- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #79.901
Sütün varken bunun için konuşma yapmanız bile garip gerçekten.Çıkmadık canım, eşim yoğun bakım sorumlusu hekim ile görüşmüş içine sinmiş. Bebek burda olunca ben de bırakıp gidemedim, yatışımı uzattım. Eşim süt ve emzirme konularında yogun bakım sorumlusu hemşire ve hekimle uzun uzun konuştu, ısrarcı olduk. Bu gün 3 poşet süt bıraktım. Yarın emzirebilecegimi söylediler. Umarım sorun olmaz yarın da.
Çok geçmiş olsun bir an önce çıkar bebeğiniz inşallah. Anne karnında bebek neden enfeksiyon kapıyormuş bilginiz var mı sizde idrar enfeksiyonu falan oluyor muyduÇıkmadık canım, eşim yoğun bakım sorumlusu hekim ile görüşmüş içine sinmiş. Bebek burda olunca ben de bırakıp gidemedim, yatışımı uzattım. Eşim süt ve emzirme konularında yogun bakım sorumlusu hemşire ve hekimle uzun uzun konuştu, ısrarcı olduk. Bu gün 3 poşet süt bıraktım. Yarın emzirebilecegimi söylediler. Umarım sorun olmaz yarın da.
Ateşi hemen düştü. Crp ve beyaz küre yüksek. Crp 40 lardaymis. Teşhis sepsis. Söylediklerine göre gaz çıkarırken kusuyormuş yediklerini. Zorlamaya gerek yok dediler. Ama doğduğundan beri deli gibi meme isteyen ve sürekli emen bir bebek. 2 günde 1 kez hafif kustu onda da cidden çok hırslı emmişti, kusması anormal gelmemisti bana. Bilmiyorum kafam bi milyon.Sütün varken bunun için konuşma yapmanız bile garip gerçekten.
Şuan bebişin nesi var ateş mi sadece ?
Belirtim yoktu idrar yolu enfeksiyonuna dair. Vajinal akıntılarım biraz değişmiş ve hafif mayhoş kokuluydu ama doğuma gün saydığım ve nişanım falan geldigi için ben doğumun yakin olmasina yordum durumu. Bilemiyorum belki de o akıntı ve koku değişimi enfeksiyondu.Çok geçmiş olsun bir an önce çıkar bebeğiniz inşallah. Anne karnında bebek neden enfeksiyon kapıyormuş bilginiz var mı sizde idrar enfeksiyonu falan oluyor muydu
Allah razı olsun canım benimGecmis olsun canim allah esirgesin yavruyu
Amin inşallah canımAllah şifa versin sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Çok sağol canım Allah razı olsun
Ayyyyyyçok geçmiş olsunn yaaa allahdan iyiye gidiyomuş, sıkılınca onlar gazı olduğunda üzülüyorum valla çokkk kıyamam bebişe yaa, hemen iyileşsin kendine gelsinde gidin evinize
5.aydamı aldııııtamamda bu çocuklar niye sağı sevmiyo , bide ordanda okadar güzel süt geliyoki anlatamam sağarken görüyorum deli çocuk almıyo senin gibi uğraşıcam belliki bende
İşte kolar ayaklar incecik diye diyotombişleşmemiş
Bunu bizde yaptım fazladan 4,5 kilo çıkıyo tahminlerimizce 4.5 olması lazım eğer tartı doğuruysa pazartesi bakıcaz bakalımboyuda 52 ydi 56 olmuş ölçtük
İnşallah canım çok sağolÇok üzüldüm, inşallah bir an önce toparlar Allah şifa versin
Kamu çalışanları alamıyor sandımEmzirme için olanı nedne alamıyorsun?
Yok ya o çocuk parasıdır. Diğeri tek seferlik bir şey herhaldeMaaşa aylık bir miktar yatıyor. O süt parası mı oluyoremin değilim eşimin maaşına yansıyor
Bizim de kanda 13 çıktı, yatış olacak diye ödüm koptuEvet canım 21 TemmuzBizim de sarılığımız 12, cuma günü kontrolümüz var. Doktor sürekli uyandır besle diyor ama ne mümkün, bıraksam 6 saat kesintisiz uyur. Çok zor uyandırıyoruz. 3/4 saati buluyor uyanması.
Bu beni strese soktuğundan şöyle güzel bir programa gireceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum
İnşallah bu günlerde geçecek canim. Allah şifa versinAteşi hemen düştü. Crp ve beyaz küre yüksek. Crp 40 lardaymis. Teşhis sepsis. Söylediklerine göre gaz çıkarırken kusuyormuş yediklerini. Zorlamaya gerek yok dediler. Ama doğduğundan beri deli gibi meme isteyen ve sürekli emen bir bebek. 2 günde 1 kez hafif kustu onda da cidden çok hırslı emmişti, kusması anormal gelmemisti bana. Bilmiyorum kafam bi milyon.
Ekolojik çok iyi gerçekten tavsiye ederim ama şimdi çok pahalanmis ben paketi 84 TL ye almıştım trendypldan hatta burada yazmıştım alın diye şimdi 224 TL diyor paketiCanım natural ile bio natural karsastirmasi vardı YouTube da ben ona göre bunu aldım. Ekolojik ben aldıktan sonra çıktı.
Benim bildiğim süt parası ayrıca kamu çalışanlarının rapor parası ile birlikte yatıyor. Çocuk parası aile bildirimini işyerine yaptıktan sonra maaşa ekleniyorKamu çalışanları alamıyor sandımbu o değil mi
Demek ki gazı yokmuş uyuduysa maşallah onaKızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
İnternete bakınca hep gaz nasıl çıkartılır diye bilgiler var.Demek ki gazı yokmuş uyuduysa maşallah ona
Normal tabi ben de deniyorum çıkmazsa bırakıyorumİnternete bakınca hep gaz nasıl çıkartılır diye bilgiler var.
Gaz çıkartılmayınca ne olur diye bilgi yok
Demek ki normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?