Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sütün varken bunun için konuşma yapmanız bile garip gerçekten.

Şuan bebişin nesi var ateş mi sadece ?

Çok geçmiş olsun bir an önce çıkar bebeğiniz inşallah. Anne karnında bebek neden enfeksiyon kapıyormuş bilginiz var mı sizde idrar enfeksiyonu falan oluyor muydu

Sütün varken bunun için konuşma yapmanız bile garip gerçekten.

Şuan bebişin nesi var ateş mi sadece ?
Ateşi hemen düştü. Crp ve beyaz küre yüksek. Crp 40 lardaymis. Teşhis sepsis. Söylediklerine göre gaz çıkarırken kusuyormuş yediklerini. Zorlamaya gerek yok dediler. Ama doğduğundan beri deli gibi meme isteyen ve sürekli emen bir bebek. 2 günde 1 kez hafif kustu onda da cidden çok hırslı emmişti, kusması anormal gelmemisti bana. Bilmiyorum kafam bi milyon.

Çok geçmiş olsun bir an önce çıkar bebeğiniz inşallah. Anne karnında bebek neden enfeksiyon kapıyormuş bilginiz var mı sizde idrar enfeksiyonu falan oluyor muydu
Belirtim yoktu idrar yolu enfeksiyonuna dair. Vajinal akıntılarım biraz değişmiş ve hafif mayhoş kokuluydu ama doğuma gün saydığım ve nişanım falan geldigi için ben doğumun yakin olmasina yordum durumu. Bilemiyorum belki de o akıntı ve koku değişimi enfeksiyondu.

Çok sağol canım Allah razı olsun

Bizim de kanda 13 çıktı, yatış olacak diye ödüm koptu en geç iki saatte beslenme ve günde 6 cisli beze dikkat edecegiz

İnşallah bu günlerde geçecek canim. Allah şifa versin

Kızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?

Canım natural ile bio natural karsastirmasi vardı YouTube da ben ona göre bunu aldım. Ekolojik ben aldıktan sonra çıktı.
Ekolojik çok iyi gerçekten tavsiye ederim ama şimdi çok pahalanmis ben paketi 84 TL ye almıştım trendypldan hatta burada yazmıştım alın diye şimdi 224 TL diyor paketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…