- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.661
Sana yazdığımda 5dk da bi 2-3kere öksürdü 4-5 saat durmadan .. sonra biraz daha azaldı aralıkları, allahdan uykusunda öksürmüyoO olabilir günde bu şekilde kaç kez oluyo ortalama mesela bir kez mi 5 dk arayla öksürdü yoksa daha mı çok
Bebenin bıcır bıcır konuşma sesine uyandımNörüyonuz len
İyiyiz desek innanir misinNörüyonuz len
Aslında uyumuyoruz. Bence yaniAkşam 8 den beri beraber uyuyoruz. Simdi altini aldm tekrar uyuttum. Benim uykum yok gibi. Bu aralar acayip yorgun hissediyorum ya. Uyuyorum dinlenemiuorum. Takviye aliyorum halbuki. Aklıma tekrar hamile mi kaldim naptm sorusu geldi cagırmak istemiyorum. kafamdan def etmeye calisiyorum.
Benimki gözünü açmadan önce aglamaya başladığı içinBebenin bıcır bıcır konuşma sesine uyandım1 saattir uyutmaya uğraşıyorum o da bi şeyler anlatıyo çocuğumun canı muhabbet çekiyo teyzeleri
Burnunu düzenli açıp Dr göster canım kontrol etsin ciğerleri Bi dinlesin muhtemelen sorun yoktur ama tedbirli olmakta fayda varSana yazdığımda 5dk da bi 2-3kere öksürdü 4-5 saat durmadan .. sonra biraz daha azaldı aralıkları, allahdan uykusunda öksürmüyo
Evet ya bak sabahin 7 bucugunda kalktm goren aksam 7 8 den beri uyuyorsun der. Halbuki aksam 9 da 10 da gece 1 de ve 4 bucukta ve en son 7 bucukta olmak üzere 10 defa bölündü uyku. Kafam kazan gibi şuanAslında uyumuyoruz. Bence yanibı tek benim bebem uyumuyor olamaz yaa
Seninki bas parmagini aliyomus yine iyi bizimki 3 parmak atıyor bir de öğürüyor :)Yav baya baya baş parmagimizi emiyoruz. Artı bogazimiza kadar götürüp kendimizi kusturmaya calisiyor öğürüyoruz. Yeminle aklımı alıyor bu bebe. Napcam bilmiyorum
Kız dur daha başlamadım işe yararsa söylerim ses çıkmazsa anlaki param çöpValla ben 13 kilo verdim ama 1 geri aldım 8 kilo fazlam var. Fakat hamile kalmadan önce de 5 kilo fazlam vardı. Dolayısıyla 13 kg fazlam var.Nasılmis online diyet bize de anlat bakalım. Öyle değişik şeyler varsa uğraşamam ama
Tamam canm haber vericemBen de aynı durumdayım hatta kilo almaya da başladım sanırımkendi kendime uygulayım dedim ama sütüm azaldı devam edemedim. İşe yararsa sütünüzde azalma olmazsa söyleyebilir misiniz ben de alayım olmazsa. Çünkü bu şekilde kendimi iyi hissetmiyorum
Beraber uyumayı çok istiyorum ama asla yapamıyoruz, uyurken yavaşça onunla birlikte yatağa uzanmaya çalışıyorum hemen ağlıyor. Kolay bir yöntemi var mıAkşam 8 den beri beraber uyuyoruz. Simdi altini aldm tekrar uyuttum. Benim uykum yok gibi. Bu aralar acayip yorgun hissediyorum ya. Uyuyorum dinlenemiuorum. Takviye aliyorum halbuki. Aklıma tekrar hamile mi kaldim naptm sorusu geldi cagırmak istemiyorum. kafamdan def etmeye calisiyorum.
Menenjit aşısı yaptirmak istiyorum ama kafam karışık, doktora da soracağım gidince ama siz hangisini kaçıncı aylarda yaptiracaksiniz? Piyasada değişik menenjit aşıları var biraz karışık geldi.Menenjit ben vurdurucam .. iki kutu
aldım ayırttım canim
Benim okuduğum 3 tane aşı var piyasada. Hepsi de muadil ürünler. İlk 9. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Rotalar bitsin,ona daha vakit var.Menenjit aşısı yaptirmak istiyorum ama kafam karışık, doktora da soracağım gidince ama siz hangisini kaçıncı aylarda yaptiracaksiniz? Piyasada değişik menenjit aşıları var biraz karışık geldi.
Bizim doktor 3. Ay için bexsero yazmış şimdi fark ettim bu kadar erken olduğunu, başka erken yaptıran oldu mu merak ettimBenim okuduğum 3 tane aşı var piyasada. Hepsi de muadil ürünler. İlk 9. Ayda başlanıyor diye biliyorum. Rotalar bitsin,ona daha vakit var.
Ben yaptıracağım. 3 ve 5. Aylarda. 15.ayda da hatırlatma dozu. Aşının adını bilmiyorum. Dr la görüştük. Zamanı gelince yazacak adınıBizim doktor 3. Ay için bexsero yazmış şimdi fark ettim bu kadar erken olduğunu, başka erken yaptıran oldu mu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?