Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
N11 üzerinden saatlik indirim yaptı bildirim açmıştım. E bebek satıcı.
Baktım da 4 numara 4 liraya geliyordu onda .tahmin ettim e bebek yaptı diye.ben 126 tanesini amazon da 370 liraya almisim

Ay bu aralar baby turco veya sleepy indirimi kovalamam lazm bi iki flaş indirim oldu denk getiremedim ya. Bebemin bezi bitmeden sipariş etsem iyi olur galiba 10 günde geldiginden malum

Ay bu aralar baby turco veya sleepy indirimi kovalamam lazm bi iki flaş indirim oldu denk getiremedim ya. Bebemin bezi bitmeden sipariş etsem iyi olur galiba 10 günde geldiginden malum
Burdan bildirm gelmiyodur bidaha gelirse ins yollarım cidden bende almadığıma pişmanım

Ben de yapmıyorum ki ..sonra her şeyi nazara bagliyorum
Yani genel olarak paylaşım merakım yok heralde. Foto cekerim ama ne bilem paylasmak aklma gelmiyor sanrm. Bebegi zaten paylaşmadim yuzü açik sekilde. Sadece 1 kere memlekete giderken kucagimda onda da yuzu gorunmuyor. Eşim de pek sevmez heralde etkiliyoruz birbirimizi bu konuda

Ben 40.da yapıştırdım güzel düşünüp öyle paylaşıyorum fesat düşünenlerin kötü kalpleri düşünsün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…