- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.961
Canım 37 haftadan sonra tam gelismis olarak kabul ediliyo bebekler zaten. Dusunme oyle doktorlara guven bebegini dusunKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Yanlış düşünüyorsun bence. Doktor en iyisini bilir.Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Sakin morelini boyle bozma doktoruna guvendigini soyluyorsun bence oda oluru olmasa erken almaz ben kendi agzmla istedim almamisti doktorm cok erken diye bir bildigi vardir bence hem acilmanda varmis dua et morelini yuksek tutKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Yav cama çık demiyorum tabi de biraz yaygara yapması şart baksana hayat memat meselesi oldu yaniTövbeeee. Kiz bu nasıl akıl vermek. Zaten ağrıdan nevri dönmüş.
Canım bazı durumlardan o da öyle karar vermiştir millet keyfi aldırıyor senin haftanda hiç üzülme büyüdü yeteri kadar hem dışarıda daha hızlı büyüyorlarKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Sabahları mide koruyucu alıyorm o bana baya iyi geldiO işe yaramadı
Benim arkadaşın da ilk doğum özeldeydi 2 kişi birden dikmişler bir taraf geniş bir tarafı dar bir garip olmuş ikincide devlete gitmiş dr tekrar tekrar bakmış dikiş yerine bişey dememiş içinden kim bilir neler dediBenim hastane ucuzlukta bir numaraydi paçozluktada bir numara cikti ben nerden bileyim boyle olacak 5 sene onceyle smdi bir degilmis cok sular akms cok sey degismis devlette yapmama sebebim kotu dikerler kotu goruntu olur diyeydi dün dus aldm bandaji actm ve ne goreyim bildgnz un torbasi gbi buzmusler beniay guluyorum artk napim canlari cehenneme cidden .. paramla rezil oldum devlette stajerler dikse daha ozenli olurdu abartisiz büzük büzük olms dikisimin baslari umarim oyle kalmaz annem diyorki doktora gidince sitemini dile getir anne diyorum getirsem ne olacak yat baştanmi dikeyim diycek rezüllükler silsilesi yasadim kizlar anlatsam roman olur film olur canimi kurtardigima sukrediyorum suan
Cnm doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok. Güvenemesen daha büyük sıkıntı olsa vicdan azabından mahvolursun. 37+1 de doğdu 2500 kilo ama inan ne küvözlük bir durum oldu ne bi şey sağlıklıydı çok şükür. Arkadaş 39larda 4 kilo doğurdu küvöze alındı. Yani bu iş ona bakmıyor için rahat olsun. BÖyle kendini strese sokma sütün etkilenmesinKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Bende 37+3 de doğum yapacağım doktoruna güven. İlk bayramdan önce olsun dediğim de kabul etmemişti bu kontrolde kendisi teklif etti.Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
İlk gebelikte rennie şurup almıştım. Bunda da rennie ile devam ettim artık kesmeyince doktor hap verdi yanma bir daha asla olmadı. Doğumdan sonra hapı kesmiştim yanmalar geri döndü mahvoldum. Artık şurup asla kesmiyor. Dün doktora sordum hapa devam edebilirsin dediKızlar bu mide yanmaları için ne yapıyorsunuz çıldırcam gece gündüz sürekli yanıyor uykumdan uyandırıyor resmen istifra edecek gibi oluyorum gaviskon mu alsam
Günlerimiz aynıydı beklerseler dogumlar da aynı gün olcak bende pazartesi sabah inşallah şaka maka dogurduk doğuramadık derken geldi zamanCanim vallahi topun agzindayiz bekliyoz simdilik
Pazartesi hastaneye yaticam suni verilcek sonra epidural alcam insallah
O zaman benim haptan al rabizaO işe yaramadı
Bir zahmet sen nasıl bayramı vekleyevektin hiç birimiz anlamamistik zaten.Bende 37+3 de doğum yapacağım doktoruna güven. İlk bayramdan önce olsun dediğim de kabul etmemişti bu kontrolde kendisi teklif etti.
Ayy hadi rabbim rast getirsin gercejten kolay degil melekte sende duamdasinizHelloooo
Bğ doğurdum diyemeyen ben yine güncelleme yapmaya geldim. Sıcak banyo egzersiz squat vs 4 cm olduk sonunda. Sanırım biraz daha ilerleme olunca epidural olabileceğim oldukça sancım var çok dermansız kaldım artık.
Bugün olacak bu iş inanıyorum dedi ay gerçekten olsun ama artık bebek kokusuna ihtiyacım var. Bide hormonların tavan yaptı sanırım durup durup ağlıyorum bunu yaşayan var mı? Sabah kızım geldi gitti giderken ağladım tutamadım kendimi oda üzüldü kıyamam
Canım önce Allaha sonra doktorumuza emanetiz. Böyle düşünüp kendini üzme bence. Doktorun da vardır bir bildiği. Bebeğine kavuşacağın ana odaklanKizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Pazartesi sezeryanmi olcan canimGünlerimiz aynıydı beklerseler dogumlar da aynı gün olcak bende pazartesi sabah inşallah şaka maka dogurduk doğuramadık derken geldi zamanhayrlsyla inşallah
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canim insallah iyiye gider,değilse de haftan iyi yani gelişim olarakKızlar beni yatırdılar hastanedeyim bu gece kalıyorum burada. Nst de sancılarım biraz fazla çıktı birde bebek hareketlerinde yavaşlama var.. iyiye giderse yarın akşam çıkacağım, kötüleşirse sezeryan olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?