Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben 40.da yapıştırdım güzel düşünüp öyle paylaşıyorum fesat düşünenlerin kötü kalpleri düşünsün diyorum
Ben bir kere paylaştım o gün aşırı huysuzlandı sabaha kadar uyumadık babası okudu hep başında. Sonra nazara bağladı şimdide yüzünü göstermeye izin vermiyo

Ben bir kere paylaştım o gün aşırı huysuzlandı sabaha kadar uyumadık babası okudu hep başında. Sonra nazara bağladı şimdide yüzünü göstermeye izin vermiyo
Bazen banada diyolar da geçen mesela sünnet olduğunda çok ağladı herkes nazar ded yahu çocuk sünnet oldu normal değilmi dedim

Başka biberon mu denesen .bizimki de itmisti.1 kere içmedi bizse biberonla deneyelim demiştik o zamanlar. Kiinde yi almadi yavaş diye dr browns hızlı galiba lıkır lıkır içti. Hızlı gelir mi bilmiyorum ama
Kız onu da denedim yok gece uyurken veriyorum yiyor yoksa yok

Özelden yazın adınızı

Bana göre sorun yokta hiç laf analatamıycam eşime yine huysuzlansa benden bilcek
Aynen canım sirf bu yuzden. Eşimle eşin cok benziyorlar bu konuda. Lafıyla ugrasamam yani. Illa bişeye sebep bulmalı. Fırsatıni bulursa da yapıştırır sagolsn

Evet ya ne olursa nazara bağlıyorlar tabi ki de var nazar ama herseyi nazara bağlamamakta
Meslea trt gitmişler annemler beni küçükken dalin reklamlarına istemişler sarışın renkli gözlüyüm diye , ozamanlardada güyaaaa bitane kız nazardan ölmüş annemle babamda korkularından vermemiş. Dedim afferim yani iyi ettinizzzz

Kızz resmen oyunculuk hayatını bitirmisler. eskiler daha takintili bu konuda. Cok haklisin. Paylaşsam sadece eşimle de kalmaz bu iş dogru tüm neneler dedeler karisir ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…