- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.561
Ben oğluma büyüklerden almıştım sonrada boy ayarlamalı sandalye oluyor falan diye övdüler hiç kullanmadı şimdi kızıma kullanıcam ama yeni alacak olsam ikeanınkini alırım hafif taşıması kolay çocuk durmazsa verdiğim paraya acımam hem fazla yerde kaplamıyor onlar benimki baya kocamanDeneyimli annelere sorum var. Mama sandalyesi bakıyorum şimdi bu büyüklerden mi almamız lazım küçük oldukları için? İkea tarzı olanlar olmaz mı? Sonradan masa sandalye olanlar mantıklı geliyor bana ama bizimkilere büyük mü onlar?
Ben de aynısını düşünüyorum açıkçası. Ama instagramda denk geliyorum hep boynunun yaslanabilir olması gerekiyormuş ilk dönem diye o kafamı karıştırdıBen oğluma büyüklerden almıştım sonrada boy ayarlamalı sandalye oluyor falan diye övdüler hiç kullanmadı şimdi kızıma kullanıcam ama yeni alacak olsam ikeanınkini alırım hafif taşıması kolay çocuk durmazsa verdiğim paraya acımam hem fazla yerde kaplamıyor onlar benimki baya kocaman
Bn göz muayenesine gittiğimde sormuştum doktora 45 günlüktü o zaman. O da dedi 6. Ayda göz ölçümü var dedi. Oturmaya başladığı için göz ölçümü yapılabiliyormuş.Eveeet cok muhtesem devlet hastanesi doktorumuz o kadar ilgili o kadar ilgiliydi kikilosuna bakmadi asm bakiyordur zaten dedi. Kalbini dinledi. Bi kac biseye bakti kalca usg ye gittik cektirdik. Usg de sorun yok. Gitmisken goz doktoruna da muayne ettiriverdim. Bu arada 6 ve 9. Aylar bebeklerin göz olcümü oluyormus. Doktor dedi merkezde yaptir en azndan bi kere dedi. Siz oyle bişey duydunuz mu??
Merhaba ben de bazı günler kızımı almaya gidiyorum okula bebekle kanguru almayı düşünüyorum ama karar veremedim aldınız mı ?aldıysanız hangi marka terfih ettiniz yenidoğan aparatı takılması gerekiyormuş sanırım ilk üç ayGünaydın
Nasıl serinledi hava. Ayaklarım üşüdü emzirirken
Abiyi okula götürürken bebek de soğuk alacak diye endişelenme mevsimi..
Dün kanguruyu denedim ama daha küçük kaldı.
Bebek arabasından daha sıcak ve güvenli olur.
Yenidoğan aparatı kaybolmuş. Altına küçük bi yastıkla desteklemem gerekecek birkaç hafta daha büyüyene kadar.
Kaşık alıyor mu ilaç verirken denediniz mi?E işte nasıl kilo alacak böyle? Senin sütün yağlı olsa bile emmiyor ki bilesin .kim ne derse desin bebek emmedigi müddetçe kilo almıyor. Yok annenin sütü yağlıymıs yok bilmem neymiş bebek emmedigi sürece hepsi boş. 2 dakika emmeyle değil anne sütü manda sütü olsa yine kilo alamaz .o 2 dakika da mıymıy.bazi annelerin sütü yarıyormuş bazılarının yaramiyormus .resmini atıyorum böyle emmeyle süt yaramasi olur mu ? Bir bebek en az 7 8 dakika emecek .Her öğünde en az bu kadar emecek ki 1 kilo alsın.
Bu meme reddi de degil .emzik de emmiyor biberon da .emzigi bile cok az aliyor artik ona suc buluyorduk
Eki Görüntüle 3139896
Dogruluk payi var amaAma bu atak hesabi bana aitbilimsel bir dayanağı yok.bu ay aşı da yok ki ona suç bulayım. Neyse su sıkıntılı 4.ayi atlatalım da gerisi gelir inşallah
Kaşığı seviyor ama benimki bir memeye yapıyor. Şimdi sağ memeyi emiyor copur copur. Tek sağ i da vermek istemiyorum biri büyük biri küçük olurKaşık alıyor mu ilaç verirken denediniz mi?
Bizimki sol memeye düşman. Sağ a atak yokDogruluk payi var ama
1 ay sonra ek gıdaya gececegım ben . 5,5 aylık oluyor o zaman. Devam sütü vermek ıstemoyorum6 aydan önce gerek varmı canım ben 6. Aydan sonra başlıycam
Buda dogruBizimki sol memeye düşman. Sağ a atak yok
Günde 6 diyor ama fazla anlamadım kiO ne demek acaba günde 6dan bahsetmiyordur herhalde. Zaten fazla 6dan
Temiz sonuçlar alırsın inşallah
Bizde gece hiç yapmıyor. Ben o yüzden beslenemiyor mu acaba diye düşündüm ama normalmiş.Gece bizimki çişini az yapıyorr, sizdede aynı şey varmı , gündüz baya çok , gece az hep
Az irmik kıvam veriyor kayisi kuru olunca çok güzel çıkarıyor tuvaleteİrmik kabıxlık yapmaz mı ?
Yarın kontrol doktor ver derse vereceğim. Boyu uzun ondan çok zayıf duruyorBi denesene eger biberon aliyorsa şansin var demek , biberonu alsa eger memeyi sagip zorla iciricem ne kadar ictignide görürüm diyorum ama yok almiyor ben ek gidaya erken basliycam aç uyumayada basladi artik
Ben o kuru kayısı dönemını iple cekıyorum .Az irmik kıvam veriyor kayisi kuru olunca çok güzel çıkarıyor tuvalete
Ben de senden yola cıkıcamYarın kontrol doktor ver derse vereceğim. Boyu uzun ondan çok zayıf duruyor
Ben bu paralardan hiç haberdar değilim. Bir yere mi yatıyor? Bir ara baktım ama hiç anlamadım kaldı öyle.Emzirme desteğini zaten 2.gün yatırdılar diğerinide aile sosyal hizmetlere başvuruyosun sanırım eşim öyle bi yere başvurdu 1 ayda yttı
Benim sütüm de böyle ama sanki bebeğimin karnı dolmuyor. Doyuyor ama midesi dolmuyor. Sütüm çok değil. Mesela göğüs pedi falan almıştım akar diye hiç akmadı. Ama rengi çok koyu ve beklediğinde resmen koca bir yağ katmanı oluşuyor. Ama maalesef az miktarı. Mamayı bir ay günde bir öğün verdim ama kilosu iyi olunca doktor verme dedi, ben de kestim ama bebeğim sanki hep açmış gibi hissediyorum.Canım benimde ilk oğlum ve şimdiki oğlum sadece anne sütü aldılar ve aşırı kilo aliyorlar..gecen Perşembe günü kontrolümüz vardı 8100 Gr 64 cm olmuş oğlum eskisi kadar sürekli emmiyor uzun uzun da emmiyor ama bana doktorun ve büyüklerin söylediği sütün çok yağlı çocuğa yarıyor bende buna inanıyorum.. dayımın kızı var çocuklarına sütü hic yaramadı şakır şakır akmasına ve bebekleri deli gibi emmesine rağmen hiç kilo alamiyorlardi duru su gibiydi sütü mamaya geçtikten sonra kilo alıyorlardı... Yani sütün çokluğu değilde bence kalitesi önemli mesala yarım yağlı süt alıyoruz marketten su gibi hemde tatsız ama.normal yağlı olan bariz lezzetli ve duru degil bende hep yazıyorum burada benimde öyle duvarlara fiskirmiyor yataklar islanmiyor hatta eskisi kadar göğüslerim taş gibi dolmuyor ama bebeğim fazlasıyla kilo alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?