- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #96.341
EkleeseneCok ısterdım havadan para kazanmayı
Ahhh keşke
Bu arada ben yoncanın hesabına baktım
Aynen heee amann diğer arkadşalarımı eklemeyinYoncanin hesabindan bakip buldugumuzu eklerken bi de yanlş kisileri eklersek vay halimizemerveyi de buldum galiba ama emin degilim
Offff yaaaaDoğduğun ev kaderindir yoncammm
AynenNe uzerine kiz valla merak ettim , e ticaret gibi biseymi
İnstagramı boşverinde bana şundan bulun yada sizde varmıYaaa bana hediye gelmişti bi tulum giydirdim daha yeni çok güzel hoşuma gitti likralı fln,
Böyle likralı bildiğin tulumlar varmı kullandığınızzzz
Yazıyorum canımYaz bana mesaj canım ekliyim senide merak ediyorum
Lcw dan almıştım likralı. Dur bulup atayim. Epey oldu alalı amAİnstagramı boşverinde bana şundan bulun yada sizde varmı
Ben burdan ozelden mesaj atyrm ya riske atamamAynen heee amann diğer arkadşalarımı eklemeyin
Foto yok mu nasil bi tulumİnstagramı boşverinde bana şundan bulun yada sizde varmı
Ayy bekliyorumLcw dan almıştım likralı. Dur bulup atayim. Epey oldu alalı amA
Ayy şuan yıkıyorum makinasa çekmemişim , ama böyle likralı bi tulum olsa kafi.. diğerleri sert kumaşı kumaşdanda anlamam adlarınıFoto yok mu nasil bi tulum
Bu fitilli kumaştan falan mı acaba
Bulursanız benide etiketleyin ben hep tulum kullanıyorum artık. Alt üst takımları indiriyo geceleriAyy şuan yıkıyorum makinasa çekmemişim , ama böyle likralı bi tulum olsa kafi.. diğerleri sert kumaşı kumaşdanda anlamam adlarınıama bu likralı vucuduna tam oturdu, altını açarken baya rahat ediyorum esnek olduğu için kumaşı.. bundan bi kaç tane daha alıyım dedimmm
Bide bu tulum sadece altları açılıyo esnek çocuğun bacağınıda katlamıyorum baya güzell hoşuma gitti .. aynen benimkide indiriyo bayaBulursanız benide etiketleyin ben hep tulum kullanıyorum artık. Alt üst takımları indiriyo geceleri
Ben e bebekten almıstım seneye anca gıyer.İnstagramı boşverinde bana şundan bulun yada sizde varmı
Görselinş atsana varsaBen e bebekten almıstım seneye anca gıyer.
Evet ya şimdiden alıştırayım. Otobüslerde mirin mirin ağlayan çocuklardan olmasınVallaa olmadı ya
Ne güzel alışsın büyünce kanka gibi anne kız gezersiniz beraber en çok hoşuma giden şey o
Ben askılı sandım. Sen bu tarz dıyorsunGörselinş atsana varsa
Geçen de biri
Nutella kodu istemiş ben de verdim
anında başkası almış
Ya ben de tulum alsam diyrdum da yazın bi iki giyindi rahatti ancak cabuk kücük gelmeye basliyor. Bi e bebekten iki tane aldigimi uzunca giydi. Bulursan ben de bi bakiyim. Likralı olması mantıklı aslinda büyük de alsak cok holdur holdur durmazAyy şuan yıkıyorum makinasa çekmemişim , ama böyle likralı bi tulum olsa kafi.. diğerleri sert kumaşı kumaşdanda anlamam adlarınıama bu likralı vucuduna tam oturdu, altını açarken baya rahat ediyorum esnek olduğu için kumaşı.. bundan bi kaç tane daha alıyım dedimmm
Carters patikli polar tulumları var . Onlar da guzelGörselinş atsana varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?