Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok üzüldüm, inşallah bir an önce toparlar Allah şifa versin

Misafir kabul etmedim ben. Kapıdan yemek bırakan oldu. Hediyelikte sonradan görüstükce veririm dedim acelesi yok. Dediğin gibi bebekler küçük ve kimse dikkatli değil riske değmez.

Kizlar uzun sure emmesi bence guzel bisey benim oglumun istahi yokmudur nedir uyanik olunca her agladiginda meme veriyorum en fazla 10 dk emiyor geri teklife dince midesi kalkiyor ucu agzina değince bi tuhaf ediyo agzini len kokuyormuyum acaba dedim yada ne bulandiriyo bu cocugun midesini diye merak ediyorum hayir yani niye miden bulaniyoki al em işte uzerime cikiyor islak geziyorum emse rahatliycam

Allah şifa versin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Kilo alımı önemli aslında. Eğer yeterli kilo alıyorsa sürekli kucakta sıcak havada çok zor. Şu emip 3 4 saat istemediği günleri heyecanla bekliyorum

Kilo alımı önemli aslında. Eğer yeterli kilo alıyorsa sürekli kucakta sıcak havada çok zor. Şu emip 3 4 saat istemediği günleri heyecanla bekliyorum
Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte

Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom

Meğerse karnı tokmus bizimkinin Çişini güzel yapmış

Evet canım 21 Temmuz Bizim de sarılığımız 12, cuma günü kontrolümüz var. Doktor sürekli uyandır besle diyor ama ne mümkün, bıraksam 6 saat kesintisiz uyur. Çok zor uyandırıyoruz. 3/4 saati buluyor uyanması.
Bu beni strese soktuğundan şöyle güzel bir programa gireceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum

Ama hasteneye yatırdık teyzesi iki gündür hastanede kalıyoruz

Ayyyyyyçok geçmiş olsunn yaaa allahdan iyiye gidiyomuş, sıkılınca onlar gazı olduğunda üzülüyorum valla çokkk kıyamam bebişe yaa, hemen iyileşsin kendine gelsinde gidin evinize
5.aydamı aldıııı tamamda bu çocuklar niye sağı sevmiyo , bide ordanda okadar güzel süt geliyoki anlatamam sağarken görüyorum deli çocuk almıyo senin gibi uğraşıcam belliki bende
Kaynana da hassas terazi mübarek
İşte kolar ayaklar incecik diye diyo tombişleşmemiş
Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte

Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom
Bunu bizde yaptım fazladan 4,5 kilo çıkıyo tahminlerimizce 4.5 olması lazım eğer tartı doğuruysa pazartesi bakıcaz bakalımboyuda 52 ydi 56 olmuş ölçtük

Neden süt durumunu sormadılar ki? Bolca da varmış

Çıktınız mı peki hastaneden ?
Çıkmadık canım, eşim yoğun bakım sorumlusu hekim ile görüşmüş içine sinmiş. Bebek burda olunca ben de bırakıp gidemedim, yatışımı uzattım. Eşim süt ve emzirme konularında yogun bakım sorumlusu hemşire ve hekimle uzun uzun konuştu, ısrarcı olduk. Bu gün 3 poşet süt bıraktım. Yarın emzirebilecegimi söylediler. Umarım sorun olmaz yarın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…