- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.881
Emzirme için olanı nedne alamıyorsun?Emzirme için olan e-devlet den başvuruluyor sanırım. Onu ben alamiyorum sanırım. Ben bir tek buna başvurdum.
Çok üzüldüm, inşallah bir an önce toparlar Allah şifa versinİki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik
Misafir kabul etmedim ben. Kapıdan yemek bırakan oldu. Hediyelikte sonradan görüstükce veririm dedim acelesi yok. Dediğin gibi bebekler küçük ve kimse dikkatli değil riske değmez.Kızlar o kadar hediyelikler hazırladım ama ben misafir kabul etmicem siz ne yapacaksınız? Vakalar çok arttı hastanede gözümün önünde coronalı hasta getirdiler yoğun bakıma millet sürekli geziyor maske takan yok getirecekleri kıytırık bir takım için riske atamıcam kendimi.
Kaynanam aradı birkaç komşu gelmek istiyor ama kabul etmesen mi dedi dedim aynen etmicem sen dr uyarmış sakın kabul etme demiş diye söyle ver ellerine hediyeliklerden gitsin dedim.
Maaşa aylık bir miktar yatıyor. O süt parası mı oluyorMikan sen bundan başka bir ödeme almıyorsun değil mi? Süt parası mi neyse biz onu alamıyoruz herhalde
Allah şifa versin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallahİki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik
Onlar emziriyor sankiMaaşa aylık bir miktar yatıyor. O süt parası mı oluyoremin değilim eşimin maaşına yansıyor
Kilo alımı önemli aslında. Eğer yeterli kilo alıyorsa sürekli kucakta sıcak havada çok zor. Şu emip 3 4 saat istemediği günleri heyecanla bekliyorumKizlar uzun sure emmesi bence guzel bisey benim oglumun istahi yokmudur nedir uyanik olunca her agladiginda meme veriyorum en fazla 10 dk emiyor geri teklife dince midesi kalkiyor ucu agzina değince bi tuhaf ediyo agzini len kokuyormuyum acaba dedim yada ne bulandiriyo bu cocugun midesini diye merak ediyorum hayir yani niye miden bulaniyoki al em işte uzerime cikiyor islak geziyorum emse rahatliycam
Benim büyüklerle takılıyor bebekle çok ilişkisi yok halaBenimki emzirebilse emzirirdi
Hastanede kızıma 30 vermişlerdi. Bende eve gidince 30 vermiştim.Kızlar siz ilk günlerde ek mama ne kadar veriyordunuz
Benim eşim de öyle şu anda ama diğerlerinde de öyleydi. İlk hsfta mama vermiştim büyük oğluma bıraktırmamı istememişti kendi besleyecek diyeBenim büyüklerle takılıyor bebekle çok ilişkisi yok halasadece uyutuyor arada. Zaten ikisine bakmak yetiyor artıyor bence
Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işteKilo alımı önemli aslında. Eğer yeterli kilo alıyorsa sürekli kucakta sıcak havada çok zor. Şu emip 3 4 saat istemediği günleri heyecanla bekliyorum
Böyle hesap oluyo mu ?Cok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte
Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom
Meğerse karnı tokmus bizimkininCanım karnı toktur. Bazen benim ki de almıyor uyuyor.
Meme reddi öyle değil. Ben oğlumda 40ı çıkana kadar çabaladım. Memeyi asla almadı. Memeyi görünce ellerini yumruk yapıp avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Ama biberon verince alıyordu.
Evet canım 21 TemmuzSeninle kızlarımız aynı gün doğumlu galiba değil mi21 temmuz mu? Bizimkinin şuan şükür güzel gidiyor,sarılık riskini atlattıktan sonra bir oh çekeceğim . Bizim uykular kundak ile çok iyi oldu ,yoksa sıçrama refleksi ile kendini uyandırıyordu sürekli . Şuan aralıksız 2-2.5 saat uyuyor sonra ben uyandiriyorum
Ama hasteneye yatırdık teyzesi iki gündür hastanede kalıyoruz
Ayyyyyyçok geçmiş olsunn yaaa allahdan iyiye gidiyomuş, sıkılınca onlar gazı olduğunda üzülüyorum valla çokkk kıyamam bebişe yaa, hemen iyileşsin kendine gelsinde gidin evinizeİki gündür aşırı bir huzursuz çok ağlıyor hiç durmuyor. Doktora getirdik kilo alımı yok. Enfeksiyonu ve karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ve aşırı bir gazı varmış. Çok şükür düne göre iyi damlalar iyi geldi. Hem emziriyorm hemde mama takviyesi yapıyorlar. Enfeksiyon için antibiyotik başlandı hastanedeyiz şimdilik
5.aydamı aldııııKizimda ayni boyle oldu sag memeyi almak istemedi resmen benimde kolayima geldi acikcasi sol memeyi vermek.
Ve 5 aylikken tamamen biraktik sol memeyi 16 ayliga kadar sag mememi verdim baya herkes dediki bi memen buyuk bi memen kucuk kalcak dedi pek bi fark uok oyle ,simdi oglanda sag tatafi pek sevmiyor ya ama daha erken belki 5 aylita bunuda tek meme veririm boyle giderse
İşte kolar ayaklar incecik diye diyoKaynana da hassas terazi mübarek
Bunu bizde yaptım fazladan 4,5 kilo çıkıyo tahminlerimizce 4.5 olması lazım eğer tartı doğuruysa pazartesi bakıcaz bakalımCok uzun emmeside iyi degil sicakta dedigin gibi ama 10 dk da neki az emiyo işte
Kiloda önce ben tartiliyorum sonra ogkani kucagima alip tekrar tartiliyorum
700 gram almis olarak hesapliyorum ne kadar dogru cıkar bilmiyom
Çıkmadık canım, eşim yoğun bakım sorumlusu hekim ile görüşmüş içine sinmiş. Bebek burda olunca ben de bırakıp gidemedim, yatışımı uzattım. Eşim süt ve emzirme konularında yogun bakım sorumlusu hemşire ve hekimle uzun uzun konuştu, ısrarcı olduk. Bu gün 3 poşet süt bıraktım. Yarın emzirebilecegimi söylediler. Umarım sorun olmaz yarın da.Neden süt durumunu sormadılar ki? Bolca da varmış
Çıktınız mı peki hastaneden ?
Dur bakalım gece çıkar acısıAllahım 4de yıkadım uyudu saat 9 oldu 2 kere sadece emzirdim geri uyudu, yıkamak harika bişiymişçocuk mayışıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?