Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bu paralardan hiç haberdar değilim. Bir yere mi yatıyor? Bir ara baktım ama hiç anlamadım kaldı öyle.
Biz belediyeye sorduk bize bi bina söylediler aile sosyal hizmetler diye eşim benim kimliğimle başvurdu oda yakın bi yerde. E devletten kontrol ediyosun sonra ptt alıyosun 1 ay sürüyo yatması.

Her sabah hatta her uyku sonrası burun tıkanıklığı yaşıyoruz ..
Havalarda artık soğuduğu için ister istemez ben bile tıkanıyorum .

Buhar makinesi araştırıyorum , alıpta tavsiye verecek olan var mı ?

Ikea tarzı olanlar kullanışlı değil bence ancak ekstra alınacaksa alınır bizde annanesi babannesi almıştı onlardan zamanında ucuz diye. Yoksa minderli filan olanlarına şimdiden oturabiliyor. Hatta arkadaşım chicconun bir modelini almıştı polly magic aynı zamanda ana kucagiydi doğduğu günden itibaren kullandı. Bizimki de tam yatıyor.naurica yumuşak ve konforlu uzun süre oturur ama Ikea tarzında ne bilim 1 saat bile zor durur çocuk. Kaldı ki biraz irilesince ona sığmaz oldu. Ama diğerini baya kullandı 5 yaşına kadar.

Biz bu ay yaptırdık. Oturmaya gerek yok çünkü özel hastanenin ölçüm cihazı bile taşınabilir. Küçücük bebeğin gözünü olctuler .astigmat varmış ama bu aylarda her bebekte varmış. Katarakt yok dedi .şaşılık kayma yok dedi .5 6 cihazla bakti .1 yaşında getirin dedi

Sağlık ocaği kaç gün önce ne demişti kilosuna

5 sene tedavi gördüm tüp bebek kimyasal gebelik oldu o ay röntgene girecektim radyasyon yemeden test yapmayım dedim o da ne bingo

Bayaaa boğazlarından ses geliyo gibi sonrs öksürüyo.. yine yapıyım bari burnunu.. evin dereceside güzel nasıl oldu anlamadım
Hava değişimleri çarpıyor tüm çocuklar böyle bu aralar bu duruma alışcaz galiba sen düzenli aç korkma ama öksürük olduğundan arada Dr ciğerlerine baksın ben öyle yapıyorum balgam bronşiolit yapıyormuş

Ben artık dk tutmuyorum ya sinirlerim bozuluyor Dr da dkkalarla işimiz kalmadı artık dedi

Slingim geldi, kızım bayıldı diyemem Ama arada işimi görüyor hayırlı olsun kangurun, uygulamalar iyi oluyor ya dünya para vermeye gerek yok. Kanguru kullanılmış olsa bile ne kadar yıpranmış olabilir ki. Ben de 2.den sonra satmıştım. Toplasan 10 kere takmamışımdır, keşke satmasaydım

Aynen zaten cigerlerden geliyo belli kıyamam yaaaa, sorayım yarın ne olur nolmaz götürcem doktora baksınlar

Kilosu iyi diyorsun ve doktor mama verme demiş benim de öyle petler duruyor boş yere almışım öyle akan bir sütüm yok ama demek ki bebeğe yetiyor ve doyuruyor önemli olan besleyici olması zaten canım hiç takma kafana mamayı da verme doktorun dediği gibi... İlk çocuğumda Ben de senin gibi düşünüyordum çocuk her gittiğimizde her ay bir buçuk 2 kilo alıyordu neredeyse yine de doymuyor mu acaba diye üzülüyordum bunda hiç takmıyorum çünkü doymasa kilo almaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…