Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay sorma ya saglk olsun artk ne diyim bunada sukur büzsede dikmeye tenezül etmiş saolsun

Sen yavaşlamayı farkettin mi?
Benim bebiş de bugün çok sakin. Arada oluyor böyle ama korkmam gerekiyor mu bilmiyorum

Gaz icinde bagirsakta dolaniyor patliyor gbi oluyor hatta ama disari cikmiyor hatta boyle bisimi bende bu hamileyken oluyorfu suan yokta benzerimi diye soruyorm rahatszmi ediyor

Allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi olsun insAllah

Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Aa olur mu öyle şey Allah in izniyle kritik süreçler geçti artik. Sonuçta doğumu başlatan da Dr. Size göz göre göre riske atmaz

Hangi hap o bende alayım bıktım valla

Ben anladım olayı sanki üşütme ya da yere oturup soğuktan etkilenme olabilir. Aklıma gelenler bunlar.

Bu arada laf karıştı doğumlar vs derken senin tatlis kızının fotosu kaynadı o ne öyle , o neeee upuzun ömrü olsun sağlıkla

Evett canımm sezeryan, cumartesi son kontrole çağırdı bakalm bzmkide sürpriz yapıp sancı falan cıkmazsa her nst ye girdiğimde korkuyrm artık burdakileri okudukça
Nst den korkar oldum hatta kontrole diye gidip dogurmaktan
Ama şöyle olabilir: açılma olmuş, sancı varmış ama ben gidince öğrenmiştim. Anlamamıştım. Gider gitmez de pıt demiş, doğmuş nasıl da güzel

Rennie tablet gerçekten kurtarıcı. Benim hala yanıyor ve çok mutluyum. Çünkü bebek hala yukarıda demekmis bu. Tabii ins
Benimki yukarıda zaten cnm normalde midemin olduğu yerde poposunu sallıyor kafası da bi sağda bi solda takılıyor öyle kanalda falan da değil beklesin bayramdan sonrayı.
Saçla alakası var mı bilmem benim bebeler çok saçlı oluyorlar ondan da olabilir ama rennie bende işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…