- 21 Kasım 2017
- 29.541
- 129.178
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.301
Sen de mi buralardasın? Gel sarılalım.O nasıl nick yav canım sigara istedi şöyle mentollü
Bende de aynısı var. Kese büyüdüğü için dedi doktorum.
Hamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.Rubella toxoplazma falan istememiş mi bende verdim kanlarımı bunlar cıktı başka sonucunuz cıkmayacak mı kan degeriniz düşük biraz bence et ve ciger yemeli siniz ki yükselsin ben 10 dan 14 cıkardım ciger acayip yükseltir dana cigeri haftada bir yiyin birde hepatit b aşınız yok gibi okuyamadım tam sezaryan olacaksanız kesin olun kanla bulasan bir hastalık birde nerde verdiniz kanlarınızı
Ben tuketilmiyor biliyorumHamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Ama demir açısından da yüksek biz ailecek tüketiyoruz kışın cok yediğimiz birsey sahsen midem bulandı için cok yiyemiyorum doktora sorup tüketebilir bence onu tüketemezse kesinlikle kırmızı et tüketmesi bunlar dısında hemoglobin kolay kolay yükselmez yada ileç takviyesi almalıHamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Naassssı yani sen de miSen de mi buralardasın? Gel sarılalım.
Bilgim dışında çok konuşmak istemem ama ilk 3 ay çok tavsiye edilmez. Kesinlikte doktora danışılmalı katılıyorum . Zaten yakında takviyelere baslicaz kapatırız arayıAma demir açısından da yüksek biz ailecek tüketiyoruz kışın cok yediğimiz birsey sahsen midem bulandı için cok yiyemiyorum doktora sorup tüketebilir bence onu tüketemezse kesinlikle kırmızı et tüketmesi bunlar dısında hemoglobin kolay kolay yükselmez yada ileç takviyesi almalı
Tek gecelik bir fire ileNaassssı yani sen de mi
Olaya bakTek gecelik bir fire ile
Günaydın canım ne kadar uyumak istesem zifiri karanlıktı uyandığımda hiç kalkasım yoktu ama işe geldimgünaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım
Büyük ihtimalle doktor vitamin verirHamilelikte ciğer tüketilebiliyor mu ?? Hele haftada 1 - 2 fazla gibi geldi bana A vitamini açısından çok zengin bence tüketmeden bi araştırılmalı.
Az kaldı azCanım iyim çok şükür annemlere geldim vakit belki biraz daha hizli gecer diyeoyüzden pek yazamiyorum 10 araligi iple cekiyorum sen nasılsın iyisindir inşAllah
Günaydın canım ben iyim cok şükür inşallah Sende bütün annişler de iyidirgünaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım
GünaydınGünaydın herkese
İçme bakalım canimHerkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.
Daha bu sabah yaptım idrar testini. Pazartesi doktora gideceğim. Evet ikinci.Olaya bakhayattaki şansım, tek kelimeyle. İlk değil senin herhalde değil mi? Öyle anladım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah,kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?