyemedim bile. Cevaplarınız onure etti. Şöyle düşününce herkes haklı. Bir nebze içim rahatladı. Allah razı olsun..

Merhaba canım benim doğumun temmuz sonlarina dogruydu zaten. Sezaryen olucagi belli olduğu için doktor 22 temmuz gibi dedi hala bekliyorum evde sıcakta oturuyorum böyle:)
Bana da 20 Temmuz gibi falan demişti ama sanırım bi tık önden gelecek .
Sen bugün kaç + sın ?

Evet tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Laparoskopi izlerinde keloid oluştu. O yüzden kötü duruyor.

Sen normal dogurabilecegine inanıyorsan bekle ama içinde. Beklemek geçmiyorsa bebeginide tehlikeye atmak istemiyorum dersen haftan iyi cocugun Kilosu da iyi sezaryanda olabilirsin

Ayyy ne güzelmkucağında ama şimdiiii, sanırım bi müddet hala karnımızdaymışız gibi hisseddicez
Sabah 6dan beri emzirme mesaiside korkutmadı değil beni allah sana bol enerji versin arada güncelle durumu nasılsın iyimisiniz diye

Çatı ağrısı tam olarak bu sonlara doğru şiddeti artıyor. Ne zaman gideceksin kontrole?

Merhaba canım benim doğumun temmuz sonlarina dogruydu zaten. Sezaryen olucagi belli olduğu için doktor 22 temmuz gibi dedi hala bekliyorum evde sıcakta oturuyorum böyle:)
Aaa 22 temmuz yazıyım ozman listeye sezeryansa olsun bizde bekliyozzz zaman geçiriyoz burda sende arada yazzz

6 dan beriyse iyi bide bunun tüm gece emip gündüz uyanmayan versiyonu oluyor

Çatı ağrısı tam olarak bu sonlara doğru şiddeti artıyor. Ne zaman gideceksin kontrole?
Gidemiyorum evren gitmemi istemiyor ben etlige gidiyorum normalde zubeyde hanima pursaklarda oturuyorum uzak bana esim izin alamamis babam da haberci kastamonuya sel bolgesine gitmis is icin dolmuş otobus cok zor oluyor benim icin mecbur yarina kalicak

Heyecanlıyım. Doktorum burdayken Doğurayım bari
Hadi doğur zincirimizi başlat
Ay çok heyecanlıyım bi hastane ve doğum serüveni başlasa hemen yazıcam, ben öyle kızlar şöyle şöyle böyle böyle doğurdum yazmam

Doğuruyoooruuuuuuuummmmmmmmfalan yazarım
Ben de öyle giderim bence doğuma o kadar vaktimiz olacak
Günaydın herkese. Bugünde doğurmadik çok şükür @ssevilll durumun nedir? Nasıl oldun?
Aynen bu şekilde giriş yapacaktım ben de çok şükür allahımm
Ben bağırdım valla .
Çok şiddetli , 1 dk sürse bayılırdım heralde..
Acaba kanala mı giriyor neyin belirtisi ola ki ?
Rahim yumuşuyo çatı genişliyor bebek de kanala girmeye çalışıyor olabilir benim bayadır oluyor o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…