- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.861
Aynı durumdayizBizim çoraplar büyük geliyor ve genelde biri düşmüş oluyo evin bı yerinde
İki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilikÇok geçmiş olsun, hayırdır ?
Hemen ne kadar çabuk alisiyorlar ya biberonaBiberon kullanma o zaman canım. Ben emzik veriyorum ağzına enjektöre çekip emzik yanından az az bekleyerek veriyorm. Yoksa meme emerken sütün hızlı gelmesini bekleyip meme reddi başlar
Emzirme için olan e-devlet den başvuruluyor sanırım. Onu ben alamiyorum sanırım. Ben bir tek buna başvurdum.Bilgi için saol canım bende söyliyeyim eşime emzirme için olan yattı ama bunu nereye başvuru yapacağımızı bulamadım netten yapılabilir diyor ama olmuyor
Evet zor olur tabi kasık biberon dene. Biberon dan iyidir yine. Annemde ilk zamanlar bizim kıza kaşıkla veriyordu mamayi. O da bana zor gelince enjektöre geçtim daha kolay geldiHemen ne kadar çabuk alisiyorlar ya biberonadaha sayılı verdim hemde.emzikte tutmuyor bizimki atıyor ağzından oguruyor yada düşürüyor.o yüzden kaşık ve parmakla deniyorum hastanede hemşire göstermişti ama oda geceleri falan bayağı zor oluyor.biberonu tamamen bitirip bir alternatif ile çözmem lazım sanırım.
Bos çekmiyirdur. Ama arada duruyor sonra tekrar başlıyor. Son gittiğimde 1kg almıştı. Boşa cekmiyir demek kiBoşmu çekiyor acaba yani neyi emiyor tam olarakbenimde öyle süt değilse emdiği boşa yapış yapış oluyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileşmesi dileğiyleİki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik
Çok sağol canım teşekkür ederizÇok geçmiş olsun canım. Bir an evvel iyileşmesi dileğiyle
Owli marka bele sarilan.Ya korsen nasil benimki bele sarilanlardan da ne zaman korse taksam rahim agzi da geriliyor agriyor gibi bi süre takmayim bari dedim
Mikan sen bundan başka bir ödeme almıyorsun değil mi? Süt parası mi neyse biz onu alamıyoruz herhaldeAğustos’un sonuna doğru yatacak dendi bize
Rabbim yardımciniz olsun. Çok zor bir süreç, tahmin bile edemiyorumYogun bakimda battaniyeyi falan açınca ateşi hemen düşmüş kızlar. Ama garanti olsun diye aldıkları kanda enfeksiyon çıkmış. Iyi ki normal dogum için diretmemisim ve 12 saat diye koyduğumuz süreyi asmamisim. Zaten enf varmiş iyice artacakmış1 hafta-10 gün arası yogunbakimda tedavi görecekmiş. Burda tedaviye başladık ama ben ilcemdeki hastaneye götürmek istiyorum. Hayırlısı bakalım. Ilk antibiyotigini alacak şimdi. Bakıcaz.
Ben dün bı koydum meraktan ,doğal olarak yamuldu içinde 5 günlük oluncaKızlar babyjörn anakucağı ne zaman kullanılmaya başlanır sizce? Var mı kullanan aranızda ?
Ben mochide sagdigim sütü parmak yardımıyla enjektorle veriyorum . Ama parmağın iç kısmı damağa gelecek şekilde konumlandirin ki damagi uyarsın. Emdikçe hafif hafif enjektorle sütü gönderiyorumKızlar kaşık biberon kullanan var mı, hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz.ben biberon veriyorum günde 1 iki kere ama sanki meme reddi yapacak gibi hissediyorum.gogusumden ayrılmayan bebek bi kac gündür memede ağlama krizine giriyor zor tutuyor memeyi.biberonu tamamen kesmem lazım sanırım.tatli kaşığıyla parmak emzirerek veriyorum şu an ama çok zorluyor kaşık biberon daha mı pratik acaba.
Kizimda ayni boyle oldu sag memeyi almak istemedi resmen benimde kolayima geldi acikcasi sol memeyi vermek.Birde ben birşey sorucam tecrübeli annelere,
Sol göğüsümde sıkıntı yok onu çok güzel emiyooo sıkıntısız, ama sağ göğüsümde tuturmakda zorlanıyorumBildiğin kafasını geriye atıyo ben zorluyorum emiyo emiyo bırakıyo sol göğüsümdeki gibi durmuyo asla, bazen 1 dk duruyo sonra yine bırakıyor.
Bazı bebekler bi göğüsü sever bi göğüsü sevmezmiş acaba oyuzden miiiSağ göğüsümdende güzel süt geliyooo yanii neden yapıyo ne yapmam lazım bilmiyorum. Emzirme pozisyonlarınıda denedim yine aynı
Son günlerde olmuştu evetDoğum yapan Hanımlar dünden beri afedersiniz böyle sümük gibi biraz da beyazımsı bir akıntım var. Bunun doğumla ilgisi olabilir mi. Sizde oldumu doğumdan önce.
Aynı şeyi enjektör değilde kaşıkla yapıyorum bende.parmagin iç kismini damağa yapıştırıp emmeye başlayınca tatlı kaşığı ile az az yandan veriyorum.enjektoru denedim ama onu pek beceremedim hızlı gidiyor enjektör basmaya çalışırken bir anda ağzı doluyor.yavas basmayı beceremiyorumbı koydum meraktan ,doğal olarak yamuldu içinde 5 günlük oluncaama 1 aylıkken rahat olur herhalde .
Ben mochide sagdigim sütü parmak yardımıyla enjektorle veriyorum . Ama parmağın iç kısmı damağa gelecek şekilde konumlandirin ki damagi uyarsın. Emdikçe hafif hafif enjektorle sütü gönderiyorum
30 cc canimKızlar siz ilk günlerde ek mama ne kadar veriyordunuz
Biz de kabul etmiyoruz. Bir süre de edemem, ne gerek var ki zaten ya? Ben en yakınıma bile 1 ay olmadan gitmedimKızlar o kadar hediyelikler hazırladım ama ben misafir kabul etmicem siz ne yapacaksınız? Vakalar çok arttı hastanede gözümün önünde coronalı hasta getirdiler yoğun bakıma millet sürekli geziyor maske takan yok getirecekleri kıytırık bir takım için riske atamıcam kendimi.
Kaynanam aradı birkaç komşu gelmek istiyor ama kabul etmesen mi dedi dedim aynen etmicem sen dr uyarmış sakın kabul etme demiş diye söyle ver ellerine hediyeliklerden gitsin dedim.
Kizim 38+4 oglum 38+2 de geldi ve herkes oglani gec dogurucam saniyorduHiç alakası yok ilk oğlum 38+3 şimdiki oğlum da 37+5 te doğdu bazen büyükler çok fazla biliyorlar ben bizleri nasıl büyütüp ele avuca getirmişler merak ediyorum
Kaynana da hassas terazi mübarekYaaaa şuan küçükler çıplakken hala zor alıyorum kucağıma,kollar bacaklar tombişleşse keşke
Kv 2 haftadır görmüyodu dün gördü bu hiç kilo almamış dedi aynı hala dedi yanakları tombiş ama bacak kollar zayıf kalmış dedi, aklıma takıldı oda bakalım pazartesi kontrol var almışmı merak ediyorum
Gecmis olsun canim allah esirgesin yavruyuİki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?