Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben oğluma büyüklerden almıştım sonrada boy ayarlamalı sandalye oluyor falan diye övdüler hiç kullanmadı şimdi kızıma kullanıcam ama yeni alacak olsam ikeanınkini alırım hafif taşıması kolay çocuk durmazsa verdiğim paraya acımam hem fazla yerde kaplamıyor onlar benimki baya kocaman

Ben de aynısını düşünüyorum açıkçası. Ama instagramda denk geliyorum hep boynunun yaslanabilir olması gerekiyormuş ilk dönem diye o kafamı karıştırdı

Bn göz muayenesine gittiğimde sormuştum doktora 45 günlüktü o zaman. O da dedi 6. Ayda göz ölçümü var dedi. Oturmaya başladığı için göz ölçümü yapılabiliyormuş.

Merhaba ben de bazı günler kızımı almaya gidiyorum okula bebekle kanguru almayı düşünüyorum ama karar veremedim aldınız mı ?aldıysanız hangi marka terfih ettiniz yenidoğan aparatı takılması gerekiyormuş sanırım ilk üç ay

Kaşık alıyor mu ilaç verirken denediniz mi?

Mikan Slingin geldi mi? Benim kanguru geldi bugün, valla slingi bağlamak zormus bugün anladım
Ben açıklamasını okumamışım alırken, satan kişiye hediye gelmiş zaten kangurusu varmış bu kullanmamış. Sıfır ürün geldi hakikaten

Bi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artik
Yarın kontrol doktor ver derse vereceğim. Boyu uzun ondan çok zayıf duruyor

Emzirme desteğini zaten 2.gün yatırdılar diğerinide aile sosyal hizmetlere başvuruyosun sanırım eşim öyle bi yere başvurdu 1 ayda yttı
Ben bu paralardan hiç haberdar değilim. Bir yere mi yatıyor? Bir ara baktım ama hiç anlamadım kaldı öyle.

Benim sütüm de böyle ama sanki bebeğimin karnı dolmuyor. Doyuyor ama midesi dolmuyor. Sütüm çok değil. Mesela göğüs pedi falan almıştım akar diye hiç akmadı. Ama rengi çok koyu ve beklediğinde resmen koca bir yağ katmanı oluşuyor. Ama maalesef az miktarı. Mamayı bir ay günde bir öğün verdim ama kilosu iyi olunca doktor verme dedi, ben de kestim ama bebeğim sanki hep açmış gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…