Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlkay bebenin kangurusu geldi.

Yenidoğan uyumlu ama bence çok rahatsız edici yenidoğan aparatı. Yastık sarıp bacaklarının arasına koyuyorsun da 5250 di bu çocuk on gün önce. Yani onunla olmuyor. Normal yerleştirdim bacakları sanki o kadar açılınca iki yana zor olacak gibi. Ağladı çıkarttım bende. Akşam babasıyla deneyip olmazsa iade artık.

Olur tabii. Ama tüpler daha rahat oluyor sankı. Bana gore
Nasıl yapıyorsunuz ya hayatta yapamam sanırım
Ben sadede yenidoğunda bir kaç kere damla şeklinde damlattım o kadar
Korkuyorum
Hoş daha hiç tıkanıklık yaşaamadık biz şükür
Sümükleri burnunun ucuna geliyor zaten sürekli ben temizliyorum
Senin dediğin gibi gaz varken hırıltı oluyor sadece

E bi 15 gün sonra falan 3 aylık olacak zaten, neden iade ediyorsun ki?

Haklısın aalında ama işte öyle dolu dolu içemiyor gibi geliyor. Mama vermiyorum artık ama senin yazını okuyunca içim rahatladı. Etrafımdaki herkesin elbisesi falan hep ıslanıyormuş. Memeyi bebeğin ağzından çekince süt bir metreye fıçkırıyormuş. Benim hiç öyle olmadı. Hep azdı. Yani sağdığımda da şu an dolu iki memeden toplam 120-150 ml ancak çıkıyor ya da daha az. Hatta ben bunu doktora söylediğimde “sen en çok mastit olmamaya dikkat et.” demişti. Böyle sütler mastit olmaya daha yatkınmış. Zaten az kaldı. Şu ek gıdaya geçince doyduğunu hissedeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…