- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.601
Daha fazladır yani hesaplamadım ama örneğinPeki nasıl öksürüyo gün içinde bir iki kez mi yoksa daha fazla mı
Ayın 21inde yani 14 gün önce 5500 olctu en son. Hatalıdır belki diye düşünmüştüm ama doğru demek ki 300 Gr almış demek 2 haftada.Sağlık ocaği kaç gün önce ne demişti kilosuna
Evet. Elımdekı fızyolojık tüplere dolduruyorum bıttıkceSana bişi sorcam ya burnunu çekmek için bunumu kullanıyosun bendemi alsam bunu şırıngaylamı çekiyosunğ
Tüplerdeb yok ama şırınga olurmu acepEvet. Elımdekı fızyolojık tüplere dolduruyorum bıttıkce
Olur tabii. Ama tüpler daha rahat oluyor sankı. Bana goreTüplerdeb yok ama şırınga olurmu acep
Ben oğlumda bunday burun spreyine doldurmuştum. İlaidin in öyle kullanmıştım. Üstüne de yazmıştım serum fizyolojik diyeEvet. Elımdekı fızyolojık tüplere dolduruyorum bıttıkce
Nasıl yapıyorsunuz ya hayatta yapamam sanırımOlur tabii. Ama tüpler daha rahat oluyor sankı. Bana gore
E bi 15 gün sonra falan 3 aylık olacak zaten, neden iade ediyorsun ki?İlkay bebenin kangurusu geldi.
Yenidoğan uyumlu ama bence çok rahatsız edici yenidoğan aparatı. Yastık sarıp bacaklarının arasına koyuyorsun da 5250 di bu çocuk on gün önce. Yani onunla olmuyor. Normal yerleştirdim bacakları sanki o kadar açılınca iki yana zor olacak gibi. Ağladı çıkarttım bende. Akşam babasıyla deneyip olmazsa iade artık.
Aldım şimdi eve gidiyim deniyim biOlur tabii. Ama tüpler daha rahat oluyor sankı. Bana gore
Ben sabah kalktığında direkt tuvalete tutuyorum. Orda iki tur yapıyorBen mamayla gittiğim için beslendiğine eminim yapıyo ama 12 saatte anca doluyo gibi, uyanınca hemen yapmaya başlıyo
Ben sağ sol karıştırmayın diye tutuyorumBen artık dk tutmuyorum ya sinirlerim bozuluyor Dr da dkkalarla işimiz kalmadı artık dedi
Tuvalet iletişimi ?Ben sabah kalktığında direkt tuvalete tutuyorum. Orda iki tur yapıyor
Haklısın aalında ama işte öyle dolu dolu içemiyor gibi geliyor. Mama vermiyorum artık ama senin yazını okuyunca içim rahatladı. Etrafımdaki herkesin elbisesi falan hep ıslanıyormuş. Memeyi bebeğin ağzından çekince süt bir metreye fıçkırıyormuş. Benim hiç öyle olmadı. Hep azdı. Yani sağdığımda da şu an dolu iki memeden toplam 120-150 ml ancak çıkıyor ya da daha az. Hatta ben bunu doktora söylediğimde “sen en çok mastit olmamaya dikkat et.” demişti. Böyle sütler mastit olmaya daha yatkınmış. Zaten az kaldı. Şu ek gıdaya geçince doyduğunu hissedeceğim inşallahKilosu iyi diyorsun ve doktor mama verme demiş benim de öyle petler duruyor boş yere almışım öyle akan bir sütüm yok ama demek ki bebeğe yetiyor ve doyuruyor önemli olan besleyici olması zaten canım hiç takma kafana mamayı da verme doktorun dediği gibi... İlk çocuğumda Ben de senin gibi düşünüyordum çocuk her gittiğimizde her ay bir buçuk 2 kilo alıyordu neredeyse yine de doymuyor mu acaba diye üzülüyordum bunda hiç takmıyorum çünkü doymasa kilo almaz canım
Oha vallahamıBen sabah kalktığında direkt tuvalete tutuyorum. Orda iki tur yapıyor
Evet biraz ona hazırlık. Ben nisan Mayıs gibi bez kullanmamaya alıştırmaya başlayacağım. Bebeğin gece çişini yapmaması da hem normalmiş hem de benim de işime geldiTuvalet iletişimi ?
Evet bak dene. Çok da güzel şırıl şırıl yapıyorOha vallahamı
Aaaa deniyim yaaa him aklıma gelmedi öyle yapmakEvet bak dene. Çoksa güzel şırıl şırıl yapıyor
Hiç kaka yaptırtamamıştım ama geçen gün onu da yaparak şenlendirdi annesiniAaaa deniyim yaaa him aklıma gelmedi öyle yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?