Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Herkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.
Benim bir kaç gün oldu sonra ben ilaç içip 1 hafta bıraktım. Ara ara vuruyor ama iyiyim. İlacı bırakıp denemek tek çare.

Merhaba kızlar. Geriye dönük mesajlar okudum ve şok olduğumu itiraf etmeliyim. Sahte hesaplar, reklam yapılan hesaplar gerçek ve yalanın birbirine karıştığını okuyunca neye inanacığımı şaşırdım. Matematik öğretmeni olarak öğrencilerime gösterdiğim nezaketi düşününce bazı kaba ifadelere de ayrıca şaşırdım. Burada kim gerçek hesap kim sahte bilmek mümkün değil. Bu yüzden biraz gözlem yapacağım. Çok güzel duygularla kurulmuş olan bu siteyi rekabet kurumu kurallarına aykırı davrandığını düşünmüyorum asla neden düşüneyim Bireysel hataları tolere edebiliriz. Yeter ki dürüst olalım. Sevgiler

günaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım

Günaydın canım ne kadar uyumak istesem zifiri karanlıktı uyandığımda hiç kalkasım yoktu ama işe geldim

Az kaldı az iyi bende valla ne olsun karanlıkda yağmurlu havalarda yatış
Acayip uyumak hep uyumak mümkünse direk 12 haftaya uyanmak istiyorum o haftadan sonrasi çok guzel hem hamilelik sıkıntıları azalıyor hem küçük bir göbek

Acayip uyumak hep uyumak mümkünse direk 12 haftaya uyanmak istiyorum o haftadan sonrasi çok guzel hem hamilelik sıkıntıları azalıyor hem küçük bir göbek
Evet yaaaa valla uyansmıyorum hiç şuaralar bi gelsimde şu tatlış gğnlrr göbeğide sevelim

günaydın kızlar nasılsınız havalar yağmurlu ben hep uyku modundayım
Valla bi temizlik yapmışım
Şuan belim kopuyo o ayrı
Koltuk yüzlerini komple söktüm yıkadım.
Mutfak dolaplarına sağolsun yardıma gelen boş bulduğu yere koymuş. Onları düzelttim. Buzdolabını sildim. Şimdi uzandım. Anam gelecek pazara gideceğiz evi Süpürme silme işi onda

Benimde buz dolabinjn icini silmem gerek ama hep erteliyorum nedense gozume geliyo

Ohh kolay gelsin kuzum yorma o kdar kendini bende düzen felan kalmadı hiç ya ipin ucu bı kaçtı benimde yavaş yavaş detaylı girmem lazım

Ayy benim eve de gelsenize
Yakında işten eve gittiğimde not bulacağım şu yazacak:
Evini götürüyorum
Yazan: B0k

Et dışında sakatat, kabuklu deniz canlıları, dip balıkları yasak..
Kokoreç, uykuluk, ciğer, dalak, böbrek gibi şeylere ara vermelisiniz..

Herkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.

Ben gece ilacı tek doz atıyorum. Haftasonu olduğu için geç kalktım. Çok uzun süre aç kaldığım için alttan alta bulantı hissettim. Kahvaltı edince geçti. Yani benimki daha azalmadı anladım.
Ama pazar günü evdeyken kendimi denesem mi diyorum..

Diğer hamileliğimde doğuma kadar kullandıklarım;

Magnezyum ( doğum sancısını bile hissetmedim)
Ths ya da tsh adı neyse işte, onun hapı
Demir hapı

Kapsül c vitamini vermişti ama o benim midemi bulandırdıgı icin kullanmıyordum
Ama üstteki 3 şeyi doğuma kadar kullandım.

Ciğerden bahsedilmiş bir an gözümün önüne gelince midem kalktı et tüketebilene hayran kalıyorum gerçekten.

Oğluma hamileyken iskenderden tiksinmiştim. Halbuki yiyip de tiksinme falan yok. Nedense döner yerim ama 5 yıldır iskender yemedim. Ne alıp veremediğim varsa

Kızlar fırımda kabuklu patates yapiyorum. Elma dilimi gibi dpgruyorum . Azıcık yağlıyorum mideme o kadar iyi geliyor ki. Soğuk yoğurtla batırıp yiyorum.
Gece 12 bile olsa yapıp yiyorum
Yeter ki midem biraz sakınlessın abartmıyorum 1 tepsi yiyorum, insan işi degıl ama hamile olmasam bılr aynı şekilde o 1 tepki patates yer kalkarım

Haşlamada cok iyi, ama fırında olan ayrı bir guzel
Bılgınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…