Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Canım 37 haftadan sonra tam gelismis olarak kabul ediliyo bebekler zaten. Dusunme oyle doktorlara guven bebegini dusun

Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Sakin morelini boyle bozma doktoruna guvendigini soyluyorsun bence oda oluru olmasa erken almaz ben kendi agzmla istedim almamisti doktorm cok erken diye bir bildigi vardir bence hem acilmanda varmis dua et morelini yuksek tut

Canım bazı durumlardan o da öyle karar vermiştir millet keyfi aldırıyor senin haftanda hiç üzülme büyüdü yeteri kadar hem dışarıda daha hızlı büyüyorlar

Benim arkadaşın da ilk doğum özeldeydi 2 kişi birden dikmişler bir taraf geniş bir tarafı dar bir garip olmuş ikincide devlete gitmiş dr tekrar tekrar bakmış dikiş yerine bişey dememiş içinden kim bilir neler dedi

Cnm doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok. Güvenemesen daha büyük sıkıntı olsa vicdan azabından mahvolursun. 37+1 de doğdu 2500 kilo ama inan ne küvözlük bir durum oldu ne bi şey sağlıklıydı çok şükür. Arkadaş 39larda 4 kilo doğurdu küvöze alındı. Yani bu iş ona bakmıyor için rahat olsun. BÖyle kendini strese sokma sütün etkilenmesin

Bende 37+3 de doğum yapacağım doktoruna güven. İlk bayramdan önce olsun dediğim de kabul etmemişti bu kontrolde kendisi teklif etti.

Kızlar bu mide yanmaları için ne yapıyorsunuz çıldırcam gece gündüz sürekli yanıyor uykumdan uyandırıyor resmen istifra edecek gibi oluyorum gaviskon mu alsam
İlk gebelikte rennie şurup almıştım. Bunda da rennie ile devam ettim artık kesmeyince doktor hap verdi yanma bir daha asla olmadı. Doğumdan sonra hapı kesmiştim yanmalar geri döndü mahvoldum. Artık şurup asla kesmiyor. Dün doktora sordum hapa devam edebilirsin dedi

Ayy hadi rabbim rast getirsin gercejten kolay degil melekte sende duamdasiniz

Canım önce Allaha sonra doktorumuza emanetiz. Böyle düşünüp kendini üzme bence. Doktorun da vardır bir bildiği. Bebeğine kavuşacağın ana odaklan

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canim insallah iyiye gider,değilse de haftan iyi yani gelişim olarak

Sezeryan olanlara soracağım ama insallah anlatabilirim tuvaletimi yaoarken acayip bir gaz sancısına benzer bısıler oluyor alttan bana. Yani nasıl anlatsam ki...
Ağrı gibi degil sancı gibi bişi. Gaz sancısı gibi. Hanı yolculuk yaparsın cok uzun süre ve tuvaletini yaparken aşırı gaz olur.
Mesela büyük tuvaletimi yaparken aşırı gaz oluyor sanki içimde . Ama gaz cıkmıyor
İçten oluyor bısıler. Yaoarken kıvranıyorsun

Öff maalesef anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…