Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Resmen yenidoğan gibi gaz ve kaka nöbeti tutuyorum bu gece. Karnı gurul gurul, tam dalamıyor bir türlü.
Eller kollar serbestken rahat durmuyor da hep ağzında yüzünde. Battaniyeyle sarmak zorunda kalıyorum. İkimizi de uyutmadı bu gece

Benim de baya gaz var ama ben umursamaz uyurdum tabi

Aslında uyumuyoruz. Bence yani bı tek benim bebem uyumuyor olamaz yaa

Bebenin bıcır bıcır konuşma sesine uyandım 1 saattir uyutmaya uğraşıyorum o da bi şeyler anlatıyo çocuğumun canı muhabbet çekiyo teyzeleri
Benimki gözünü açmadan önce aglamaya başladığı için bu erkeklerde iletişim sıfır yaa

Sana yazdığımda 5dk da bi 2-3kere öksürdü 4-5 saat durmadan .. sonra biraz daha azaldı aralıkları, allahdan uykusunda öksürmüyo
Burnunu düzenli açıp Dr göster canım kontrol etsin ciğerleri Bi dinlesin muhtemelen sorun yoktur ama tedbirli olmakta fayda var

Aslında uyumuyoruz. Bence yani bı tek benim bebem uyumuyor olamaz yaa
Evet ya bak sabahin 7 bucugunda kalktm goren aksam 7 8 den beri uyuyorsun der. Halbuki aksam 9 da 10 da gece 1 de ve 4 bucukta ve en son 7 bucukta olmak üzere 10 defa bölündü uyku. Kafam kazan gibi şuan

Yav baya baya baş parmagimizi emiyoruz. Artı bogazimiza kadar götürüp kendimizi kusturmaya calisiyor öğürüyoruz. Yeminle aklımı alıyor bu bebe. Napcam bilmiyorum
Seninki bas parmagini aliyomus yine iyi bizimki 3 parmak atıyor bir de öğürüyor :)

Kız dur daha başlamadım işe yararsa söylerim ses çıkmazsa anlaki param çöp

Beraber uyumayı çok istiyorum ama asla yapamıyoruz, uyurken yavaşça onunla birlikte yatağa uzanmaya çalışıyorum hemen ağlıyor. Kolay bir yöntemi var mı

Yeni yeni 5 saat süren ilk gece uykusunu gördüm. Sonrasında emip 2 3 saat daha uyuyordu. Burun tıkanıklığından 1,5 ve 1 saat sonra kalktı. Uyku yalan oldu tabii. Yine de şükür bu kadar düzene girdi.

İki tarafına 2 ml fizyolojik sıkıp hortumla çektik ama su gibi çıkıyor. Sümük tarzı çıkmıştı dün, bugün serum geliyor sanırım. İnşallah genzine gittikleri de fayda sağlar.

Menenjit aşısı yaptirmak istiyorum ama kafam karışık, doktora da soracağım gidince ama siz hangisini kaçıncı aylarda yaptiracaksiniz? Piyasada değişik menenjit aşıları var biraz karışık geldi.
Benim okuduğum 3 tane aşı var piyasada. Hepsi de muadil ürünler. İlk 9. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Rotalar bitsin,ona daha vakit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…