- 29 Ekim 2021
- 349
- 738
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #69.641
Banada dusmemis dediler 2 gun once kardesimin istemesi vardi bendede yok nisan leke falan sancilarim var ama duzensz bir turlu duzene giremedi sezeryanada raziyim ben bi dogursam sag salim nasil oldugu onemsiz
Banada dusmemis dediler 2 gun once kardesimin istemesi vardi bendede yok nisan leke falan sancilarim var ama duzensz bir turlu duzene giremedi sezeryanada raziyim ben bi dogursam sag salim nasil oldugu onemsiz
Selamun aleykum kizlar herkesin güzel mesajlarini okudum hepinizden Allah razi olsun doğum yapanlar saglikli guzel gunelrde buyutsun yapacak olanlar bir cirpida sorunsuz kurtulsun insAllah
Şuan yürümek için kalktm yaziyorum sürecim biraz sarpa sardi gündüz 4 te yatis yapacaklardi daha erken alicaz erken gel diye aradilar geldik yatis yapildi damar yolu vs acildi ama benden once acil hasta olunca ben 5 bucuk altiya kaldim ameliyatta bebegimi gordukten sonra sakinlestirici istedim yaptk dediler ama asla yaptiklarni dusunmuyorum cnku bi tık bile sersemlemedim busefer tüm sürece dahil oldum ve hatirliyorum.. bebegim saglikla dogdu 2 gün once usgde 3150 gr 49 cm cikan bebis 51 cm 2850 gr dogdu beb odama ciktim karnimada bastilar alttanda parmakladilar kum torbasida koydular ilk dogumumla alakasi asla yoktu ayni hastane olmasina ragmen .. ve doktot yeme icmeyi sabah 9 da kes demesine ragmen garanti olsun diye aksamdan yemeyi icmeyi kestim ama bu bana kotu bir sekilde döndü.. sondama idrar gelmedi kucuk tuvalet akisi olmadi cok su icmeme serum yememe ragmen dogumdan iki saat sonra yurumem gerekirken 6-7 saat sonra yurumeye basldim (sonda xikmadan yurutmuyorlarmis ve belli bir seviye ustune cikmasi lazimmis idrarin) o surec korkuttu beni yoksa bir skntimi var diye ama atlaatim cok sukur suan geriye kalan bol bol yurumek ve buyuk tuvaletmerak ettiginiz baska birsey varsa sorablrsnz
Benim bebegim dogumdan snra bir kat giydi ve yeterli oldu suanlik elleri ayaklri sicak usumuyor hatta ara ara ustunu ortmeden yatiriyoruz iki kere kakasini yapti mama vermediler meme emiyor süt degil kolostrommu ne sari bisi geliyor ama cok az az bunun yetrli olacgni soylediler henuz idrar yaptgni gozlemlemedik ama hemsire yapmstr kakasina karsmistr dedi hepinizi seviyorum ve dua ettim Allahim kolay dogumlar nasip etsin
İcimizde kalicak bu cocuklar vallahi kalicaklar ben diyorum bari askere gidene kadar dursun masrafi az olurSancım da yok ne olacak böyle bilmiyorum
Ne guzel ya maşallahCanım ben sancının uzun süresini evde geçirdim suyum gelince hastaneye gittik 2,5 saat içinde doğurdum epidural istedim cumartesi günü olduğu için anestezi uzmanı gelmesi gerekiyor uzun sürer dediler sen o zamana kadar doğurursun dediler ikinci doğum daha kolay dediler gerçekten de öyle oldu 2,5 saatte doğurdum epiduralsiz olması çok iyi oldu ilkini epidural ile doğurdum yine de son anda sancı verdiler sonrası bel ağrım çok olmuştu şimdi epiduralsiz daha iyi hissettim hemen kalkıp yürüdüm bir sorun olmadı
YouTube’ta Elçin Demirel videolarına bi bak istersenOnu yapiyorum da etkilemiyor herlde bir degisilik yok
Sicak suyu beline ver bol bol gevşetirNe diyorsun yani sicak suya oturayimmi merdiven inip cikmak deniyorum ama 6. Kat benm ev olduruyor beni nefesim yetmiyor kalbim carpinti yapiyor hemen
Benim oglum da sabah 9 da suyum gelmisti sancılar aksam 20:30 da baslamıstı iki saat icinde dogduNe guzel ya maşallah
Bende ilk bebegimi epidralli dogurdum bunuda oyle istiyorum suyum falan gelirse gec kalinirsa diye korkuyorum , ama sen kolay ve guzel bi dogum yapmissin darisida bizlere insallah
Sonrasi vakum malumBenim oglum da sabah 9 da suyum gelmisti sancılar aksam 20:30 da baslamıstı iki saat icinde dogdu
Canım 7 temmuzda olucak kısmetse doğum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahHeee kız kardeşin için kaçırmışım orayı
Her doğum benzemiyor sanıyorum birbirineeee , biraz zorlu bi sürec geçirmişsin anlaşılannnnAma bebişin yanında unutup gidersin artık çık hastanedende Sağlıklı sıhatlı olun yeter
Ayyy bizi habersiz bırakma giderken gittikden sonra oldukdan sonra hepsibi bekliyoruz
Bebeğinin maşallahı varda senin neyin var Neden noldu da öyle dedinn
Bizde de yüzde biraz var. Bugün biberonla verdim sütü biraz toparlarsa emizrmeyi deniycem. Yarın doktora götürürüm diye düşündüm şimdilik kendim takip edeyim inşallah çabuk atlatiriz hepimizIsrarla daha biberon için çok erken diyorlar.
Memeden vazgeçerse dönmesi çok zor olurmuş.
Bu çocuğun emmesi ve süt kanallarının bebeğe göre adapte olması gerek diyorlar.
Biberon içine sinmezse kaşık biberon alabilirsin ben dün aldım şırıngaya göre daha kontrollü verebiliyorum.
Bizde önce tende çok belli belirsiz sararma sonra gözde sararma oldu şimdi vücudunda epey belirgin bir sararma var
sıkı doktor takibiyle ilerliyoruz bakalım
sende gecikmeden doktoruna göster canım biran önce kan değerine bakıp yönlendirme yapsınlar
EmemiyorNeden emzırmeyı bıraktım canim?
Emerken yutkunduklarında anlıyorsun zaten sütün durumunu . Bence ikisini birden yürüt
Yoksa zorlanırsın
Memeyi bırakabilir
Benim dr da 20 temmuz dedi ama ben 22 istiyorum bakalım o gün gelsin anlaşıcazMerhaba canım benim doğumun temmuz sonlarina dogruydu zaten. Sezaryen olucagi belli olduğu için doktor 22 temmuz gibi dedi hala bekliyorum evde sıcakta oturuyorum böyle:)
Sıcak suyla duş al bol bol. Direk oturma bence.Ne diyorsun yani sicak suya oturayimmi merdiven inip cikmak deniyorum ama 6. Kat benm ev olduruyor beni nefesim yetmiyor kalbim carpinti yapiyor hemen
Göğsün sert ondan mı alamıyor ?Ememiyorçok yorgun ve doydumu emin olamadım dün gece sagip verdim sabah da sagdigimden verdim. Birazdan deniycem tekrwr emzirmeyi
Aslan burcu olsun madem o kadar duracakBenim dr da 20 temmuz dedi ama ben 22 istiyorum bakalım o gün gelsin anlaşıcaz
Ah kuzum emzir bol bol kulagından uyar uyanması icin oglumda oyle yapıyordu ebeBizde de yüzde biraz var. Bugün biberonla verdim sütü biraz toparlarsa emizrmeyi deniycem. Yarın doktora götürürüm diye düşündüm şimdilik kendim takip edeyim inşallah çabuk atlatiriz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?