Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
aynen canım önde derken rahim ağzına yakın demek istedi sanırım doktor.Muayene edicem eğer çıkabilecek gibiyse bebek, normal de olabilir dedi
Rahim ağzına yakınlık varsa hiç riske etme derim ben. Usg de tam belli olamayabiliyor bazı şeyler. Kanama riskine hiç gerek yok.

Arada kaldiriyolar

Evet devlet hast

Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Canım bazen çirkef olmak gerekiyor malesef alttan alırsan canına okurlar sezaryan istiyorum diye ortalığı kaldır benim bi arkadaşı özelde böyle zorlamışlardı kız cama çıkmış ya beni ameliyata alırsınız ya da kendimi aşağı atıyorum diye

Tövbeeee. Kiz bu nasıl akıl vermek. Zaten ağrıdan nevri dönmüş.

Rahim ağzına yakınlık varsa hiç riske etme derim ben. Usg de tam belli olamayabiliyor bazı şeyler. Kanama riskine hiç gerek yok.
Pazartesi büyük ihtimalle belli olacak bakalım hayırlısı.Yoksa farketmez yani normal ya da sezaryen.Risk olmasin yeter

Benim hastane ucuzlukta bir numaraydi paçozluktada bir numara cikti ben nerden bileyim boyle olacak 5 sene onceyle smdi bir degilmis cok sular akms cok sey degismis devlette yapmama sebebim kotu dikerler kotu goruntu olur diyeydi dün dus aldm bandaji actm ve ne goreyim bildgnz un torbasi gbi buzmusler beni ay guluyorum artk napim canlari cehenneme cidden .. paramla rezil oldum devlette stajerler dikse daha ozenli olurdu abartisiz büzük büzük olms dikisimin baslari umarim oyle kalmaz annem diyorki doktora gidince sitemini dile getir anne diyorum getirsem ne olacak yat baştanmi dikeyim diycek rezüllükler silsilesi yasadim kizlar anlatsam roman olur film olur canimi kurtardigima sukrediyorum suan

Arada kaldiriyolar

Evet devlet hast

Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi ar
Canim nasilsin ilerleme varmi umarim bukdr sncidan snra sezeryan demezler ya rabbim hepinizi kurtarsin saglikla kavusun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…