- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.261
Ben bir kere paylaştım o gün aşırı huysuzlandı sabaha kadar uyumadık babası okudu hep başında. Sonra nazara bağladı şimdide yüzünü göstermeye izin vermiyoBen 40.da yapıştırdımgüzel düşünüp öyle paylaşıyorum fesat düşünenlerin kötü kalpleri düşünsün diyorum
Kiz lcw yi mı satın alıyon napıon az bize de birakLen ne ara kullandın
Işte aynı benim eşimBen bir kere paylaştım o gün aşırı huysuzlandı sabaha kadar uyumadık babası okudu hep başında. Sonra nazara bağladı şimdide yüzünü göstermeye izin vermiyo
Doğar doğmaz hastanede paylaştımBen 40.da yapıştırdımgüzel düşünüp öyle paylaşıyorum fesat düşünenlerin kötü kalpleri düşünsün diyorum
Bazen banada diyolar da geçen mesela sünnet olduğunda çok ağladı herkes nazar ded yahu çocuk sünnet oldu normal değilmi dedimBen bir kere paylaştım o gün aşırı huysuzlandı sabaha kadar uyumadık babası okudu hep başında. Sonra nazara bağladı şimdide yüzünü göstermeye izin vermiyo
HahahahahahahaDoğar doğmaz hastanede paylaştımgörmediğin oğlu olmuş
Hiç düşunmeseler de olurİlk çocuğunuz 5-6 yaşında gelmeden 2.yi düşünmeyin
Not: 3aylık 3 ve 6 yaşında 3 çocuk annesi. Tecrübe konuşuyor
Ayy ayy dmlere yazılmış, instamomlar toplanmış grup kurmuş. Beni de alın beni de
Özelden yazın adınızıBenide ekleyin len merak ettim2 kişi var bende sadece arıyorum kimseyi bulamıyorum da çok kişi var yoncada
Bana göre sorun yokta hiç laf analatamıycam eşime yine huysuzlansa benden bilcekIşte aynı benim eşim
Ya bencede sorun yokta işte babamıza anlatamıyoruz hiçte kapışamam onunla foto için zaten uykum varBazen banada diyolar da geçen mesela sünnet olduğunda çok ağladı herkes nazar ded yahu çocuk sünnet oldu normal değilmi dedim
Haklısın vallaaaa boşverYa bencede sorun yokta işte babamıza anlatamıyoruz hiçte kapışamam onunla foto için zaten uykum var
Kız onu da denedim yok gece uyurken veriyorum yiyor yoksa yokBaşka biberon mu denesen .bizimki de itmisti.1 kere içmedi bizse biberonla deneyelim demiştik o zamanlar. Kiinde yi almadi yavaş diye dr browns hızlı galiba lıkır lıkır içti. Hızlı gelir mi bilmiyorum ama
Evet ya ne olursa nazara bağlıyorlar tabi ki de var nazar ama herseyi nazara bağlamamaktaBazen banada diyolar da geçen mesela sünnet olduğunda çok ağladı herkes nazar ded yahu çocuk sünnet oldu normal değilmi dedim
Yaaa senin bebeğinin adı güneş miBe
Beni de ekleyin ya ben bi tek yoncayı buldum
Aynen canım sirf bu yuzden. Eşimle eşin cok benziyorlar bu konuda. Lafıyla ugrasamam yani. Illa bişeye sebep bulmalı. Fırsatıni bulursa da yapıştırır sagolsnÖzelden yazın adınızı
Bana göre sorun yokta hiç laf analatamıycam eşime yine huysuzlansa benden bilcek
Meslea trt gitmişler annemler beni küçükken dalin reklamlarına istemişler sarışın renkli gözlüyüm diye , ozamanlardada güyaaaa bitane kız nazardan ölmüşEvet ya ne olursa nazara bağlıyorlar tabi ki de var nazar ama herseyi nazara bağlamamakta
HahahahMeslea trt gitmişler annemler beni küçükken dalin reklamlarına istemişler sarışın renkli gözlüyüm diye , ozamanlardada güyaaaa bitane kız nazardan ölmüşannemle babamda korkularından vermemiş. Dedim afferim yani iyi ettinizzzz
Kızz resmen oyunculuk hayatını bitirmisler.Meslea trt gitmişler annemler beni küçükken dalin reklamlarına istemişler sarışın renkli gözlüyüm diye , ozamanlardada güyaaaa bitane kız nazardan ölmüşannemle babamda korkularından vermemiş. Dedim afferim yani iyi ettinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?