- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #95.701
Canım az değil bence benim kizda 14 günde 300 almış senin oglanla aşağı yukarı aynı hesaba vurursan. Niye az olduğunu düşünüyorsun ki haftalık 150-200gr normal lütfen sakin ol.18 günde 360 gram almiş. Mama başlayacağım artık çok çok yoruldum
Depolamaya devam o zamanKizlar süt saklama koşulları güncellenmiş diye okumuştum dün Instagram'da kaybettim buraya ekleyemedim. Ama şu videoyu buldum.
Maalesef öyle, keşke her çocuğa bu hak ücretsiz olarak tanınsa, eşit fırsata sahip olmayan çocukları düşününce kendi çocuğun için bile sevinemiyorsun, umarım en kısa zamanda aşı takvimine alınır hepsi.
Nimenrix için 6-12. Haftalarda tamamlanmali diyor, kendi adımıza biz kaçırdık öyleyse onu, 1 yaş sonrasına mi kaldı acaba
Bebişi emzik tutmayan anneler Belki işe yarar :)
Benim bildiğim 6 aya kadar sertleşmiyo ben baktığımda atıyo gibi gözüküyo.. elleğimdede çukurluk var halaHanımlar bebeklerinizin bıngıldağı nasıl. Dışardan bakınca çukur gibi görünüyor mu ya da dokununca hissedebiliyor musunuz. Ben bugün dokunarak hissedemedim ilk çocuğum tecrübesizim 3 aylıkken bıngıldak nasıl olmalı
Evet hafızaya inanılmaz katkısı vardır çocuklara şiir sevdirmeli ezbertletilmeli dara ya lara ya öğreticez artıkBu şiiri lise hazırlıkta öğretmenimiz bize ezberletmişti
Bir zamanlar şiir ezberliyormuşuz
Bende tam 40mde regl oldum bu ay 3. Yu olucam bende gününde oluyorum tammBu arada Regl olaniniz var mi ?
Sezeryan ile doğum yaptıgimda ilk gün biraz kanamam oldu. sonrasinda kanamam cok nadir oldu. Taa ki 40im ciktiktan sonra falan regl oldum resmen.
tam günlerinde regl oluyorum ve + simdi 3.adetimin gelmesi gerek ama 10 gündür ara ara olacagim gibi hissedip olmuyorum. Benim durumumda olan var mi ?
Ve + Sütüm de az geliyor 2.ayda bebeğimin kilo alimi yavaş olunca doktor devam sütüne baslatti.
Sütüm için denemediğim kalmadi. ebebekten aldigim caylar ,maltlar.. ki bu maltlarin her biri 1000 kalori
birkaç gün önce de aktardan isirgan otlu çemenli bir karisim yaptirdim banamisin demedi.
Var midir bu konuda bilgisi olan
Ben tulumu komple almicam giydirmek kolay olur diye aldım alt değişmek zor olduTulumlarına baktım kıyafet giydireyim diye. resmen 0-3 aylık hak getire asla olmuyo 3-6 hatta daha çok 6-9 rahat oluyo hiç giydiremeden bi kaç üstü kaldırdım bile
Birdaha bana ders olsun , ayaklı tulum almıcam
Doğru vallaaa dediğin gibi kolaylık olsun diye aldık ama işgence çoğuda kaldı yazık günahhh valla giydiremeden kaldırdım şimdiBen tulumu komple almicam giydirmek kolay olur diye aldım alt değişmek zor olduhemen küçülmesi de cabası
Tulum mu : Baba akü komple yok
1 yaşa kadar dolap dizdim ücretsiz izne ayrılınca masraf olmasın diye abartmadan aldım her ay grubundan Bi kısım kıyafet ama hepsini şimdiden giydiriyorum bedenler hiç 6 veya 9 aya göre değil şu an 9 ay çıtçıtlı body atlet giydiriyorum mesela giydirmesem o da kastıracak Bi süre sonra hele tulumları ikişer defa zor giydirdim her gün Bi şey giydirip foto çekiyorum artık hemen küçülüyor diye galiba 4. Aydan sonra daha uzun süreli giyebilir olacaklar kilo alımı yavaşladığı içinKanz marka bu tulumu ebebek gibi sanıp 3-6 aylık almıştım. Hastane çıkışı olur sandımdı.
Kargodan gelince ay çok büyükmüş sonra giyecek demiştim.
Ebebek olsa yenidoğanken giyerdi ya neyse
Dün dolabı karıştırdım ve bingo. Meğer benim aklımda büyük diye kalan tulum tam geliyormuş.
Sadece kollar uzun. Ama gövde ve bacaklar gayet iyi
İlk çocukta giydiremediğim çok şey oldu. Siz siz olun hergün dolapları karıştırın
Eki Görüntüle 3140743
Benim de tercihim 6-9 aylik. giydirirken kolundan geçirirken cok rahat oluyor.Tulumlarına baktım kıyafet giydireyim diye. resmen 0-3 aylık hak getire asla olmuyo 3-6 hatta daha çok 6-9 rahat oluyo hiç giydiremeden bi kaç üstü kaldırdım bile
2.ye giydirirsinTulumlarına baktım kıyafet giydireyim diye. resmen 0-3 aylık hak getire asla olmuyo 3-6 hatta daha çok 6-9 rahat oluyo hiç giydiremeden bi kaç üstü kaldırdım bile
Aynen tulum da arkası açılmıyor toplaşmıyor ya ben bi sürü çıtçıtlı body aldım civilden Amy gibi onunla patikli pijama giydiriyom misa gibi arkası toplandı derdi yok alt açması sorun değil üşüyünce üstüne triko salopetDoğru vallaaa dediğin gibi kolaylık olsun diye aldık ama işgence çoğuda kaldı yazık günahhh valla giydiremeden kaldırdım şimdiiçim cız etti en iyisi alt üst takım daha iyi bana birdahakine ders olur almam
Kizlar süt saklama koşulları güncellenmiş diye okumuştum dün Instagram'da kaybettim buraya ekleyemedim. Ama şu videoyu buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?