- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #70.941
aynen canım önde derken rahim ağzına yakın demek istedi sanırım doktor.Muayene edicem eğer çıkabilecek gibiyse bebek, normal de olabilir dediCanım benim de plesanta önde ama bu normale engel değil ki? Acaba aşağıda mı?
Sen de devlette misin?2 cm açıklık varmış bebek biraz geride bu yüzden süreç uzayabilir kanala inmesi için dendi alttan değil damardan suni sancı verildi fitil koymadılar suan nst ye bağlıyım sancim hiç yok 7 falan
Ben baktım Tabiki bulamadım nasıl buluyorsunuz Bana da anlatın çok merak ettim
Rahim ağzına yakınlık varsa hiç riske etme derim ben. Usg de tam belli olamayabiliyor bazı şeyler. Kanama riskine hiç gerek yok.aynen canım önde derken rahim ağzına yakın demek istedi sanırım doktor.Muayene edicem eğer çıkabilecek gibiyse bebek, normal de olabilir dedi
Ah canım kıyamam �nşallah bir an önce ya açılmam hızlanır ya da sezaryen alırlarArada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Psikolojik olarak gerçekten çok zor bir durum eşi ya da annesi yanında olsa süreç daha rahat olur yani beklediği süre en azından çok uzun gelmez belki onaPsıkolojık olarak da cok zor
Canım bazen çirkef olmak gerekiyor malesef alttan alırsan canına okurlar sezaryan istiyorum diye ortalığı kaldır benim bi arkadaşı özelde böyle zorlamışlardı kız cama çıkmış ya beni ameliyata alırsınız ya da kendimi aşağı atıyorum diyeArada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi artik
Ay canım sağlıkla gelsinAklıma gelen başıma geldi şaka gibi yaaaaa, odalar dolu yaaaa resmen hasta kabulde bekliyorım
Nst girdim sancımda çıkıyo
Ben rennie kullanıyorum canımKızlar bu mide yanmaları için ne yapıyorsunuz çıldırcam gece gündüz sürekli yanıyor uykumdan uyandırıyor resmen istifra edecek gibi oluyorum gaviskon mu alsam
Tövbeeee. Kiz bu nasıl akıl vermek. Zaten ağrıdan nevri dönmüş.Canım bazen çirkef olmak gerekiyor malesef alttan alırsan canına okurlar sezaryan istiyorum diye ortalığı kaldır benim bi arkadaşı özelde böyle zorlamışlardı kız cama çıkmış ya beni ameliyata alırsınız ya da kendimi aşağı atıyorum diye
Pazartesi büyük ihtimalle belli olacak bakalım hayırlısı.Yoksa farketmez yani normal ya da sezaryen.Risk olmasin yeterRahim ağzına yakınlık varsa hiç riske etme derim ben. Usg de tam belli olamayabiliyor bazı şeyler. Kanama riskine hiç gerek yok.
Ozel canımSen de devlette misin?
Nasılsın yıldız başladı mı sancılar?Ozel canım
Canim nasilsn ilerleme varmi hic Allahim bir avazda kurtarsin insAllah2 cm açıklık varmış bebek biraz geride bu yüzden süreç uzayabilir kanala inmesi için dendi alttan değil damardan suni sancı verildi fitil koymadılar suan nst ye bağlıyım sancim hiç yok 7 falan
Üzme kendini kaderde dogum ölüm değişmez. Demek ki olması gereken buymuş.Kizlar 37+1 im ya üzülüyorum çok erken, belirti de yok sırf dr a güvenip inanıp doğumu başlatıp bebeğin hakkına girmiyorumdur değil mi
Canim nasilsin ilerleme varmi umarim bukdr sncidan snra sezeryan demezler ya rabbim hepinizi kurtarsin saglikla kavusun insAllahArada kaldiriyolar
Evet devlet hast
Kimse yoktu 11 e kadar zorla yarim saat kadar esimi istedim sonrada annem geldi ama keske hep esim durabilseydi 15 saat oldu dermanim kalmadi ar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?