- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.321
Benim bir kaç gün oldu sonra ben ilaç içip 1 hafta bıraktım. Ara ara vuruyor ama iyiyim. İlacı bırakıp denemek tek çare.Herkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.
günaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım
Günaydın canım ne kadar uyumak istesem zifiri karanlıktı uyandığımda hiç kalkasım yoktu ama işe geldim
Acayip uyumak hep uyumak mümkünse direk 12 haftaya uyanmak istiyorumAz kaldı aziyi bende valla ne olsun karanlıkda yağmurlu havalarda yatış
İnşallah inşallah o günlere de gelirizAcayip uyumak hep uyumak mümkünse direk 12 haftaya uyanmak istiyorumo haftadan sonrasi çok guzel hem hamilelik sıkıntıları azalıyor hem küçük bir göbek
Evet yaaaa valla uyansmıyorum hiç şuaralarAcayip uyumak hep uyumak mümkünse direk 12 haftaya uyanmak istiyorumo haftadan sonrasi çok guzel hem hamilelik sıkıntıları azalıyor hem küçük bir göbek
Benimki de sürpriz oldu senin gibiDaha bu sabah yaptım idrar testini. Pazartesi doktora gideceğim. Evet ikinci.Bakayım Temmuz-Ağustos aylarında kimler var diye bir girdim, seni gördüm ahsjjaja
Vatana millete hayırlı olsunBenimki de sürpriz oldu senin gibi
Valla bi temizlik yapmışımgünaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım
Ay sorma ya boyle gunler hic gecmiyo hep karanlik gibi sankiAz kaldı aziyi bende valla ne olsun karanlıkda yağmurlu havalarda yatış
Benimde canim çekti biz kuzu ciğer kebabını cok yaparız ayy cok guzel olurdu simdi olsaydiCiğerden bahsedilmiş bir an gözümün önüne gelince midem kalktıet tüketebilene hayran kalıyorum gerçekten.
Benimde buz dolabinjn icini silmem gerek ama hep erteliyorum nedense gozume geliyoValla bi temizlik yapmışım
Şuan belim kopuyo o ayrı
Koltuk yüzlerini komple söktüm yıkadım.
Mutfak dolaplarına sağolsun yardıma gelen boş bulduğu yere koymuş. Onları düzelttim. Buzdolabını sildim. Şimdi uzandım. Anam gelecek pazara gideceğiz evi Süpürme silme işi onda
Ohh kolay gelsin kuzum yorma o kdar kendini bende düzen felan kalmadı hiç ya ipin ucu bı kaçtı benimde yavaş yavaş detaylı girmem lazımValla bi temizlik yapmışım
Şuan belim kopuyo o ayrı
Mutfak dolaplarına sağolsun yardıma gelen boş bulduğu yere koymuş. Onları düzelttim. Buzdolabını sildim. Şimdi uzandım. Anam gelecek pazara gideceğiz evi Süpürme silme işi onda
Ayy benim eve de gelsenizeValla bi temizlik yapmışım
Şuan belim kopuyo o ayrı
Ama demir açısından da yüksek biz ailecek tüketiyoruz kışın cok yediğimiz birsey sahsen midem bulandı için cok yiyemiyorum doktora sorup tüketebilir bence onu tüketemezse kesinlikle kırmızı et tüketmesi bunlar dısında hemoglobin kolay kolay yükselmez yada ileç takviyesi almalı
Herkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.
Ciğerden bahsedilmiş bir an gözümün önüne gelince midem kalktıet tüketebilene hayran kalıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?