- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.281
Resmen bitirdiler yaaaaaKızz resmen oyunculuk hayatını bitirmisler.eskiler daha takintili bu konuda. Cok haklisin. Paylaşsam sadece eşimle de kalmaz bu iş dogru tüm neneler dedeler karisir ordan
Bi aşı vurulup geleyim dedim ortalığı ayağa kaldırmışsın ahahahahasasasKim ulan bu aslı
Evet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti oMeslea trt gitmişler annemler beni küçükken dalin reklamlarına istemişler sarışın renkli gözlüyüm diye , ozamanlardada güyaaaa bitane kız nazardan ölmüşannemle babamda korkularından vermemiş. Dedim afferim yani iyi ettinizzzz
Aynen aklına girip önce ona paylaştırıcam ki yarın öbür gün bana bahane bulamasınAynen canım sirf bu yuzden. Eşimle eşin cok benziyorlar bu konuda. Lafıyla ugrasamam yani. Illa bişeye sebep bulmalı. Fırsatıni bulursa da yapıştırır sagolsn
Aaa hic tahmin etmeyecegim biriymis meğerBi aşı vurulup geleyim dedim ortalığı ayağa kaldırmışsın ahahahahasasas
Evet canım babasının yıllardır hayaliydi güneş adında bir kızı olsun nasip oldu çok şükürYaaa senin bebeğinin adı güneş mi2.kız olursa koyucam bence
Cok iyi fikir lakin benim adam da sıfır paylaşim o derece diyim. Yasadiklarimi kimseye gostermek zorunda degilim der. Bana kalsn der. Ikna olmaz sanmamAynen aklına girip önce ona paylaştırıcam ki yarın öbür gün bana bahane bulamasın
Yok be kardeş güzeldirHiç düşunmeseler de olur
bkz: ikinci çocuk kolay olur, cümlesine inananlar
Pardon dalinmişEvet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti o
Nazardan çatlamıs
Ben nazardan korkarım nazar adamı mezara sokar der eskiler
Benim anneminde iki kardeşi bebekken öyle nazardan çatlayarak ölmüş. Tabi öyle anlatıyorlar eski zaman belki sebebi başkaydı. Ama her gören bayılırmış o kadar güzelmiş ikiside. O yüzden annemde paylaşma der hep. Her gören maşallah demez diyoEvet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti o
Nazardan çatlamıs
Ya dese bile bazı insanların yıldızı çok düşüktür, karşı tarafo anında etkiler. Kötü niyetli olmasa daBenim anneminde iki kardeşi bebekken öyle nazardan çatlayarak ölmüş. Tabi öyle anlatıyorlar eski zaman belki sebebi başkaydı. Ama her gören bayılırmış o kadar güzelmiş ikiside. O yüzden annemde paylaşma der hep. Her gören maşallah demez diyo
Maşallah dediği üç gün yaşama derler ya o misal tamYa dese bile bazı insanların yıldızı çok düşüktür, karşı tarafo anında etkiler. Kötü niyetli olmasa da
Misal benim eşim
Bir arkadaş çiçek almıs kendine bizde evine gitmiştik bizimki çok beğendi istedi arkadaş da dediki ben saatlerce yürüdüm onu bulcam diye vermem dediertesi gün çiçekleri solmuş
Aynen hamgi bez olduğunu bilmiyorum ama öyle olmul dediğin gibi ama doğru bilgimi bilmiyorımkşEvet ben o mevzuyu biliyorum hatta yanlış bilmiyorsam molfix reklamında oynayan bebekti o
Nazardan çatlamıs
He benimki öyle sert değildir sadece çocuk olunca böyle yaptı. dedim ya huysuzluğunu ona bağladı diye işte. Ben ikna edecem biraz daha büyüsündeCok iyi fikir lakin benim adam da sıfır paylaşim o derece diyim. Yasadiklarimi kimseye gostermek zorunda degilim der. Bana kalsn der. Ikna olmaz sanmam
O iş zor bacımKizlarrr icimizde bi eklenmedikSurrender kaldi
Bu karı ser verip sir vermez şimdi hoş instasida yokturdur kesin
Kişisel hesabım yokKizlarrr icimizde bi eklenmedikSurrender kaldi
Bu karı ser verip sir vermez şimdi hoş instasida yokturdur kesin
He benimki öyle sert değildir sadece çocuk olunca böyle yaptı. dedim ya huysuzluğunu ona bağladı diye işte. Ben ikna edecem biraz daha büyüsünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?