Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allahım analı babalı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Maşallah nazar değmesin. Hayırlı olsun gözün aydın canim

Ne guzel ya maşallah
Bende ilk bebegimi epidralli dogurdum bunuda oyle istiyorum suyum falan gelirse gec kalinirsa diye korkuyorum , ama sen kolay ve guzel bi dogum yapmissin darisida bizlere insallah

Ne guzel ya maşallah
Bende ilk bebegimi epidralli dogurdum bunuda oyle istiyorum suyum falan gelirse gec kalinirsa diye korkuyorum , ama sen kolay ve guzel bi dogum yapmissin darisida bizlere insallah
Benim oglum da sabah 9 da suyum gelmisti sancılar aksam 20:30 da baslamıstı iki saat icinde dogdu

Canım 7 temmuzda olucak kısmetse doğum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Bizde de yüzde biraz var. Bugün biberonla verdim sütü biraz toparlarsa emizrmeyi deniycem. Yarın doktora götürürüm diye düşündüm şimdilik kendim takip edeyim inşallah çabuk atlatiriz hepimiz

Neden emzırmeyı bıraktım canim?
Emerken yutkunduklarında anlıyorsun zaten sütün durumunu . Bence ikisini birden yürüt
Yoksa zorlanırsın
Memeyi bırakabilir
Ememiyor çok yorgun ve doydumu emin olamadım dün gece sagip verdim sabah da sagdigimden verdim. Birazdan deniycem tekrwr emzirmeyi

yildizsavascisi G gocmenkizi_35 E c e kızlar doktorumla görüştüm oksoparı doğumdan 1 gün önce bırakacaksın dedi şimdi içim rahatladı şükür ayrıca doğumdan sonra belli bir süre daha iğne kullanmaya devam edecekmişim. Sizinkiler doğumdan sonra kullandıracaklar mı bana da bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Merhaba canım benim doğumun temmuz sonlarina dogruydu zaten. Sezaryen olucagi belli olduğu için doktor 22 temmuz gibi dedi hala bekliyorum evde sıcakta oturuyorum böyle:)
Benim dr da 20 temmuz dedi ama ben 22 istiyorum bakalım o gün gelsin anlaşıcaz

Ememiyor çok yorgun ve doydumu emin olamadım dün gece sagip verdim sabah da sagdigimden verdim. Birazdan deniycem tekrwr emzirmeyi
Göğsün sert ondan mı alamıyor ?
Göğsün sertse önce sağ, sonra saydığım göğsü dene . Biraz çabalasın
Ondan sonra sağdığın sütü ver

Bizde de yüzde biraz var. Bugün biberonla verdim sütü biraz toparlarsa emizrmeyi deniycem. Yarın doktora götürürüm diye düşündüm şimdilik kendim takip edeyim inşallah çabuk atlatiriz hepimiz
Ah kuzum emzir bol bol kulagından uyar uyanması icin oglumda oyle yapıyordu ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…