- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.681
Ben süt ve yoğurt tukettiysem öyle oluyordu şuan onları tüketmiyorum düzeldiSelam kızlar biz yarın 4. Aya giriyoruz tecrübeli annelere sorum olacak.. bizim bebe 1-2haftadır mukuslu kaka yapıyor uzayan yapışık yani bildiğiniz sümüksü sizce neden oluyor diş çıkartırken veya grip olduğunda falan olur mu? Karnında guruldama da var.. acaba gıda alerjisi mi var diye de aklımda soru oldu. Doktor biogaia verdi ama çare olmadı ne düşünüyosunuz bu konuda?
Bu şiiri lise hazırlıkta öğretmenimiz bize ezberletmiştiGidem de uyuyam zavallı gözlerim uykuya hasret
Topicde de kimse yok ben ses vereyim dedim
İn cin uykuda yalnız iki kişi uyanık biri benim diğeri serseri kaldırımlar
Emmesi düzelmemiş miydi diyetten sonra18 günde 360 gram almiş. Mama başlayacağım artık çok çok yoruldum
Ah bu asilar.Bizim doktor 3. Ay için bexsero yazmış şimdi fark ettim bu kadar erken olduğunu, başka erken yaptıran oldu mu merak ettim
Biz de de vakti zamaninda disarda kavgadan dolayi aldigi darbeyle ölmesin diye ameliyat ettirdiğimiz ve yanimiza aldigimiz canimiz var. Henüz bu konuma gelemedik uzaktan seyrediyoruz : )
Cok geçmiş olsun ,Selam kızlar biz yarın 4. Aya giriyoruz tecrübeli annelere sorum olacak.. bizim bebe 1-2haftadır mukuslu kaka yapıyor uzayan yapışık yani bildiğiniz sümüksü sizce neden oluyor diş çıkartırken veya grip olduğunda falan olur mu? Karnında guruldama da var.. acaba gıda alerjisi mi var diye de aklımda soru oldu. Doktor biogaia verdi ama çare olmadı ne düşünüyosunuz bu konuda?
Maalesef öyle, keşke her çocuğa bu hak ücretsiz olarak tanınsa, eşit fırsata sahip olmayan çocukları düşününce kendi çocuğun için bile sevinemiyorsun, umarım en kısa zamanda aşı takvimine alınır hepsi.Ah bu asilar.
Saglik bakanliginin { fakirler ölsün... mü ?? } Asi takvimine almadigi asilardan biridir.
Bizdeki menenjit asilari 4 tip bakteri içerir. 5.olan B tipi bakteriyi içeren asidir Bexsero ve 2.ayini dolduran bebeklere yaptirilmaya baslanir.
Menenjitten tam korunmak için 4lü (ACYW) ve B tipi menenjit asilarini mutlaka yaptirin der doktorlar.
Çok tukurukten ve dış çıkarma döneminde olurmuşSelam kızlar biz yarın 4. Aya giriyoruz tecrübeli annelere sorum olacak.. bizim bebe 1-2haftadır mukuslu kaka yapıyor uzayan yapışık yani bildiğiniz sümüksü sizce neden oluyor diş çıkartırken veya grip olduğunda falan olur mu? Karnında guruldama da var.. acaba gıda alerjisi mi var diye de aklımda soru oldu. Doktor biogaia verdi ama çare olmadı ne düşünüyosunuz bu konuda?
Bunun yaptığı doğru değil ama emzik bu kadar verilmez .Ben sadece gunduz kullanıyorum o da ağlayıp uyumazsa .Yarın bir gün bu bebek emzigi düşünce uyumaz soyleyim .mesela bizimki kendi atıyor uyanmıyor.Bebişi emzik tutmayan anneler Belki işe yarar :)
Çok teşekkür ederim.. Huzursuzluk gazdan dolayı olduğunu düşünüyorum memeyle kavga ediyor dişlerden dolayı ama ateş yok şükür bakalım eğer belirgin bir artış olursa götüreceğim hemen doktora.. yarın 4. Ay kontrolümüz var zaten.Cok geçmiş olsun ,
Birgaripyyolcu nun da dediği yediğiniz gidalara alerjisi olabilir.
Gecen gün bebegimin kakasinda mukus vardi aklima ilk gelen dişten kaynakli olduguydu. ama devam etmedi. sizinki de dişten kaynakli olabilir. Bu aylarda genellikle dis cikarma dönemine giriyoruz mukus olacaktır.
Fakat huzursuzluk ve ateş de varsa bagirsak enfeksiyonu olmus olabilir bekletmeyin doktorunuza danisin lütfen. .
Ortalama ayda 600 gram almış olacak canını sıkma bol bol emzir günde 1-2kez mama ver canım bende o şekilde takviye ediyordum 3. Ayda bıraktım artık sadece emiyor.. Emzirmektende asla vazgeçme bence18 günde 360 gram almiş. Mama başlayacağım artık çok çok yoruldum
Kiz bu bebek 4.ayinda 8 kiloymus tabi doktor gece uyandırmayın der .Bu 1 yıl yemese bizimkilerle ayni kiloya gelirBebişi emzik tutmayan anneler Belki işe yarar :)
Çocuğumun doktoru Medical park'ta profesör kuzenim de eczacı ikisi de aynı ilacı onayladı canım ben de güvendim aldım birini vurdurdum 3 ayda sanırım diğeri de 5 ayda olacak ismi nimenrix aşınınMenenjit aşısı yaptirmak istiyorum ama kafam karışık, doktora da soracağım gidince ama siz hangisini kaçıncı aylarda yaptiracaksiniz? Piyasada değişik menenjit aşıları var biraz karışık geldi.
Düzeldi gibide değil gibide. Doktor normal diyor ama alirsa mamada verecegim. Çok zorluyor çünkü bu beslenme isi beni.Emmesi düzelmemiş miydi diyetten sonra
Bizimkide 3.ayında 7 kilo büyük ihtimalle diğer aya 8 kilo olur amaaa gece ben uyandırmıyorım kendi uyanıp acıkıyorKiz bu bebek 4.ayinda 8 kiloymus tabi doktor gece uyandırmayın der .Bu 1 yıl yemese bizimkilerle ayni kiloya gelir
Bak benim oğlum da mukuslu kaka yapıyor bir de döküntü var vücudunda kulak arkasında kuruluk da var doktorumuza sordum burada okuduklarımı söyledim süt alerjisi olabilir mi diyet yapayım mı diye şu an için bakılmaz çok erken dedi sakın diyette yapma dedi Bir şey olmaz dedi takip edeceğiz o kadar sen yine de bir doktoruna Danış canım o damlalar çok Bir çare değil anladığım kadarıylaSelam kızlar biz yarın 4. Aya giriyoruz tecrübeli annelere sorum olacak.. bizim bebe 1-2haftadır mukuslu kaka yapıyor uzayan yapışık yani bildiğiniz sümüksü sizce neden oluyor diş çıkartırken veya grip olduğunda falan olur mu? Karnında guruldama da var.. acaba gıda alerjisi mi var diye de aklımda soru oldu. Doktor biogaia verdi ama çare olmadı ne düşünüyosunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?