- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.981
Ay sorma ya saglk olsun artk ne diyim bunada sukur büzsede dikmeye tenezül etmiş saolsunBenim arkadaşın da ilk doğum özeldeydi 2 kişi birden dikmişler bir taraf geniş bir tarafı dar bir garip olmuş ikincide devlete gitmiş dr tekrar tekrar bakmış dikiş yerine bişey dememiş içinden kim bilir neler dedi
Sen yavaşlamayı farkettin mi?Kızlar beni yatırdılar hastanedeyim bu gece kalıyorum burada. Nst de sancılarım biraz fazla çıktı birde bebek hareketlerinde yavaşlama var.. iyiye giderse yarın akşam çıkacağım, kötüleşirse sezeryan olabilirim..
Gaz icinde bagirsakta dolaniyor patliyor gbi oluyor hatta ama disari cikmiyor hatta boyle bisimi bende bu hamileyken oluyorfu suan yokta benzerimi diye soruyorm rahatszmi ediyorSezeryan olanlara soracağım ama insallah anlatabilirimtuvaletimi yaoarken acayip bir gaz sancısına benzer bısıler oluyor alttan bana. Yani nasıl anlatsam ki...
Ağrı gibi degil sancı gibi bişi. Gaz sancısı gibi. Hanı yolculuk yaparsın cok uzun süre ve tuvaletini yaparken aşırı gaz olur.
Mesela büyük tuvaletimi yaparken aşırı gaz oluyor sanki içimde . Ama gaz cıkmıyor
İçten oluyor bısıler. Yaoarken kıvranıyorsun
Öff maalesef anlatamıyorum
Allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun insAllahKızlar beni yatırdılar hastanedeyim bu gece kalıyorum burada. Nst de sancılarım biraz fazla çıktı birde bebek hareketlerinde yavaşlama var.. iyiye giderse yarın akşam çıkacağım, kötüleşirse sezeryan olabilirim..
Ben bir gece sonra iyi hissettgm icin cktm canim istersen ikide kalabrlsn ama hastne bogdu resmen beni bian once cikmak istedimkızlar sezaryen olunca kesin 2 gece mi kalınıyor hastanede ,yoksa duruma göre değişiyor mu?
Tuvaletimı yapacagım zaman aşırı rahatsız ediyor. Sanki kazığa oturmuşum gibi o andaGaz icinde bagirsakta dolaniyor patliyor gbi oluyor hatta ama disari cikmiyor hatta boyle bisimi bende bu hamileyken oluyorfu suan yokta benzerimi diye soruyorm rahatszmi ediyor
2 gece kaldım .kızlar sezaryen olunca kesin 2 gece mi kalınıyor hastanede ,yoksa duruma göre değişiyor mu?
Plesanta arkada demişti en son bana. Bu mu uygun olanı pekiCanım benim de plesanta önde ama bu normale engel değil ki? Acaba aşağıda mı?
Tam anlayamadim cidden ama insAllah bir sorun yokturTuvaletimı yapacagım zaman aşırı rahatsız ediyor. Sanki kazığa oturmuşum gibi o anda
Ona benzer bisi evet .
Yanı enteresan bir gaz sancısı gibi. Ama gaz cıkmıyor .Tam anlayamadim cidden ama insAllah bir sorun yoktur
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahKızlar beni yatırdılar hastanedeyim bu gece kalıyorum burada. Nst de sancılarım biraz fazla çıktı birde bebek hareketlerinde yavaşlama var.. iyiye giderse yarın akşam çıkacağım, kötüleşirse sezeryan olabilirim..
Rennie tablet gerçekten kurtarıcı. Benim hala yanıyor ve çok mutluyum. Çünkü bebek hala yukarıda demekmis bu. Tabii insKızlar bu mide yanmaları için ne yapıyorsunuz çıldırcam gece gündüz sürekli yanıyor uykumdan uyandırıyor resmen istifra edecek gibi oluyorum gaviskon mu alsam
Evett canımm sezeryan, cumartesi son kontrole çağırdı bakalm bzmkide sürpriz yapıp sancı falan cıkmazsa her nst ye girdiğimde korkuyrm artık burdakileri okudukçaPazartesi sezeryanmi olcan canim
Aa olur mu öyle şeyKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Hangi hap o bende alayım bıktım vallaİlk gebelikte rennie şurup almıştım. Bunda da rennie ile devam ettim artık kesmeyince doktor hap verdi yanma bir daha asla olmadı. Doğumdan sonra hapı kesmiştim yanmalar geri döndü mahvoldum. Artık şurup asla kesmiyor. Dün doktora sordum hapa devam edebilirsin dedi
Ben anladım olayıSezeryan olanlara soracağım ama insallah anlatabilirimtuvaletimi yaoarken acayip bir gaz sancısına benzer bısıler oluyor alttan bana. Yani nasıl anlatsam ki...
Ağrı gibi degil sancı gibi bişi. Gaz sancısı gibi. Hanı yolculuk yaparsın cok uzun süre ve tuvaletini yaparken aşırı gaz olur.
Mesela büyük tuvaletimi yaparken aşırı gaz oluyor sanki içimde . Ama gaz cıkmıyor
İçten oluyor bısıler. Yaoarken kıvranıyorsun
Öff maalesef anlatamıyorum
Aman hayırlısıyla atlattığımıza bakıcaz artıkAy sorma ya saglk olsun artk ne diyim bunada sukur büzsede dikmeye tenezül etmiş saolsun
Nst den korkar oldumEvett canımm sezeryan, cumartesi son kontrole çağırdı bakalm bzmkide sürpriz yapıp sancı falan cıkmazsa her nst ye girdiğimde korkuyrm artık burdakileri okudukça
Benimki yukarıda zaten cnm normalde midemin olduğu yerde poposunu sallıyorRennie tablet gerçekten kurtarıcı. Benim hala yanıyor ve çok mutluyum. Çünkü bebek hala yukarıda demekmis bu. Tabii ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?