- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #9.341
Benım tıksındıklerım;Oğluma hamileyken iskenderden tiksinmiştim. Halbuki yiyip de tiksinme falan yok. Nedense döner yerim ama 5 yıldır iskender yemedim. Ne alıp veremediğim varsa
Aaa bu benBenım tıksındıklerım;
Odalar
Mutfak
Tuvalet
İnsanlar
Hayat
Yaşamak
Psikolojim o kadar bozuldu kiAaa bu ben
Of of ben seni çok iyi anlıyorum. 1 aycık sık dişini. Sen düzelirsin de ben sanki düzelmemPsikolojim o kadar bozuldu ki
Yaşamayana anlatamam, anlayamaz.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
Beni en iyi orhan veli anlar
Ve bir de sen sanırım
Kızlar fırımda kabuklu patates yapiyorum. Elma dilimi gibi dpgruyorum . Azıcık yağlıyorum mideme o kadar iyi geliyor ki. Soğuk yoğurtla batırıp yiyorum.
Gece 12 bile olsa yapıp yiyorum
Yeter ki midem biraz sakınlessınabartmıyorum 1 tepsi yiyorum, insan işi degıl ama hamile olmasam bılr aynı şekilde o 1 tepki patates yer kalkarım
Haşlamada cok iyi, ama fırında olan ayrı bir guzel
Bılgınız olsun.
Bana da benim disimda herkes düzelecek gibi geliyorOf of ben seni çok iyi anlıyorum. 1 aycık sık dişini. Sen düzelirsin de ben sanki düzelmem
Benım tıksındıklerım;
Odalar
Mutfak
Tuvalet
İnsanlar
Hayat
Yaşamak
Üşenecek ne varResmen 2 gündür patates aşeriyorum. Olsa da yesem modundaydım.
Dün akşam üşendim yapıp yemeye. Ama diyorum şu yoğurtlu makarnanın yanında ne güzel giderdi tuzlayıp.
Sabah kahvaltıda yedim
Keşke benim olsa bu duyguBen o kadar değilim çok şükür. Bir tek evim çok pismiş gibi hissediyorum. Diş fırçasıyla dip köşe kazıyasım var..
Üşenecek ne var
Zaten kabuklu dogranıyorkabuklu dene ayrılır lezzetlı
Hem uğraştırıyor daşipşak bitiyor
Bunun adı şipşak patatesValla bazen öyle üşeniyorum ki deli gibi
Başka zaman üşenmem gözleme açarım, bazen de herşey büyür gözümde
AnlayamazsınOlacak olacak sık dişini
Bunun adı şipşak patates
Yıkayıp direkt bölüyorsun
Anlayamazsın
Ben de pek işe yaramıyor ilaçYoo ilaç içmediğim gün çok iyi anlıyorum valla.
Öyle huysuz ve sevimsiz oluyorum ki. Adama ilaç al deyince gitti hemen aldı
İlaçsız ilk akşamüstüden bildiriyorum prilam candırHerkesler nasıl? Benim bulantılarım azaldı. Prilamdandır diye düşünsemde bir yandan korkuyorum da. Bugün ilaç içmeyip kendimi deneyecem.
benimki de azalmamışBen gece ilacı tek doz atıyorum. Haftasonu olduğu için geç kalktım. Çok uzun süre aç kaldığım için alttan alta bulantı hissettim. Kahvaltı edince geçti. Yani benimki daha azalmadı anladım.
Ama pazar günü evdeyken kendimi denesem mi diyorum..
Üstüne yağ felan gezdiriosun demi ne kadar tutuosun ben kabuksuz koyuorum balıkta dier yemeklerdedr şuanda mideme iyi gelir benimdeBunun adı şipşak patates
Yıkayıp direkt bölüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?