- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.241
Baktım da 4 numara 4 liraya geliyordu onda .tahmin ettim e bebek yaptı diye.ben 126 tanesini amazon da 370 liraya almisimN11 üzerinden saatlik indirim yaptı bildirim açmıştım. E bebek satıcı.
Ben de yapmıyorum ki ..sonra her şeyi nazara bagliyorumIki uc kişi ekledim instada en sönük kişi benim bence bu gruptamaşallah yaa paylaşimlar paylaşımlar
Kim ulan bu aslıBulursan banada söyle
Hayır hiç de bileee
Burdan bildirm gelmiyodur bidaha gelirse ins yollarım cidden bende almadığıma pişmanımAy bu aralar baby turco veya sleepy indirimi kovalamam lazm bi iki flaş indirim oldu denk getiremedim ya. Bebemin bezi bitmeden sipariş etsem iyi olur galiba 10 günde geldiginden malum
Yani genel olarak paylaşım merakım yok heralde. Foto cekerim ama ne bilem paylasmak aklma gelmiyor sanrm. Bebegi zaten paylaşmadim yuzü açik sekilde. Sadece 1 kere memlekete giderken kucagimda onda da yuzu gorunmuyor. Eşim de pek sevmez heralde etkiliyoruz birbirimizi bu konudaBen de yapmıyorum ki ..sonra her şeyi nazara bagliyorum
Bi daha olur elbet suan elimde 100 tane bez anca varBurdan bildirm gelmiyodur bidaha gelirse ins yollarım cidden bende almadığıma pişmanım
Valla dediğin gibi bide 10günde anca geliyoBi daha olur elbet suan elimde 100 tane bez anca var
Ben 40.da yapıştırdımYani genel olarak paylaşım merakım yok heralde. Foto cekerim ama ne bilem paylasmak aklma gelmiyor sanrm. Bebegi zaten paylaşmadim yuzü açik sekilde. Sadece 1 kere memlekete giderken kucagimda onda da yuzu gorunmuyor. Eşim de pek sevmez heralde etkiliyoruz birbirimizi bu konuda
Bana da geldı ama gıttı ekrandan
Lcw125 kodu sanırımBana da geldı ama gıttı ekrandan
Pek anlamam kampanyalı ıslerden
Dur lenLcw125 kodu sanırımneyse ben bakıyım bari
Evet iyi düsünmek önemli. Nazar kısmi bilmiyorum o konuda cok aşırı katı da degilim. Ama kesin eşim koyma der o biraz takintılı bu konulardaBen 40.da yapıştırdımgüzel düşünüp öyle paylaşıyorum fesat düşünenlerin kötü kalpleri düşünsün diyorum
Len ne ara kullandınLcw125 kodu sanırımneyse ben bakıyım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?