Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti o
Nazardan çatlamıs
Ben nazardan korkarım nazar adamı mezara sokar der eskiler

Aynen canım sirf bu yuzden. Eşimle eşin cok benziyorlar bu konuda. Lafıyla ugrasamam yani. Illa bişeye sebep bulmalı. Fırsatıni bulursa da yapıştırır sagolsn
Aynen aklına girip önce ona paylaştırıcam ki yarın öbür gün bana bahane bulamasın

Evet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti o
Nazardan çatlamıs
Pardon dalinmiş
Ve sebebi bilinemeyen bir sebep diye geçmiş

Nazardan çatlamıs
Benim anneminde iki kardeşi bebekken öyle nazardan çatlayarak ölmüş. Tabi öyle anlatıyorlar eski zaman belki sebebi başkaydı. Ama her gören bayılırmış o kadar güzelmiş ikiside. O yüzden annemde paylaşma der hep. Her gören maşallah demez diyo

Ya dese bile bazı insanların yıldızı çok düşüktür, karşı tarafo anında etkiler. Kötü niyetli olmasa da
Misal benim eşim

Bir arkadaş çiçek almıs kendine bizde evine gitmiştik bizimki çok beğendi istedi arkadaş da dediki ben saatlerce yürüdüm onu bulcam diye vermem dedi ertesi gün çiçekleri solmuş

Maşallah dediği üç gün yaşama derler ya o misal tam

Nazardan çatlamıs
Aynen hamgi bez olduğunu bilmiyorum ama öyle olmul dediğin gibi ama doğru bilgimi bilmiyorımkş aynen dalin yaaaa

Cok iyi fikir lakin benim adam da sıfır paylaşim o derece diyim. Yasadiklarimi kimseye gostermek zorunda degilim der. Bana kalsn der. Ikna olmaz sanmam
He benimki öyle sert değildir sadece çocuk olunca böyle yaptı. dedim ya huysuzluğunu ona bağladı diye işte. Ben ikna edecem biraz daha büyüsünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…