Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.

Hamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Ama demir açısından da yüksek biz ailecek tüketiyoruz kışın cok yediğimiz birsey sahsen midem bulandı için cok yiyemiyorum doktora sorup tüketebilir bence onu tüketemezse kesinlikle kırmızı et tüketmesi bunlar dısında hemoglobin kolay kolay yükselmez yada ileç takviyesi almalı

Bilgim dışında çok konuşmak istemem ama ilk 3 ay çok tavsiye edilmez. Kesinlikte doktora danışılmalı katılıyorum . Zaten yakında takviyelere baslicaz kapatırız arayı

Olaya bak hayattaki şansım, tek kelimeyle. İlk değil senin herhalde değil mi? Öyle anladım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah,kaç haftalıksın?
Daha bu sabah yaptım idrar testini. Pazartesi doktora gideceğim. Evet ikinci. Bakayım Temmuz-Ağustos aylarında kimler var diye bir girdim, seni gördüm ahsjjaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…