Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun, hayırdır ?
İki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik

Biberon kullanma o zaman canım. Ben emzik veriyorum ağzına enjektöre çekip emzik yanından az az bekleyerek veriyorm. Yoksa meme emerken sütün hızlı gelmesini bekleyip meme reddi başlar
Hemen ne kadar çabuk alisiyorlar ya biberona daha sayılı verdim hemde.emzikte tutmuyor bizimki atıyor ağzından oguruyor yada düşürüyor.o yüzden kaşık ve parmakla deniyorum hastanede hemşire göstermişti ama oda geceleri falan bayağı zor oluyor.biberonu tamamen bitirip bir alternatif ile çözmem lazım sanırım.

Bilgi için saol canım bende söyliyeyim eşime emzirme için olan yattı ama bunu nereye başvuru yapacağımızı bulamadım netten yapılabilir diyor ama olmuyor
Emzirme için olan e-devlet den başvuruluyor sanırım. Onu ben alamiyorum sanırım. Ben bir tek buna başvurdum.

Evet zor olur tabi kasık biberon dene. Biberon dan iyidir yine. Annemde ilk zamanlar bizim kıza kaşıkla veriyordu mamayi. O da bana zor gelince enjektöre geçtim daha kolay geldi

Boşmu çekiyor acaba yani neyi emiyor tam olarak benimde öyle süt değilse emdiği boşa yapış yapış oluyoruz
Bos çekmiyirdur. Ama arada duruyor sonra tekrar başlıyor. Son gittiğimde 1kg almıştı. Boşa cekmiyir demek ki uyanıyor memeye yapışıyor orda uyuyor uyanıyor emiyor. Emmezse de memenin üstüne yatıp uyuyor gerçekten günde 3 kez filan duş alıyorum. Bebeği birakabildigim an duş.

Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileşmesi dileğiyle

Ya korsen nasil benimki bele sarilanlardan da ne zaman korse taksam rahim agzi da geriliyor agriyor gibi bi süre takmayim bari dedim
Owli marka bele sarilan.
Rahim ağzı ağrısı brnde de yaptı, ara ara takip cikariyorum o yüzden. Ama dün Dr a sorduğumda takabilirsin demişti. Fazla sıkmadan ara ara takıyorum bende

Rabbim yardımciniz olsun. Çok zor bir süreç, tahmin bile edemiyorum her şey bundan sonra kolay olsun

Kızlar babyjörn anakucağı ne zaman kullanılmaya başlanır sizce? Var mı kullanan aranızda ?
Ben dün bı koydum meraktan ,doğal olarak yamuldu içinde 5 günlük olunca ama 1 aylıkken rahat olur herhalde .
Ben mochide sagdigim sütü parmak yardımıyla enjektorle veriyorum . Ama parmağın iç kısmı damağa gelecek şekilde konumlandirin ki damagi uyarsın. Emdikçe hafif hafif enjektorle sütü gönderiyorum

Kizimda ayni boyle oldu sag memeyi almak istemedi resmen benimde kolayima geldi acikcasi sol memeyi vermek.

Ve 5 aylikken tamamen biraktik sol memeyi 16 ayliga kadar sag mememi verdim baya herkes dediki bi memen buyuk bi memen kucuk kalcak dedi pek bi fark uok oyle ,simdi oglanda sag tatafi pek sevmiyor ya ama daha erken belki 5 aylita bunuda tek meme veririm boyle giderse

Aynı şeyi enjektör değilde kaşıkla yapıyorum bende.parmagin iç kismini damağa yapıştırıp emmeye başlayınca tatlı kaşığı ile az az yandan veriyorum.enjektoru denedim ama onu pek beceremedim hızlı gidiyor enjektör basmaya çalışırken bir anda ağzı doluyor.yavas basmayı beceremiyorum

Biz de kabul etmiyoruz. Bir süre de edemem, ne gerek var ki zaten ya? Ben en yakınıma bile 1 ay olmadan gitmedim onda da hemen 5 dk oturup ciktim

Kaynana da hassas terazi mübarek

Gecmis olsun canim allah esirgesin yavruyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…